reallyman Napisano 15 Września 2013 Share Napisano 15 Września 2013 Wczoraj PIV Szczupak - 37, 37, 58 cm. Dzisiaj PIV Szczupak 35 i najmniejszy jaki złowiłem kiedykolwiek 15 cm. W porównaniu do PI strasznie jasne szczupaki tam są. Pewnie od jasnego piachu jaki tam wszędzie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekDG Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Witam, wczoraj na PIV 2h łowienia 1 szczupak 45cm. Kilka wcześniejszych wypadów na PIII nie przyniosło żadnych rezultatów poza 1 szt. może 20cm, czasami zastanawiam się czy pływa tam jeszcze coś większego??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Ja wczoraj byłem na P2 za szczupakiem; jeden 48cm i jedno branie podobnego pistoleta. Wg mnie z wymiarowymi szczupakami jest z roku na rok coraz gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Wczoraj na PIII wpadł mi szczupiec 60cm. Już myślałem że nic nie wyjdzie po dwóch godzinach rzucania a tu masz o równej 18.30 uderzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafir Napisano 18 Września 2013 Share Napisano 18 Września 2013 Wczoraj na PIII wpadł mi szczupiec 60cm. Już myślałem że nic nie wyjdzie po dwóch godzinach rzucania a tu masz o równej 18.30 uderzył. Gratulacje Ja wczoraj na P3 porzucałem 20 minut i mnie deszcz wygonił Dzisiaj chyba zasiąde na Pogorii 2 za jakimś linem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Dzisiaj P4 Szczupak 59 cm i równe 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Warto męczyć takie śledzie do zdjęć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katystopej Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Warto męczyć takie śledzie do zdjęć ? I co się tym rybom stało, jeśli wróciły do wody to są na tyle duże i silne że to wytrzymały bez szwanku. A może były tak zachaczone że nie dało się ich uratować ? Skończcie z tymi idiotycznymi hejtami :/ Polecam poczytać strony ichtiologiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Pływają dalej. A co to za męczenie ?? 5 sekund potrzebuję na zrobienie zdjęcia po odhaczeniu ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 Męczenie, cioranie w trawie i trzymanie w łapach to jedno, druga sprawa - czy jest się czym chwalić, to ryby ledwo wymiarowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rimmon Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 Nie robią zdjęć źle bo niedowiarki nie wierzą,są zdjęcia też źle bo ryby męczą-masakra jakaś,ogarnijcie trochę ludzie bo się tego czytać nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 Dzisiaj P4Szczupak 59 cm i równe 50. Obrazek Obrazek A widziałeś tego metrowego szczupca co starszy koleś dziś tam wyciągnął kilka metrów dalej od tego miejsca? Mnie niestety dziś tam nic nie poszło z wody, pojechałem na Rogoźnik i kilka leszczyków wychaczyłem ponad 30cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 Dzisiaj niestety tam nie byłem. Na żywca złapał ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 Na żywca, jestem prawie pewien że cię widziałem na PIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 22 Września 2013 Share Napisano 22 Września 2013 W sobotę mnie nie było. W piątek tak i dzisiaj najprawdopodobniej tam pojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 22 Września 2013 Share Napisano 22 Września 2013 Więc dzisiaj P4. 2 razy szczupak 42 i 46 cm. Okoń 32 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekDG Napisano 27 Września 2013 Share Napisano 27 Września 2013 Wczorajsze 2h nad P3 "zaowocowały" okoniem 27cm 1szt. Łowiłem od 17 a dopiero ok 18:40 jakiś kontakt z rybą, zimno pochmurno już prawie ciemno ostatnie rzuty i trafił się okonek co mnie podbudowało ale kolejne 20 min nic nie zmieniło w tej nierównej walce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 Wczoraj na PIII same pistolety atakowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 No wreszcie się ruszyło na samej plaży przy molo szczupak 1,20cm. oraz szczupak 60cm.oczywiście na PIII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 30 Września 2013 Share Napisano 30 Września 2013 Na P4 wczoraj wieczorkiem 2h machania od strony Wojkowic zero kontaktu z ryba:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rimmon Napisano 1 Października 2013 Share Napisano 1 Października 2013 No wreszcie się ruszyło na samej plaży przy molo szczupak 1,20cm. oraz szczupak 60cm.oczywiście na PIII. Masz chłopie wyobrażnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rimmon Napisano 1 Października 2013 Share Napisano 1 Października 2013 No wreszcie się ruszyło na samej plaży przy molo szczupak 1,20cm. oraz szczupak 60cm.oczywiście na PIII. Masz chłopie wyobrażnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 1 Października 2013 Share Napisano 1 Października 2013 A no mam wyobraźnię opanowałem własny patent i metodę spiningowania, dzisiaj też pod wieczór na PIII jadę się pobawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rimmon Napisano 1 Października 2013 Share Napisano 1 Października 2013 Tylko fotkę zrób bo naprawdę szkoda nie mieć takiej pamiątki jak 120 cm.szczupak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafir Napisano 1 Października 2013 Share Napisano 1 Października 2013 No wreszcie się ruszyło na samej plaży przy molo szczupak 1,20cm. oraz szczupak 60cm.oczywiście na PIII. Gratulacje Dzisiaj półtorej godziny machania z brzegu, na lewo od molo - bez rezultatów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi