daniello2010 Napisano 24 Kwietnia 2011 Share Napisano 24 Kwietnia 2011 Witam chciałem zapytać czy ktoś już może testował te gumy?Mam zamiar zakupić duży zapas tych gum 13cm i 9,5cm wszystkie modele..Więc pytanie brzmi czy są one skuteczne i jeśli tak to jakie modele i wielkość..Dziękuje za wszystkie podpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giepol Napisano 24 Kwietnia 2011 Share Napisano 24 Kwietnia 2011 Tez się nad nimi zastanawiam, gdzie masz zamiar je kupować? w Fisching Marcie czekają na dostawę ale ceny mają ciut za wysokie. Mam podobny model łamańca ( niestety firmy nie znam - dostałem od kolegi) i i "niestety" jest łowny z tym że, jest to model bardzo wolno tonący.pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 24 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2011 Ja już kolego mam zarezerwowane jak tylko będzie dostawa 30szt i lip sculle do nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian92 Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Mam te gumki ale nie były jeszcze nad wodą. Pierwsze testy będą 1 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giepol Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 A czy można je gdzieś kupić w Polsce, poza FM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tatamarcela Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 ja kupowalem na allegro - bylo nawet taniej niz w FM. niestety nigdzie nie moge teraz dokupic dedykowanych hakow ze zmiennym dociazeniem:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian92 Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 Mi też się udało je kupić na allegro i do tego jeszcze nie musiałem kupić 4 sztuki takiego samego koloru jak jest w FM tylko ile chciałęm sztuk danego koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 ja też kupiłem na allegro, będa testowane 2 i 3 maja na dwóch różnych łowiskach. O efektach napisze po wypadach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras67 Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 Witam chciałem zapytać czy ktoś już może testował te gumy?Mam zamiar zakupić duży zapas tych gum 13cm i 9,5cm wszystkie modele..Więc pytanie brzmi czy są one skuteczne i jeśli tak to jakie modele i wielkość..Dziękuje za wszystkie podpowiedzi... Witam jestem po pierwszym wyjeździe na ryby z tymi gumami spisały sie naprawdę super łowiłem wielkością 9,5 cm o 7,30 miałem komplet zęboli pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 1 Maja 2011 Autor Share Napisano 1 Maja 2011 Kolego a jak uzbrajasz tą gumę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras67 Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Witam jak wyniki panowie łowił ktoś na te gumy SAVAGEAR Soft 4PLAY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 2 Maja 2011 Autor Share Napisano 2 Maja 2011 Witam jak wyniki panowie łowił ktoś na te gumy SAVAGEAR Soft 4PLAY? Łowiłem dziś na 9,5cm zander ale nic nie uderzyło ani razu...a jak u innych???po nie udanym połowie jadę jutro na stawy hodowlane karpie sobie poholować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras67 Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Po wczorajszych udanych połowach na rzece dziś pierwszy wyjazd nad jezioro z tymi gumami nie był już tak udany, ale jeden okoń 33 cm padł na kolor dirty roach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 2 Maja 2011 Autor Share Napisano 2 Maja 2011 Jak kolego prowadzisz przynętę?jednostajnie czy opad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras67 Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 nie jest to taki typowy opad cały czas delikatne podszarpywanie wówczas ona jak jest odpowiednio uzbrojona podcza podbicia odchodzi na boki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 2 Maja 2011 Autor Share Napisano 2 Maja 2011 Musze opanować te gumy bo nie pracują dobrze jak się je prowadzi jednostajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras67 Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Kupiłem kilka sztuk przed sezonem i byłem ciekawy co z tego wyjdzie. Wczoraj wystartowałem ze swoimi zeszłorocznymi kilerami Fatty dragona później mannsy i nic się nie działo. Założyłem savara poprowadziłem go na płytkiej wodzie pod brzegiem obserwując zachowanie wybrałem sposób poprowadzenia go który mi odpowiadał i jakoś poszło komplet zęboli. Od wczoraj zawsze będą ze mną nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweldk Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Te gumy to chyba najlepsze są na płytkie wody, bo bardzo wolno schodzą w dół. Ja kupiłem już uzbrojone 9,5 cm - 12g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras67 Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Model 9,5 cm najlepiej pracuje na lekkiej główce dziś próbowałem na gamakatsu 3,5 gr hak 3/0 łowiskiem było jezioro o głębokości 2-2,5m. Wcześniej łowiłem na główkach 5gr i stwierdzam ,że na tej lżejszej główce praca gumki jest o wiele bardziej atrakcyjna potwierdził to okoń 38 cm. Większe modele podobno mają lepszą pracę i pewnie można je mocniej dociążyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 3 Maja 2011 Autor Share Napisano 3 Maja 2011 na jaki model wziął okoń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras67 Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Dzisiaj jeden krótki pistolet 40cm i okoń na model Dirty Roach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweldk Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Ja mam te gumy z tym specjalnym uzbrojenie, co na dole jest kotwiczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 3 Maja 2011 Autor Share Napisano 3 Maja 2011 Ja mam te gumy z tym specjalnym uzbrojenie, co na dole jest kotwiczka Testowałeś je kolego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweldk Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Testowałem. Tak jak pisałem wcześniej, przynęta najlepiej będzie się sprawowała na płytszych wodach, ze względu na wolny opad. Ja akurat byłem nad głębszą wodą, więc nic nie uderzyło w przynętę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Też jestem po pierwszych testach, i jakoś przynęty mnie nie zachwyciły. Najlepiej sprawdziły sie na płytkich zatoczkach, kilka maluchów uwiesiło się na nie (największy 47cm). Najlepsze efekty miałem, gdy 2-3 razy podszarpywałem z jednoczesnym podkręcaniem, a następnie czekałem na opad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi