dareq84a Napisano 24 Marca 2011 Napisano 24 Marca 2011 Czy ktoś miał już okazję przetestować zanęty Sensasa z serii 3000 Black? Widziałem ostatnio w sklepie i nie wiem czy to to samo co seria 3000 i zmieniony tylko kolor, czy zupełnie inna zanęta.
Patrycja Napisano 24 Marca 2011 Napisano 24 Marca 2011 Szcze powiem ze juZ miałam możliwość testu tych zanet jesienią poprzedniego roku, według mnie to podobna do normalnej serii 3000 z tym ze mam pewność ze jest świeża ponieważ to nowowosc ... Polecam riviera, gardons oraz etang ... Napewno sprawdza Sie w łowiska trudnych z duża presja wedkarska, czysta woda i mała ilością ryb ...
dareq84a Napisano 25 Marca 2011 Autor Napisano 25 Marca 2011 Dzięki. Mam w niedzielę zawody, więc przetestuję gardonsa.
Patrycja Napisano 26 Marca 2011 Napisano 26 Marca 2011 Jeśli dominującą ryba jest ploc i jest to woda stojąca to dowil ja tak zeby była pól sucha, puszysta i mocno pracująca ... Powinno zadziałać ponieważ mamy jesCze ( wczesna wiosnę ) także rowniez bez przesady z iloscia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.