shogun_zag Napisano 18 Marca 2005 Napisano 18 Marca 2005 Jak w temacie Chciałem sie z Wami przywitać jako nowicjusz na forun, natomiest nie nowicjusz wedkarski Wędkuję ... chyba od kołyski, czyli gdzieś od 40-tu lat, a jako członek PZW od 1972 roku. Przez ostatnie 14 lat (w czerwcu zacznie sie 15) zajmuje sie wyłącznie spiningiem i wyłącznie sandaczami - taka mała specjalizacja, ale o tym moze innym razem WITAJCIE
tomik Napisano 19 Marca 2005 Napisano 19 Marca 2005 W imieniu swoim i użytkowników witam na forum. Przez ostatnie 14 lat (w czerwcu zacznie sie 15) zajmuje sie wyłącznie spiningiem i wyłącznie sandaczami - taka mała specjalizacja, ale o tym moze innym razem Jak widzę kilka postów na forum już umieściłeś. Twoje doświadczenie dotyczące spinnigu i sandaczy, jak i wiadomości, które w związku z tym posiadasz i którymi będziesz chciał się z nami podzielić, będą dla nas bardzo cenne. Tomik
Gość Anonymous Napisano 19 Marca 2005 Napisano 19 Marca 2005 W imieniu swoim i użytkowników witam na forum.Przez ostatnie 14 lat (w czerwcu zacznie sie 15) zajmuje sie wyłącznie spiningiem i wyłącznie sandaczami - taka mała specjalizacja, ale o tym moze innym razem Jak widzę kilka postów na forum już umieściłeś. Twoje doświadczenie dotyczące spinnigu i sandaczy, jak i wiadomości, które w związku z tym posiadasz i którymi będziesz chciał się z nami podzielić, będą dla nas bardzo cenne. Tomik Witam Jasne, po to sie zdecydowałem tu " zapisać" by przekazać swą wiedzę innym. Nie jestem teoretykiem a raczej praktykiem, zresztą teoria a wędkarstwo praktyczne (czyt. wyniki nad woda), to dwie różne sprawy, prawda?
shogun_zag Napisano 19 Marca 2005 Autor Napisano 19 Marca 2005 W imieniu swoim i użytkowników witam na forum.Przez ostatnie 14 lat (w czerwcu zacznie sie 15) zajmuje sie wyłącznie spiningiem i wyłącznie sandaczami - taka mała specjalizacja, ale o tym moze innym razem Jak widzę kilka postów na forum już umieściłeś. Twoje doświadczenie dotyczące spinnigu i sandaczy, jak i wiadomości, które w związku z tym posiadasz i którymi będziesz chciał się z nami podzielić, będą dla nas bardzo cenne. Tomik Witam Jasne, po to sie zdecydowałem tu " zapisać" by przekazać swą wiedzę innym. Nie jestem teoretykiem a raczej praktykiem, zresztą teoria a wędkarstwo praktyczne (czyt. wyniki nad woda), to dwie różne sprawy, prawda? Hehe, i znowu sie nie zalogowałem
artech Napisano 20 Marca 2005 Napisano 20 Marca 2005 Witam na forum, z kilku postów które tu popełniłeś widzę że mamy do czynienia z wytrawnym wędkarzem a twoje osiągnięcia są imponujące mam nadzieję że uchylisz rąbka tajemnicy i opiszesz jak Ty to robisz
Bogdan Napisano 20 Marca 2005 Napisano 20 Marca 2005 Cześć SHOGUN ostre wejście takich tu potrzebujemy .Widzę że podkręcisz trochę tempo naprzód
shogun_zag Napisano 20 Marca 2005 Autor Napisano 20 Marca 2005 Hehehe Koledzy, nudno tu u Was było (sorki) i tak sobie pomyślałem, że trzeba to rozbujać. Jak to mozliwe, że takie słabiutkie obroty sa na postach?? Proponuję, aby wszyscy "Anonimowi" zalogowali się. Im będzie nas więcej, tym lepiej. Nikt z nas nie ma monopolu (hehe, dziwne smaki mnie naszły) na wiedze. Kazdy wie coś, czego nie wie inny wędkarz, widział cos nad wodą i po tym czyms cos tam sie stało. Czemu sie tym nie podzielić z innymi??
maniek Napisano 21 Marca 2005 Napisano 21 Marca 2005 Witam kolege shoguna, sądze że twój optymizm zarazi reszte kolegów. Co prawda mania spiningu już mi mineła , ale sandacze to moje drapierzniki nr1 i w spinerku i nie tylko. Życze samych udanych postów.
shogun_zag Napisano 22 Marca 2005 Autor Napisano 22 Marca 2005 Witam kolege shoguna, sądze że twój optymizm zarazi reszte kolegów.Co prawda mania spiningu już mi mineła , ale sandacze to moje drapierzniki nr1 i w spinerku i nie tylko. Życze samych udanych postów. Aaaaaaaaaaaaaaaa, dziekuję, dziękuje Koledze Marianowi za miłe przyjecie
jans Napisano 2 Kwietnia 2006 Napisano 2 Kwietnia 2006 Mam przyjemność powitać naszego nowego kolegę JAROSŁAWA.Już po przeczytaniu pierwszych Twoich postów przecieram oczy z osłupienia i pytanie samo mi się ciśnie na klawiaturę : "chłopie jak Ty to robisz ?" boczny trok - węzły ,ochotka - drobnica, a już ten rower i do niego przyczepka i to wszystko w wieku 95 lat tylko pozazdrościć jestem pełen podziwu.POZD Janusz
Jarosław Napisano 2 Kwietnia 2006 Napisano 2 Kwietnia 2006 Przez chwilę byłem najstarszy , ale teraz też nie jestem najmłodszy Wyrok 30 lat w zawieszeniu nad wodą to może się we łbie pomieszać Dziekuję za powitanie
Jogurt Napisano 20 Lipca 2006 Napisano 20 Lipca 2006 Wiatam wszystkich na forum Czytam i czytam to forum całymi dniami, więc pomyslałem ze się zarejestruje Pozdrawiam
ArturDr Napisano 20 Lipca 2006 Napisano 20 Lipca 2006 Witam serdecznie na naszym forum.Dobrze, że się zrejesrtowałeś skoro już się zarejestrowałeś to przeczytaj regulamin pytaj o co chcesz i odpowiadaj na pytania jeśli znasz odpowiedź ale regulamin zapamiętaj dobrze bo za nieznajomość dostałem 4 ostrzeżenia.
trini Napisano 20 Lipca 2006 Napisano 20 Lipca 2006 Artur, przejmujesz funkcję adminów? wyluzuj trochę
shogun_zag Napisano 20 Lipca 2006 Autor Napisano 20 Lipca 2006 Witaj Jogurt Może wpisz się do naszego pamiętnika http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=1249&start=45 a potem ten temat zniknie w ramach porządków, OK
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.