Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wczoraj PIV

Szczupak - 37, 37, 58 cm.

Dzisiaj PIV

Szczupak 35 i najmniejszy jaki złowiłem kiedykolwiek 15 cm.

W porównaniu do PI strasznie jasne szczupaki tam są. Pewnie od jasnego piachu jaki tam wszędzie jest.

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Witam,

wczoraj na PIV 2h łowienia 1 szczupak 45cm.

Kilka wcześniejszych wypadów na PIII nie przyniosło żadnych rezultatów poza 1 szt. może 20cm, czasami zastanawiam się czy pływa tam jeszcze coś większego??!!

Napisano

Ja wczoraj byłem na P2 za szczupakiem; jeden 48cm i jedno branie podobnego pistoleta. Wg mnie z wymiarowymi szczupakami jest z roku na rok coraz gorzej... :(

Napisano
Wczoraj na PIII wpadł mi szczupiec 60cm. Już myślałem że nic nie wyjdzie po dwóch godzinach rzucania a tu masz o równej 18.30 uderzył.

Gratulacje :D Ja wczoraj na P3 porzucałem 20 minut i mnie deszcz wygonił :P Dzisiaj chyba zasiąde na Pogorii 2 za jakimś linem :)

Napisano
Warto męczyć takie śledzie do zdjęć ?

I co się tym rybom stało, jeśli wróciły do wody to są na tyle duże i silne że to wytrzymały bez szwanku. A może były tak zachaczone że nie dało się ich uratować ?

Skończcie z tymi idiotycznymi hejtami :/

Polecam poczytać strony ichtiologiczne.

Napisano

Męczenie, cioranie w trawie i trzymanie w łapach to jedno, druga sprawa - czy jest się czym chwalić, to ryby ledwo wymiarowe ;) .

Napisano

Nie robią zdjęć źle bo niedowiarki nie wierzą,są zdjęcia też źle bo ryby męczą-masakra jakaś,ogarnijcie trochę ludzie bo się tego czytać nie chce.

Napisano
Dzisiaj P4

Szczupak 59 cm i równe 50.

Obrazek

Obrazek

A widziałeś tego metrowego szczupca co starszy koleś dziś tam wyciągnął kilka metrów dalej od tego miejsca?

Mnie niestety dziś tam nic nie poszło z wody, pojechałem na Rogoźnik i kilka leszczyków wychaczyłem ponad 30cm.

Napisano

Wczorajsze 2h nad P3 "zaowocowały" okoniem 27cm 1szt.

Łowiłem od 17 a dopiero ok 18:40 jakiś kontakt z rybą, zimno pochmurno już prawie ciemno ostatnie rzuty i trafił się okonek co mnie podbudowało ale kolejne 20 min nic nie zmieniło w tej nierównej walce.

Napisano
No wreszcie się ruszyło na samej plaży przy molo szczupak 1,20cm. oraz szczupak 60cm.oczywiście na PIII.

Masz chłopie wyobrażnię...

Napisano
No wreszcie się ruszyło na samej plaży przy molo szczupak 1,20cm. oraz szczupak 60cm.oczywiście na PIII.

Masz chłopie wyobrażnię...

Napisano

Gratulacje :D

Dzisiaj półtorej godziny machania z brzegu, na lewo od molo - bez rezultatów...