dawcio22 Napisano 1 Sierpnia 2011 Share Napisano 1 Sierpnia 2011 Witam wszystkich, był ktoś ostatnio na Odrze w okolicy Rakowa lub Urazu? Po sytuacji hydrologicznej widać że woda spora ale czy jest możliwość powędkować z brzegu żeby koszyki setki nie ściągało oraz czy coś się tam dzieje ostatnimi czasy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Byłem wczoraj na wysokości przeprawy promowej w Brzegu Dolnym. woda wysoka, główki pozalewane jedyna szansa to próbować gdzieś w basenach. bo w nurcie to i 200g ściągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Oj to wczoraj chyba było lepiej dziś wg Pogodynki to jest źle A myślałęm że na spining pójdę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk1977 Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 mam pytanie czy w okolicach rakawa woda juz spada bo z pododynki wychodzi ze tak czy da rade juz łowić ajak nie to czy jest szansa na weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspius-ds Napisano 10 Października 2011 Share Napisano 10 Października 2011 witam. wybiera sie ktoś z Forumowiczów na zawody organizowane przez jeden ze sklepów wędkarskich do Uraz-u ?? jesli tak to mam kilka pytań dotyczących łowiska. mianowicie: jaka jest teraz głebokość Odry, czy silnik elektryczny da rade na tej wodzie i czy uciąg wody jest duży? dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drd1812 Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 Poziom średni (do kilku metrów w dołkach) stabilizowany przez zaporę w Wałach, uciąg średni zależny od ilości zrzucanej przez elektrownię wody. Elektryk się umęczy ze względu na duży akwen i spory uciąg miejscami. Powodzenia w zawodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspius-ds Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 drd1812 dzieki za info. W niedziele z kuzynem wybrałem sie na trening przed zawodami z łódką. Efekty połowu mizerne. Ja nic nie złapałem a kuzyn 2 krótkie szczupłe. Silnik elektryczny nawet sie sprawdził ale 3 kilometry wracaliśmy około godziny. Może ktoś zna jakieś dobre kamieniste miejscówki? Bo takich szukałem ale nic nie znalazłem oprócz kilku uskoków dna ale mulistego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawcio22 Napisano 26 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2012 Jakieś wieści z Odry w okolicy Rakowa? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malumalu Napisano 12 Czerwca 2012 Share Napisano 12 Czerwca 2012 Witam. Co tam ciekawego na Rakowie ?? Pochwalcie się, bo zamierzamy jechać na nockę za tydzień !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szturmik10 Napisano 13 Czerwca 2012 Share Napisano 13 Czerwca 2012 Sama lipa lepiej na odrę koło Ścinawy tam to połowisz rekordowe leszcze o 4 rano ja Cisne już o 03 rano w tą sobotę jak chcesz to się zmówimy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malumalu Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 Sama lipa lepiej na odrę koło Ścinawy tam to połowisz rekordowe leszcze o 4 rano ja Cisne już o 03 rano w tą sobotę jak chcesz to się zmówimy razem Szturmik10 nie gadaj głupot, nie byleś to się nie udzielaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szturmik10 Napisano 17 Czerwca 2012 Share Napisano 17 Czerwca 2012 Dla wyjaśnienia to ten ''malumalu'' to mój zazdrosny brat po kiju he he i z stąd te docinki he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawcio22 Napisano 23 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2012 Macie może jakieś świeże wieści z tych rejonów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisMekar Napisano 4 Października 2012 Share Napisano 4 Października 2012 Witam Jaki jest stan wody na tym odcinku? O jakiegoś czasu brakuje około 1,5m. Ostatni raz byłem tam tydzień temu. Coś się zmieniło od tamtej pory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawcio22 Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2013 Czas odświeżyć temat, ładna pogoda się nareszcie zrobiła więc czas najwyższy na jakiś relaks nad wodą macie może jakieś wieści z tych rejonów czy już jakieś "potwory" rzeczne się ruszyły? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szturmik10 Napisano 25 Kwietnia 2013 Share Napisano 25 Kwietnia 2013 Witam, byłem wczoraj i dziś więc tak; wczoraj utopiłem auto 100m przed odrą i 3 godziny walczyłem żeby go gołymi rękami wyciągnąć więc nawet wędek nie wyciągnąłem z bagażnika. a dziś były brania rybki są ale same takie drobne 15cm i jeszcze za dużo wody w tej rzece ,musi się wyrównać to będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawcio22 Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2013 No to faktycznie nie zazdroszczę wykopywania samochodu, ale to chyba przeżyła spora większość z nas wg. IMGW poziom Odry cały czas spada więc w niedługim czasie powinno być już ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi