Mariusz1 Napisano 30 Kwietnia 2014 Share Napisano 30 Kwietnia 2014 Bo tylko jeden wziął, dziwne pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Dzisiaj na początek sezonu spinningowego na PIII szczupaczek 56cm. pływa dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 5 Maja 2014 Share Napisano 5 Maja 2014 graty za rybke i wypuszczenie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 5 Maja 2014 Share Napisano 5 Maja 2014 teraz ja go wyciągne poźniej znów Ty )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 6 Maja 2014 Share Napisano 6 Maja 2014 Cieszy fakt, że coraz więcej jest osób wypuszczających ryby. Gdzie rzucałeś za tym szczupakiem, na płyciznach, czy trochę głębiej. Ja byłem z kumplem 1.05 na płytkiej wodzie (trzcinowiska - wschodni brzeg) i nawet pobicia nie mieliśmy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 6 Maja 2014 Share Napisano 6 Maja 2014 Płycizna pogranicze północno wschodnia strona, wziął na koniec gdy juz po ok.2h praktycznie kończyłem zabawę ze spinningiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 7 Maja 2014 Share Napisano 7 Maja 2014 Panowie posiada, ktoś może mapę batymetryczną Pogori I lub może sondował Pogorię od strony ul. Żeglarskiej ?? Nie mogę nic tam złowić z gruntu i zastanawiam się czy jest tam ogromna dziura czy tylko na spławik ryby biorą ?? Nie ważne czy rzucam blisko czy daleko czy w lewo czy w prawo z gruntu nigdy nic tam nie złowiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 8 Maja 2014 Share Napisano 8 Maja 2014 Dzisiaj na reszcie po 3 dniach prób udało się złowić szczupaka na PI. Co prawda nie duży równa 50-tka, ale zawsze cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiewi89 Napisano 26 Maja 2014 Share Napisano 26 Maja 2014 Witam, Jestem nowy na forum, mam na imie Damian i chciałbym Odświeżyc temat naszych Pogorii. Chcialbym poznac tu troche Ciekawych miejsc na zasiadke, na spinning. Moze zrobmy tak niech Kazdy z nas z relacjonuje swoje wypady. Ja zaczne bylem 4 razy na spinningu w ostanich dwoch tygodniach 3 razy pogoria I i raz na pogorii II bez wiekszych efektow narazie, Nieduzy szczuply i jeden okonek. Z brzegu bardzo ciezko na obu pogogoriach Bardzo duzo rosllinosci. Dzis tez sie wybieram zobaczymy.. czekam na wasze Relacjie..... polomania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 26 Maja 2014 Share Napisano 26 Maja 2014 Dzisiaj na PIII szczupak 51cm.i kilka oistoletów. Pływają dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiewi89 Napisano 26 Maja 2014 Share Napisano 26 Maja 2014 No to ladnie, gratulacje To z brzegu, i w jakim miejscu? I jaka przyneta ? Jesli to tajemnica kazdy rozumie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 26 Maja 2014 Share Napisano 26 Maja 2014 Z brzegu od strony Piekła na obrotówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiewi89 Napisano 27 Maja 2014 Share Napisano 27 Maja 2014 Hej, Bylem wczoraj na "jedynce" 3 godzinki spinningu i nic.... W ruchu byly obrotowki i kopyta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 27 Maja 2014 Share Napisano 27 Maja 2014 Panowie, wczoraj byłem na rybkach w Porębie. Z rybami lipa, ale znalazłem bardzo dziwną rybę na brzegu. Czy ktoś wie co to może być ??? Linki do zdjęć poniżej: http://zapodaj.net/a09a84c66d892.jpg.html http://zapodaj.net/54f6231776403.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiewi89 Napisano 27 Maja 2014 Share Napisano 27 Maja 2014 O kurde .... co to jest ?! Nie mam pojecia..... Dzis bylem ponownie na "jedynce" Godz ok. 18-20 spinning i nic. Juz zaczynam tracic wiare w to miejsce, Poprzedni rok byl udany jezeli chodzi o spinnig w tym miejscu Sczupaki podchodzily, okonq dosc ladnego szlo zlapac. A teraz ciszaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katystopej Napisano 28 Maja 2014 Share Napisano 28 Maja 2014 kingu ten potworek to prawdopodobnie ostrobok, ale najlepiej jakbyś wrzucił to do odpowiedniego ogólnego tematu bo sam jestem ciekaw mojej teorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiewi89 Napisano 28 Maja 2014 Share Napisano 28 Maja 2014 Przeciez ostrobok to osobnik zamieszkujacy Morze Czarne, I z tego co widze wyglada calkiem inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 28 Maja 2014 Share Napisano 28 Maja 2014 już wiem : http://www.akwa-hobby.pl/index.php/kirysowate/618-sum-skrzeczacy-zebrowien-mrukliwy-amblydoras-hancockii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiewi89 Napisano 29 Maja 2014 Share Napisano 29 Maja 2014 Skad o on sie tam wzial ?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 29 Maja 2014 Share Napisano 29 Maja 2014 Z kogoś akwarium innej opcji niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiewi89 Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 No to wrocmy do tematu..... Jak te polowy panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 Dzisiaj na PIII szczupaki 52cm, 40cm, 35cm, pływają dalej. Złowione od strony plaży na wprost z brzóz. Karpik w tym samym miejscu z gruntu 61cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonk Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 40cm, 35cm, pływają dalej. Warto o tym wspominać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 Oj warto ryby pływaja dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiewi89 Napisano 2 Czerwca 2014 Share Napisano 2 Czerwca 2014 Hej, W sobote bylem 2 godzinki na spiningu i tylko Jeden maly szczupaczek 35 cm hula dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi