kamyczekpl Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 dzis płoc 38 cm i jąz 36 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokon89 Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 damiandg a w którym miejscu byłeś ? ja jutro się wybieram, dziś byłem przejazdem w okolicy wojkowic kościelnych to parę rzutów tylko zrobiłem i tylko jedno lekkie uderzenie... na blachy tez bierze czy tylko gumki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 26 Maja 2011 Share Napisano 26 Maja 2011 Ja łowie tylko na gumy. Wczoraj też byłem i ani jednego brania jakaś pustynia. Ryby się tylko rzucały w trzcinach. Łowie od strony Wojkowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek89 Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 W piątek wybrałem się z kumplem na P3 na spinning.To był nasz pierwszy wyjazd tam i musze powiedzieć,że bardzo ciekawy zbiornik.Przez ok 3h łowienia złapaliśmy 3 szczupaczki (25 - 45cm),a 4 wypięły nam się pod nogami i 2 ładne okonie ok 25-30cm.Pstryknięć było dosyć dużo.Ryby oczywiście wróciły do wody;) PS.Chciałbym zapytać gdzie na P4 moge znalezc jakies ciekawe miejsce na białą rybe i drapieżnika.Za pomoc z góry dziękuje i Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 1 Lipca 2011 Share Napisano 1 Lipca 2011 Wiecie może jak ze szczupakiem na P IV? Może być też okoń i w którym miejscu wy łowicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamyczekpl Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 okonia to już raczej nie złapiesz (małe prawdopodobieństwo),a szczupaka na pogori 4 złapiesz wszędzie ja juz na 4 w tym roku złapałem go w tak głupich miejscach ze szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 Byłem na czwórce dzisiaj i nad wodą normalnie sztorm fala taka wielka i wiatr że nie dało się rzucić prosto gumą. Od innych wędkarzy dowiedziałem się że z białą rybą też słabiutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikeb Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 jestem na pogori 1 od strony torów, rano okolo 5 pare brań i płotki po 10 cm jest teraz 15:20 i nic niema, grunt kukurydza i czerwone, cisza, (ps blueconnect ma tu super zasięg) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 Witam, panowie mam zamiar wybrać się w weekend na nockę, gdzie najlepiej się ustawić? Mam do wyboru Przeczyce, Pogoria 1 i Pogoria IV. Myślę o jakimś karpiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 Dzisiaj cały dzień na P IV i muszę powiedzieć że ja i kilku innych wędkarzy nie mieli ani jednego brania. Jeżeli ma ktoś okazje gdzieś indziej jechać to niech się nie wybiera nawet na P IV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 10 Lipca 2011 Share Napisano 10 Lipca 2011 Dziś nocka z dwoma kumplami na Pogorii 1: od godz. 19 do 5:30 rano jeden leszczyk... masakra! Obok nas było może z 5 wędkarzy i też lipa. Jeden tylko wyciągnął węgorz 60 cm (okres ochronny). Ogólnie straszna porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 13 Sierpnia 2011 Share Napisano 13 Sierpnia 2011 Dzisiaj byłem na łódce za sandaczem/szczupakiem na Pogorii 1. Na perłowego ripperka 9cm co chwile miałem targnięcia i gumke ściągniętą z główki. Więc założyłem malutkiego ripperka 4 cm w kolorze perły z czarnym grzbietem, za każdym rzutem był całkiem ładny okoń. Sporo mi się spinało bo miałem dość sztywny zestaw na plecionce i przypon na szczupaka Łowiłem ok 20 metrów od brzegu na przeciwko rybaczówki. Przez jakieś 30 min. łowienia złowiłem ok 15 okoni, połowa z nich miała ponad 30 cm. Szkoda że wygoniło mnie oberwaniu chmury, zmokłem jak nie wiem co. Ciekawe jaki był by wynik np. po 3 godzinach łowienia?? Oczywiście wszystkie rybki wróciłe do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Jakieś wieści z nad wody. Chciałbym się wybrać pierwszy raz na którąś pogorie. Nie znam wody. Może ktoś doradzi coś. Gdzie można coś połapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Nie radze na razie jechać bo cisza przynajmniej na P 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riss69 Napisano 21 Sierpnia 2011 Share Napisano 21 Sierpnia 2011 Witam, gdzie najlepiej ustawić się w poszukiwaniu białej ryby na P 4? Nie znam tego zbiornika wybieram się tam pierwszy raz, każda wskazówka mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 Na P1 w sobotę ja dwa szczupłe około 60cm znajomy też dwa. Wszystko z łódki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 witam gdzie mogę panowie połowic na bat na p4 chodzi mi o żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 27 Września 2011 Share Napisano 27 Września 2011 damiandg - a gdzie mniejwięcej brały ci te szczupaki ? Ja byłem też w sobotę i też dwa szczupłe ale malutkie, takie po 40 cm i jeden ładny okoń. Łowiłem na lewo od rybaczówki, dość blisko brzegu. Orientuje się ktoś czy jest szansa na P1 na sandacza ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 28 Września 2011 Share Napisano 28 Września 2011 No to ja też w tamtych okolicach łowiłem tylko trochę dalej od brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-pytoon- Napisano 29 Września 2011 Share Napisano 29 Września 2011 Proszę o informację dotyczącą łowienia z łódki na Pogorii 3? Byłem tam wczoraj, trochę popływałem po ciekawych dla mnie miejscówkach ale nie miałem żadnego brania. Czy wiecie gdzie można połowić okonie lub sandacze? Mile widziane współrzędne GPS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopiusz Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Witam, może mi ktoś podpowiedzieć, czy warto wybrać się na okonika jeszcze na Pogorię I? No i jakie miejscówki znacie, mi Kingu podpowiedział o ufo i okolicach ale jeśli wy znacie jakieś to proszę o podpowiedź . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 Jutro się wybieram na P IV ze spinem jak tam wygląda sytuacja z rybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Byłem i muszę powiedzieć że słabo. Było kilku gości z żywcem i nic. Ja na spina złapałem szczupłego tylko 35cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 A w którym miejscu byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Od Wojkowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi