leon-zawodowiec Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 Piekne prosiaki , wielkie graty dla ciebie ErJot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 29 Maja 2011 Autor Share Napisano 29 Maja 2011 ErJot, nic tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErJot Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 ErJot, nic tylko pozazdrościć A ja Wam zazdroszczę że macie w Polsce większe okazy niż te tutaj bo 18.5 kilo którego złowiłem na tej zasiadce to już prawdziwy rarytas w naszych wodach,takie ryby łowi się tutaj tak często jak w Polsce 25 kilowe,dosłownie kilka w roku takich pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oszolom87 Napisano 30 Maja 2011 Share Napisano 30 Maja 2011 ErJot, gratulacje, piękne karpie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faflik Napisano 8 Czerwca 2011 Share Napisano 8 Czerwca 2011 Szybki wypad nad wodę, ale owocny 1,5 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 Uploaded with ImageShack.us 12,5kg na kukurydziana kulke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Z niedzieli na poniedziałek na Lesieńcu 14 odjazdów i tylko 4 ryby na macie. Znowu z powodu kiepskiego pontonu, masy zielska i dużej odległości większość ryb zaginęła w akcji. Ważne że coś się działo i sprawdziła się nasz taktyka. Na początek dostaliśmy "szóstkę" godzine po pierwszej wywózce Później kilka spinek, odjazd, ponton... i wracamy z ładnie ubarwionym karpiem 8.5kg Po kolejnych spinkach wyciągamy 11.7kg Nad ranem, prawie na odchodne odjazd i jakimś cudem bez pontonu wyciągam jak na razie największą rybę w tym sezonie - delikatnie naciągane 15kg I to co cieszy najbardziej Gdybyśmy mięli "normalny" ponton, odjazdów a już na pewno ryb na brzegu było by dużo więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 SQra gratulacje.Krótka,ale udana zasiadka.Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 SQra, nu gratki,fajnie polapaliscie. Ja wczoraj wrocilem z zasiadki 2 diowej z Pichorowic na zero,zadnego odjazdu A tyle poswiecen,nawet wziolem ponton,wywozilem kazda wedke z osobna,necilem i zakladalem worki i nic-o !!! A ten zbiornik Lesieniec to woda komercyjna czy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 A ten zbiornik Lesieniec to woda komercyjna czy ? Tak,to jest łowisko karpiowe.Tu masz link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1395 Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 SQra, ładne karpiszonki Ja byłem tam na szkółce 10-12.06. 3 stanowisko. Miałem 15kg i 6kg a jeszcze 2 zaparkowały w trzcinie no i z 10 takich małych bączków. Mimo iż ryb nie było za wiele to i tak połapałem i jestem bardzo zadowolony. Miła atmosfera i wspaniali ludzie. Jak będę miał fotki to wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 SQraJa byłem tam na szkółce 10-12.06. 3 stanowisko. Miałem 15kg i 6kg a jeszcze 2 zaparkowały w trzcinie no i z 10 takich małych bączków. Mimo iż ryb nie było za wiele to i tak połapałem i jestem bardzo zadowolony. Miła atmosfera i wspaniali ludzie. Jak będę miał fotki to wrzucę. My przyjechaliśmy na siódemkę zaraz po zakończeniu szkółki koło 14:00 mijaliśmy się z ostatnimi uczestnikami Mówił nam Roman że jakiś "mały chłopaczek" złapał na szkółce pietnastkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1395 Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Mówił nam Roman że jakiś "mały chłopaczek" złapał na szkółce pietnastkę No to ja Jutro chyba będą zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 SQra, udana zasiadka Swoją drogą 14 odjazdów w ciągu jednej krótkiej zasiadki w tym zbiorniku musi być "grubo" od karpi U mnie ciągle zero Nawet nie mówię ile już przesiedziałem i ile wynęciłem Jedyny pozytyw jest taki, że drobna ryby ładnie "wydmuchała" dno w łowisku... W przyszły weekend siedzę do skutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Swoją drogą 14 odjazdów w ciągu jednej krótkiej zasiadki w tym zbiorniku musi być "grubo" od karpi Woda ma 5ha i wpuszczonych jest 200 karpi... Dla kontrastu powiem że dwie ekipy obok nas zakończyły po dobie z wynikiem 2 odjazdy - jedna ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 Dla kontrastu powiem że dwie ekipy obok nas zakończyły po dobie z wynikiem 2 odjazdy - jedna ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErJot Napisano 13 Czerwca 2011 Share Napisano 13 Czerwca 2011 SQra - graty za piękne ryby! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 14 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2011 SQra, Gratki Ja tak jak wspominałem Ci przez telefon że jadę do Chwałowic i nocka udana,trzy odjazdy i dwie rybki na macie 10kg i 7,5kg Zdjęcia drugiego karpia nie zrobiłem bo padła mi bateria w telefonie Jutro kolejny wypadzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djpablox Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Witam! Z pomocą kolegów z forum udało mi się złapać w tym roku w końcu karpiki na kulki proteinowe. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/428cd26dbebc3647.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/401a17de3d5b5da2.html Oba wzięły na kulki i zestawy końcowe własnej roboty, dlatego cieszą tym bardziej. To już czwarty karp na kulkę w tym roku, oba widoczne na zdjęciach złowione podczas jednej nocki: 1:00 i 2:30 no bałwanka z kulek tonących nr 16mm, miejscówka bardzo zamulona. Jeszcze raz dziękuje za pomoc i wszystkie podpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 18 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2011 Kolejny misiek 8kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 18 Czerwca 2011 Share Napisano 18 Czerwca 2011 U mnie ciągle zero Nawet nie mówię ile już przesiedziałem i ile wynęciłem Jedyny pozytyw jest taki, że drobna ryby ładnie "wydmuchała" dno w łowisku... Wreszcie przełamanie złej passy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 18 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2011 Wreszcie przełamanie złej passy tomek1, No wreszcie Bo zaraz koniec sezonu Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErJot Napisano 18 Czerwca 2011 Share Napisano 18 Czerwca 2011 tomek1-graty za karpia i amura! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 19 Czerwca 2011 Share Napisano 19 Czerwca 2011 tomek1, No wreszcie Bo zaraz koniec sezonu Gratulacje tomek1-graty za karpia i amura! Dzięki Wysiedziane Teraz będzie już tylko lepiej Ten rok w ogólne jest jakiś dziwny, moi koledzy z nad wody też nie wszyscy jeszcze mieli rybę na haku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 19 Czerwca 2011 Share Napisano 19 Czerwca 2011 tomek1, kto jest uparty to ma wyniki,GRATY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi