trini Napisano 27 Sierpnia 2012 Napisano 27 Sierpnia 2012 trochę więcej niż te 70 km - jezioro Soczewka koło Płocka - możesz jeszcze spróbować glinianki w Zielonce ale nad Soczewką znajdziesz ciszę - nad gliniankami nie Cytuj
Madmax Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 To ja odpowiem tak jak zawsze odpowiadam - jezioro Rokola koło Otwocka Wielkiego, 30km od centrum Warszawy, dojazd 801 na Puławy, opisywałem je już w tym temacie: http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=624&start=30 - no i przed wszystkim miejsca na rozbicie się jest dość sporo. Cytuj
Konriz Napisano 8 Października 2012 Napisano 8 Października 2012 Mógłby ktoś podrzucić jakieś ciekawe miejsce na Zegrzu pod kątem sandacza? Sezon się zbliża chciałbym zarzucić wędki na filety/trupka, w grę wchodzi tylko woda stojąca. Pozdr Cytuj
loloxl Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Odświeżam temat. Co sądzicie o tym, żeby zasiąść nad zalewem z zestawem kulkowo - pelletowym? Nastawiam się na większe rybki i nie wiem, czy taki zestaw przynętowy ma szanse sprawdzić się tam? Może przy odpowiedniej palecie smaku uda się wyciągnąć jakiegoś karpia / leszcza ? Cytuj
Pihonek Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 Proponował bym przemyśleć czy nie lepiej usiąść z makaronem typ kolanka Z mojego rozeznania wiem , że o karpia w zalewie trudno sam złowiłem może kilka siedząc dość regularnie od kilkunastu lat ^^ Za to z ptaktyki mogę polecić właśnie makaron bo i tak główną "atrakcją" będzie leszcz, czasami nawet całkiem sporych rozmiarów. Polecam okolice białobrzegów koniecznie poprzedzone parodniowym nęceniem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi