Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Na PIII musi być sporo suma, już kolejny mój szczupak 61cm jest obdarty punktowo ze skóry nie jest to w jednej części Pogorii lecz w jej różnych miejscach.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Napisano

Na czwórce w nocy leszcze pociągli z plaży od Wojkowic Koscielnych, stu procentowe info - byłem, widziałem

Napisano

Łowił ktoś na Pogorii 4 ostatnio? Jutro nad ranem wybieramy się do niedzieli, pogoda się troszkę zmieniła, może coś się ruszy, okolice Wojkowic Kościelnych/plaża ;)

Napisano

Ja co do P4 to w tym roku już odpuszczam. Przez to, że zabronili łowić do końca czerwca ryba się gdzieś wyniosła i nic nie bierze. Poza tym żywej duszy nie widać. Wszyscy zrezygnowali.

Napisano
Przez to, że zabronili łowić do końca czerwca ryba się gdzieś wyniosła i nic nie bierze.

Tak, na pewno dlatego :lol:

Napisano

Ty znawco wszystkich wód pewnie wiesz lepiej, więc Tobie nie będę tłumaczył co niesie za sobą zakaz połowu pierwszy raz od paru lat.

Widać, że poziom Twojej wiedzy jest poniżej jakiejkolwiek skali.

Napisano

widze piekna klutnie zakaz polowu bardzo dobre rozwiazanie tak powinni zrobic na wiekszosci bardzo obleganych lowiskach bo jest niestety coraz gorzej z rybami w naszym i nie tylko wojewudztwie ja majac karte wedkarska i lowiac od 7 roku zycia biorac udzialy w zawodach wedkarskich powiem tyle wszedzie powinni zrobic u nas zakaz zabierania ryb bo juz za pare lat bedziemy jezdzic nie na ryby tylko sie wykapac lub zlapac jakiegos buta i tak wiekszosc powie prawdziwych wedkarzy

Napisano
A ja wczoraj około 23 na P3 złapałem węgorka 99cm.

Można wiedzieć gdzie wziął i na jaką przynętę może być na PV. Ja ostatnio na suma poluję na PIII lecz na razie bez kontaktu z rybą.

Napisano

Z tego co mi wiadomo zakaz połowu jest od 1 marca do30 czerwca w wyznaczonej strefie tarliskowej,to tylko tam są ryby że nic nie bierze rallyman? To nie jest powód ryba w tym roku wogóle słabo bierze a leszcz się trafiał ,ładny lin,jaź i karpiki więc nie jest źle trzeba cierpliwości;) pozdrawiam:)

Napisano
nie będę tłumaczył co niesie za sobą zakaz połowu pierwszy raz od paru lat.

Bądź dobry kolega, wytłumacz.