Marienty Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Witam, Mam do was jedno pytanie. Właśnie wróciłem znad Odry. Złowiłem na martwego kiełbika 4 małe sandaczyki 38-40cm. W niejednej mądrej książce przeczytałem, że jeśli w danym miejscu grasują stada małych sandaczy to raczej nie ma szans na większe. Prawda to czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kompasiak12 Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Tez tak myslalem dopoki z miejsca w ktorym łowiłem wymiarki , zaczalem lowic wieksze. Mi sie wydaje ze nie ma na to reguly. Najpierw moga zerowac male, a pozniej jak te male pojda zerowac gdzies dalej moga podejsc wieksze. takze nie ma sie czym przejmowac tylko chronic takie miejsce. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 ja wiem ze jak sa małe to przypadkiem mozna zlowic jednego wiekszego ale nigdy tak zeby bylo wiecej duzych. Lepiej zamienic miejsce i znalec wieksze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekR Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Piękne sandacze. Gratulacje Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Wiślany wilczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Dosyć spora główka przy tej gumie.... ile to gram ?? A sandaczyka zazdroszczę, jakoś nie mam do nich szczęścia w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 artech, ja też szczęścia nie mam ta ryba to największa tajemnica dla mnie a główka 30 gram miejsce nurtowe około 7-8 metrów i dziś preferowały na lekki opad a nawet bardziej na turlanego więc lżejsza głowka nie wchodziła w gre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Kurde Dawid elganckie,ja w tym roku tylko 3 sandały w tym ten najwiekszy http://img39.imageshack.us/img39/201/24501061.jpg jako przyłow,gdyz ten rok z zalozenia mial byc okoniowo-szczupakowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 9 Listopada 2011 Autor Share Napisano 9 Listopada 2011 Dziś się udało, nie za wielki, ale cieszy Brania himeryczne, widoczne tylko na plecionce. Dwa zanderki spadły chwilę po zacięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskika28 Napisano 10 Listopada 2011 Share Napisano 10 Listopada 2011 Ładny , gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 to jeszcze fotka z lata się zaplątała opadowy sandaczyk z odry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 8 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2011 dzisiejszy - co ciekawe na woblera prowadzonego skokami, wcześniej miejscówka ostro przeczesana gumami i zero kontaktu. Nie ma to jak zanderek , mnie bardziej cieszy niż okazowy szczupły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 kadziul, fajna rybka i fajnie sfocona, graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 kadziul, izumi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 9 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2011 woblerek Revolution Shad firmy Reaction Strike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Życiówka 70 cm. Mała rzeczka. Team Dragon 3-14 2,75, żyłeczka 18 i Salmo Hornet (płotka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 ja dzisiaj tez miałem życiówke. waga 7kg+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 11 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2011 GRATULACJE dla kolegów, piękne okazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 ładna bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/52/sandacza.jpg/ 70cm zyciowka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekCLI Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Te sandały,dla mnie to czarna magia a wiem ,ze na akwenkach w mojej okolicy występują,więc koledzy nie zdziwcie sie jak w nowym sezonie będe skomlał o rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1983 Napisano 10 Stycznia 2012 Share Napisano 10 Stycznia 2012 Piękna ta siódemeczka. Ja coś nie mogę magicznej piątki przeskoczyć. Dwie w 2011 roku osiemdziesiątki-jedna dla niedowiarków z mietkowa bo dużo jest takich, że mówili o zabitym mietkowie w minionym sezonie a przed początkiem spuszczania nie było najgorzej. Niestety na chwilę obecną już mają rację - pozamiatane . graty dla łowców i do zobaczyska za niecałe już na szczęście pół roku nad wodą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianeq94 Napisano 10 Stycznia 2012 Share Napisano 10 Stycznia 2012 A tam pół roku, w Szczecinie jeszcze na nie których wodach dalej można łowić sandacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AdamKaczor Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Łowi ktoś sandacze na blaszkę podlodową w kujawsko_pomorskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 A tam pół roku, w Szczecinie jeszcze na nie których wodach dalej można łowić sandacze Taaaa... chyba spod lodu. Odra zawalona lodem. Można było połowić, czas przeszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi