trini Napisano 27 Sierpnia 2012 Share Napisano 27 Sierpnia 2012 trochę więcej niż te 70 km - jezioro Soczewka koło Płocka - możesz jeszcze spróbować glinianki w Zielonce ale nad Soczewką znajdziesz ciszę - nad gliniankami nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmax Napisano 28 Sierpnia 2012 Share Napisano 28 Sierpnia 2012 To ja odpowiem tak jak zawsze odpowiadam - jezioro Rokola koło Otwocka Wielkiego, 30km od centrum Warszawy, dojazd 801 na Puławy, opisywałem je już w tym temacie: http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=624&start=30 - no i przed wszystkim miejsca na rozbicie się jest dość sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konriz Napisano 8 Października 2012 Share Napisano 8 Października 2012 Mógłby ktoś podrzucić jakieś ciekawe miejsce na Zegrzu pod kątem sandacza? Sezon się zbliża chciałbym zarzucić wędki na filety/trupka, w grę wchodzi tylko woda stojąca. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loloxl Napisano 5 Lipca 2013 Share Napisano 5 Lipca 2013 Odświeżam temat. Co sądzicie o tym, żeby zasiąść nad zalewem z zestawem kulkowo - pelletowym? Nastawiam się na większe rybki i nie wiem, czy taki zestaw przynętowy ma szanse sprawdzić się tam? Może przy odpowiedniej palecie smaku uda się wyciągnąć jakiegoś karpia / leszcza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pihonek Napisano 29 Sierpnia 2013 Share Napisano 29 Sierpnia 2013 Proponował bym przemyśleć czy nie lepiej usiąść z makaronem typ kolanka Z mojego rozeznania wiem , że o karpia w zalewie trudno sam złowiłem może kilka siedząc dość regularnie od kilkunastu lat ^^ Za to z ptaktyki mogę polecić właśnie makaron bo i tak główną "atrakcją" będzie leszcz, czasami nawet całkiem sporych rozmiarów. Polecam okolice białobrzegów koniecznie poprzedzone parodniowym nęceniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi