Booseib Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 Zgadzam się z przedmówcami- myślałem ze byczek się ruszy na dobre po tym jak coś w tej kwestii ruszyło na barkach a tu bardzo zimne nocki zrobiły swoje - woda wręcz lodowata, mimo że za dnia się nagrzeje to i tak nie przekłada się to na brania :/ Trzeba poczekać, pare dni - nasza cierpliwość będzie wynagrodzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 i dobrze , niech wyłowią tą plagę , mogę dodać , żeby skutecznie je łowić na kanale trzeba zrobić zanętę i dodać do niej trochę mięcha tzn . pinke , jokersa albo siekane czerwone robaki , wrzucić to do wody , najlepiej koszykiem i łowić od godziny 10 do 16 , najlepiej jak jest dosyć ciepło , tak jak dzisiaj . efekty powinny być , te szkodniki nie dawały mi łowić w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 dzisiejszy zwiad rowerowy z nad kanału różanka - bryndza - dobrze brała ukleja z gruntu i tyle , z pozdrowieniem wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkieletor11111 Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 miejscowka kolo rury gazowej nad odra, na przeciwko zoo. 2 gruntowki na rosowki i nic. ani brania. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 na kanałach lipa , nic nie bierze odkąd spadła woda , jak się podniesie to trzeba wtedy pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkieletor11111 Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 kanal zeglugowy. 2 gruntowki na rosowki. nic . nie ma ryby. woda niska. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gleam Napisano 31 Marca 2011 Share Napisano 31 Marca 2011 na kanale powodziowym w okolicach mostów jagielońskich ja bym sobie na razie odpuścił wody jest tam 0,5m i prawie stoi w takich warunkach lowienie to strata czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 wszystko zaczęło się wczoraj o godz.21.30 gdy z latarką wylazłem po rosówki , w 40 min. miałem ok. 1 kg. robactwa . nad kanałem żeglugowym byłem przed 6tą za chwile dojechał szwagier z kolegom , wypróbowaliśmy wszystko - rosówa,pinka, czerwony,biały , ochotka metody- grunt,ds,bolonka i efekt szwagier złapał 3 LESZCZE wielkości dłoni na dwie ochotki zero byczka, kolega sędziuje zawody na drugich barkach i na razie na 52 chłopa jedna płotka i jeden byczek z pozdrowieniem Wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkieletor11111 Napisano 7 Kwietnia 2011 Share Napisano 7 Kwietnia 2011 2 gruntowki, rosowki. przeplywa barka, wiatr zarabisty, woda podnosi sie i opada, marne 2 brania. trzeba czekac. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkieletor11111 Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 dzis to samo, czyli gowno. nie ma bykow. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iaross Napisano 15 Września 2011 Share Napisano 15 Września 2011 Jeśli chcecie byczków to polecam staw przy ul głównej, wyłówcie wszystkie będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fahgrh Napisano 15 Września 2011 Share Napisano 15 Września 2011 Jeśli chcecie byczków to polecam staw przy ul głównej, wyłówcie wszystkie będę wdzięczny. Spore chociaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iaross Napisano 15 Września 2011 Share Napisano 15 Września 2011 Zdarzają się duże ale są i małe. Nigdy ich nie mierzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonski_dm Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 a jak tam Iaross sprawa się ma z karpiem i szczupakiem na stawie przy głównej?? Duża cegielnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iaross Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Ja tam na karpie już nie chodzę bo głównie wyciągałem byczki, karpie się trafiają takie 30 cm ale wiem że są większe. Dużo niewymiarowego szczupaka połapałem tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkieletor11111 Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 dwie gruntowki na rosowki pod wieczor na kanale nawigacyjnym przy sluzie bartoszowickiej zero brania. szlak by to trafil, nie widac byczkow. ma ktos jakies lepsze miejsce gdzie biora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi