reallyman Napisano 2 Czerwca 2014 Share Napisano 2 Czerwca 2014 Ktoś wie jak się skończyły zawody karpiowe na PIII ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafir Napisano 2 Czerwca 2014 Share Napisano 2 Czerwca 2014 Ktoś wie jak się skończyły zawody karpiowe na PIII ?? http://swiatkarpia.com/blogs/i-karpiowy-puchar-zaglebia-dabrowskiego-final/144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 2 Czerwca 2014 Share Napisano 2 Czerwca 2014 Na PIII musi być sporo suma, już kolejny mój szczupak 61cm jest obdarty punktowo ze skóry nie jest to w jednej części Pogorii lecz w jej różnych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 2 Czerwca 2014 Share Napisano 2 Czerwca 2014 A może to wydra ? Ona chętnie atakuje szczupaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiewi89 Napisano 2 Czerwca 2014 Share Napisano 2 Czerwca 2014 Witam, Dzis nie cale dwie godzinki spinningu i szczupak 61 cm Pogoria I. ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 2 Czerwca 2014 Share Napisano 2 Czerwca 2014 A może to wydra ? Ona chętnie atakuje szczupaki. Ale czy tyle by było wydry na PIII w różnych miejscach?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 18 Czerwca 2014 Share Napisano 18 Czerwca 2014 I ja tu mają być ryby, to jest jakaś plaga z tymi kłusownikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 29 Lipca 2014 Share Napisano 29 Lipca 2014 Czy są jakieś brania na spinning na PIII? Pytam bo dawno tam nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonk Napisano 29 Lipca 2014 Share Napisano 29 Lipca 2014 Tak, co rzut to branie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 30 Lipca 2014 Share Napisano 30 Lipca 2014 No to widzę że warto się tam wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 3 Sierpnia 2014 Share Napisano 3 Sierpnia 2014 Dzisiaj PI ja niestety na zero. Żona 8 płotek na spławik, ja na grunt miałem jedno branie na kulkę proteinową, no ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiQ Napisano 3 Sierpnia 2014 Share Napisano 3 Sierpnia 2014 Na czwórce w nocy leszcze pociągli z plaży od Wojkowic Koscielnych, stu procentowe info - byłem, widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokon89 Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Ładne te leszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 9 Sierpnia 2014 Share Napisano 9 Sierpnia 2014 Dzisiejsza nocka na PIII bez żadnego brania. Sąsiedzi obok wyciągali suma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiQ Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Łowił ktoś na Pogorii 4 ostatnio? Jutro nad ranem wybieramy się do niedzieli, pogoda się troszkę zmieniła, może coś się ruszy, okolice Wojkowic Kościelnych/plaża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Ja co do P4 to w tym roku już odpuszczam. Przez to, że zabronili łowić do końca czerwca ryba się gdzieś wyniosła i nic nie bierze. Poza tym żywej duszy nie widać. Wszyscy zrezygnowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonk Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Przez to, że zabronili łowić do końca czerwca ryba się gdzieś wyniosła i nic nie bierze. Tak, na pewno dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 15 Sierpnia 2014 Share Napisano 15 Sierpnia 2014 Ty znawco wszystkich wód pewnie wiesz lepiej, więc Tobie nie będę tłumaczył co niesie za sobą zakaz połowu pierwszy raz od paru lat. Widać, że poziom Twojej wiedzy jest poniżej jakiejkolwiek skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seop1906 Napisano 15 Sierpnia 2014 Share Napisano 15 Sierpnia 2014 widze piekna klutnie zakaz polowu bardzo dobre rozwiazanie tak powinni zrobic na wiekszosci bardzo obleganych lowiskach bo jest niestety coraz gorzej z rybami w naszym i nie tylko wojewudztwie ja majac karte wedkarska i lowiac od 7 roku zycia biorac udzialy w zawodach wedkarskich powiem tyle wszedzie powinni zrobic u nas zakaz zabierania ryb bo juz za pare lat bedziemy jezdzic nie na ryby tylko sie wykapac lub zlapac jakiegos buta i tak wiekszosc powie prawdziwych wedkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 15 Sierpnia 2014 Share Napisano 15 Sierpnia 2014 A ja wczoraj około 23 na P3 złapałem węgorka 99cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 16 Sierpnia 2014 Share Napisano 16 Sierpnia 2014 A ja wczoraj około 23 na P3 złapałem węgorka 99cm. Można wiedzieć gdzie wziął i na jaką przynętę może być na PV. Ja ostatnio na suma poluję na PIII lecz na razie bez kontaktu z rybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 16 Sierpnia 2014 Share Napisano 16 Sierpnia 2014 Z tego co mi wiadomo zakaz połowu jest od 1 marca do30 czerwca w wyznaczonej strefie tarliskowej,to tylko tam są ryby że nic nie bierze rallyman? To nie jest powód ryba w tym roku wogóle słabo bierze a leszcz się trafiał ,ładny lin,jaź i karpiki więc nie jest źle trzeba cierpliwości;) pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 16 Sierpnia 2014 Share Napisano 16 Sierpnia 2014 Ja złowiłem go z łódki stałem mniej więcej na środku jeziora przynęta to martwa płotka taka 5cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonk Napisano 16 Sierpnia 2014 Share Napisano 16 Sierpnia 2014 nie będę tłumaczył co niesie za sobą zakaz połowu pierwszy raz od paru lat. Bądź dobry kolega, wytłumacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1813l Napisano 16 Sierpnia 2014 Share Napisano 16 Sierpnia 2014 No wreszcie, dziś na P3 na trolling ładniutki szczupaczek 53 cm ;D Jutro odwiedzę P1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi