dudi Napisano 9 Lipca 2006 Share Napisano 9 Lipca 2006 Co myslicie o tych kołowrotkach ... czy w tym jest choc troszke ze starego dobrego ABU ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 9 Lipca 2006 Share Napisano 9 Lipca 2006 Co myslicie o tych kołowrotkach ... czy w tym jest choc troszke ze starego dobrego ABU Myśle że tylko nazwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 9 Lipca 2006 Share Napisano 9 Lipca 2006 Abu słynęło zawsze z dobrego sprzętu myśle że jest tak dalej ponieważ jest to firma zdradycjami jednak w tych naszych czasach jest wszystko możliwe,popytaj w sklepach czy się sprzedaje sprzęt abu i czy są reklamacje i będziesz miał pewien pogląd o sprzęcie Abu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 9 Lipca 2006 Autor Share Napisano 9 Lipca 2006 No bo patrzac na cene ... to jest dosyc tani sprzet w czasach gdzie wiekszosc ceny placi sie za nipis na danym artukule a nie za jego jakosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 9 Lipca 2006 Share Napisano 9 Lipca 2006 Tylko słyszałem, sam nie sprawdzałem (się rymło ) że to kolejna masówka made in malesiachinataiwan i z ABU łączy toto tylko nazwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 11 Lipca 2006 Autor Share Napisano 11 Lipca 2006 tak wlasnie myslalem :0 ale bylem ciekaw czy ktos z was ma takie CUŚ pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwierzak Napisano 19 Września 2006 Share Napisano 19 Września 2006 Na forum jest zbyt duża ilość teoretyków którzy kupili sobie jedną markę kołowrotka i wypowiadają się na temat sprzętów których nigdy nie mieli w ręce. Z całą pewnością i świadomością polecam ci ten kołowrotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 Na forum jest zbyt duża ilość teoretyków którzy kupili sobie jedną markę kołowrotka i wypowiadają się na temat sprzętów których nigdy nie mieli w ręce. Z całą pewnością i świadomością polecam ci ten kołowrotek. Używasz tego kołowrotka?? jeżeli tak, to jak długo?? Może coś byś o nim powiedział?? Ja narazie słyszałem tylko niepochlebne opinie na temat nowych ABU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 Z całą pewnością i świadomością polecam ci ten kołowrotek. No i właśnie ... bardzo proszę o nie operowanie takimi ... powiedzmy sloganami, suchymi stwierdzeniami. Jeśli już cokolwiek polecacie, lub odradzacie, powinno to wyglądać jak w poniższym wzorze: 1. POLECAM ten sprzet, bo: - używam go od X-czasu przy metodzie Y-kowskiej na przynęty Z-towskie - eksploatuję go intensywnie /okazyjnie - jest taki a siaki i w porównaniu z X-em i Y-kiem wypada tak, czy siak - elementy robocze w postaci takich i siakich są takie, czy siakie - największa zaletą w porównaniu z X-wyrobem jest to, czy tamto - rzeczą, która mi się nie podoba i wymaga zmian polegających na tym, czy tamtym jest ... - wszystko trzyma się w kupie i "zamek nie wylata" - stosunek cena/jakość wypada tak, czy siak ... warty tych pieniędzy, czy ... ODRADZAM ten sprzęt, bo: - eksploatowałem go sporadycznie na lekkich przynetach w dolnej granicy obciążeniowej - na którymś tam z rzędu wędkowaniu coś sie tam stało - od nowości, to, czy tamto ma luzy, grzechocze, zaciera się i ... - popękało ... - urwało sie - korbka "wylata" i "kabłonek" jest źle wyprofilowany, przez co nie zrzuca żyłki na rolkę - itd, itd Czy w świetle powyższego Kolegę Zwierzaka można prosić o podobną prezentację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 A może zwierzak to też teoretyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 Dajcie spokój chopakowi to jego pierwszy post na tym forum i może zastosował zły skrót myślowy. John Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzmielu Napisano 20 Stycznia 2007 Share Napisano 20 Stycznia 2007 Mam pytanie. Czy ktoś używa tego kołowrotka i jak się on spisuje.Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 26 Stycznia 2007 Share Napisano 26 Stycznia 2007 Ostrzę zęby na ten kołowrotek już od jakiegos czasu Na allegro widziałem je po 111zł. Przed sezonem zapewne zaopatrzę się w ten sprzęcik. Jak przetestuję to na pewno dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzmielu Napisano 27 Stycznia 2007 Share Napisano 27 Stycznia 2007 Czekam z niecierpliwością ,bo sam mam na niego smaki ,tylko niewiem czemu coś mnie powstrzymuje żeby go kupić.Chyba bardziej przemawia za mną trwałość niż wygląd,chociaż mi się podoba wolałbym się upewnić .Dlatego licze na pomocną dłoń braci wędkarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 27 Stycznia 2007 Share Napisano 27 Stycznia 2007 trzmielu a do jakiej metody połowu i wędziska chcesz go użyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzmielu Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 Ogólnie do gruntówki na jakieś większe bestie albo do żywcówki.zobacze jeszcze dokładnie niewiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 No ja też zamierzam użyć go do żywcówki. Mam nadzieję że jest to kołowrotek oryginalny, bo dwa dni temu szukałem go na www.abugarcia.com i nic o takim kołowrotku nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzmielu Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 No i stało się kupiłem go bez żadnych tam teges.Chyba będe pierwszy który go przetestuje.Z wyglądu jest masywny i sprawia wrażenie solidnie zrobionego,.Pracuje lekko i narazie wszystko jest OK.Ale praktyka pokarze co to za maszynka,i czy warto było dać za niego 111zł.Narazie jestem mile zaskoczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzmielu Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 Produkowany jest w CHINACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzmielu Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 Ale tak na sucho jak go sprawdzałem to chodzi bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 Acha to tłumaczy jego cenę . Ale skoro mówisz że miałeś go w ręce i był ok to nic nie stoi na przeszkodzie by go zakupić Ja stosowałbym go do żywcówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzmielu Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 Narazie za tą cenę to go polecam.Wszystko okaże się w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 OK, to czekam na relację . P.S. Kupiłeś na allegro tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzmielu Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 tak wszysko tak jak w opisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smyr14 Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 czy kołowrotek abu 505 FR nada się na sumowe wypady? czy jest wystarczająco mocny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi