Miro1956 Napisano 22 Marca 2011 Share Napisano 22 Marca 2011 dominik poznan, chyba znalazlem cos dla Ciebie RUMPOL - POKROWIEC 160cm http://allegro.pl/show_item.php?item=1522048351 Miro1956 opisuj linki! , wczoraj w temacie 'Mata karpiowa' prosiłem między innymi Ciebie, o opisywanie linków , dziś znów zrobiłem to za Ciebie Unises Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik poznan Napisano 22 Marca 2011 Share Napisano 22 Marca 2011 też go oglądałem ale bardziej podoba mi się ten z jpa też z allegro w przyszłym tygodniu go zamawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr1 Napisano 22 Marca 2011 Share Napisano 22 Marca 2011 Witam dominik poznan Zastanów się dobrze na kupnem tego pokrowca, oglądałem go na allegro jednym słowem powiem nic specjalnego poza tym że dają dużo gratisów. Ale to jest twój wybór i niech ci służy jak najdłużej. kocur ma tu dużo racji, lepiej pomacać niż przeczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 w wędkarskich byłem i to paru niestety same drogie firmówki Jesteś z Poznania, jak mniemam. Proponuje mały sklepik na osiedlu Orła Białego właściciel sklepu z jaxona przywiezie wszystko co tylko mają w katalogu, a ja nabyłem trzy komorowego yorka 160cm. Pakowny i dość dobrze wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik poznan Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 piotr1, to znaczy co z nim nie tak ?Nie byłoby problemu z kupnem na miejscu gdyby nie te wymiary a ten rumpol co polecali wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 dominik poznan..widze ze jeszcze niezdecydowałeś jaki masz kupić ?widziałem te co proponował MIRO i zdecydownie jestem za tymi NOWEGO TARGU,one sa pojemiejsze ale to twoja bedzie decyzja.Powodzenia w zakupie narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr1 Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 dominik poznan na pewno oglądałeś zdjęcia tych dwóch pokrowców tzn. JPA i RUMPOL . Po pierwsze materiał z jakiego jest wykonany pokrowiec RUMPOL jest o klasę lepszy niż ten z JPA, Po drugie zamki i suwaki też są bardziej solidne. po trzecie samo szycie tego JPA jest bardzo marne. Ten pokrowiec z RUPOLA widzę wiele razy bo kolega ma właśnie taki i też trzykomorowy, jak pisałem wcześniej ja mam SALIX ALBA ale też nie polecam bo ostatnio pękły mi suwaki. Jeżeli w sklepie są te pokrowce to obejrzyj je sobie dokładnie, chyba że zależy ci na tych gratisach. Pozdrawiam za 36 dni na LUBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 ...piotr 1 czy to beda z JPA CZY RUMPOL . SALIX ALBA lub innych firm jak załadujesz za dużo spszetu to zaden suwak niewytrzyma.Dajmy już spokuj ,,dominikowi'' bo będzie miał mętlik w głowie.połamcie kije ....na rybach nie w pokrowcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr1 Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 Zgadzam się z tobą w 100% zajac222 niech dominik poznan sam wybierze sobie pokrowiec. Prawda jest taka że od tego doradzania może głowa rozboleć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik poznan Napisano 24 Marca 2011 Share Napisano 24 Marca 2011 piotr1, będziesz na lubiu za te 36 dni? czy to 1,2,3 maja też tam będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 dominik poznan, jak jszcze nie kupiles pokrowca to znalazlem cos takiego. Pokrowiec 160 cm KODURA-Allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=1532097353 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 Mam coś takiego - pokrowiec 3-komorowy Codura 600 160cm http://allegro.pl/3-komory-pokrowiec-na-wedki-160cm-10-gratisow-kh-i1533845816.html Pierwsze fotki jakieś nieudane, w realu lepiej się prezentuje. bardzo sobie chwalę, trzykomorowy, również z kodury, dodatkowo kilka dodatków typu pokrowiec na siatkę, wiaderko, rzepy itp. I typowy moro Zamawiałam chyba w tamtym roku, jak dobrze pamiętam i były trochę droższe. Dziwne, w Polsce wszystko drożeje, a pokrowce lecą w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black_jack Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 Witam szukam usztywnianego pokrowca i mam pytanie posiada może ktoś z was ten pokrowiec jaxona TUBA / POKROWIEC USZTYWNIANY!!! JAXON!!! http://allegro.pl/tuba-pokrowiec-usztywniany-jaxon-145cm-i1526284005.html ? Jeśli by ktoś posiadał to bym prosił o napisanie jak mu się sprawuje itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1395 Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 Ja posiadam taki pokrowiec Team Dragon- pokrowiec trzykomorowy 155cm http://allegro.pl/team-dragon-pokrowiec-trzykomorowy-duzy-155cm-i1497547535.html I powiem, że spisuje się całkiem dobrze. Jest dosyć sztywny i strasznie obszerny. Wędki są dobrze chronione i oddzielone od siebie. Do jednej komory zmieściłem cobrę, sztycę od podbieraka i cały podbierak(złożony) 5 kg kulek, 1l wiaderko kukurydzy, nie wiem jak to zmieściłem, ale nawet nie miałem problemu z zapięciem. Można było jeszcze czegoś napakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black_jack Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 Dzięki za odpowiedź ale szukam czegoś sztywnego jak tuba z tym ze za dużego wyboru takich pokrowców to niestety ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 black_jack, jak szukasz tuby to śmiało mogę polecić tubę Cormorana. No i cena oscyluje około 100 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black_jack Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 Też się nad nią zastanawiam właśnie tylko czy zmieszczą się w niej dwie wędki jedna z kołowrotkiem a druga bez? Chodzi mi o wędki 3 składowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shivan Napisano 8 Czerwca 2011 Share Napisano 8 Czerwca 2011 Witam! czy ktos z kolegów posiada moze taki oto pokrowiec daiwy: i moze cos o nim napisac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi_w Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 Ostatnio zamawiałem pokrowce w tej firmie: pokrowce Pokrowce wcześniej oglądałem na targach w Zabrzu. Naprawdę świetna jakość za przystępną cenę. Ponadto można ustalić wszystkie szczegóły, np. ilość komór, długość a nawet szerokość komór. Ja osobiście zamawiałem pokrowce czterokomorowe, których na rynku po prostu nie ma. Polecam szczerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
essewissa Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 Shivan sam się jakiś czas temu zastanawiałem nad tym pokrowcem, ale ostatecznie stanęło na podwójnej tubie. Jeżeli spełnia twoje wymagania jeżeli chodzi o długość, pakowność to na twoim miejscu bym brał. Dowiadywałem się o ten pokrowiec u kolegi Abu (posiada taki) i wypowiadał się w samych superlatywach, sztywny, wytrzymały, bardzo dobrze wykonany, Kolega Abu napisał: "Pewnie można znaleźć gdzieś w kraju, sam kupiłem parę sezonów temu na wyprzedaży. Sprawdza się znakomicie. Materiał, zamki, pojemność, sztywność itd. Wręcz stworzony do dwóch uzbrojonych feederów. Zmieści jeszcze swobodnie dwa dodatkowe nieuzbrojone kije, parasol, podpórki, podbierak itd. Przeżył sporo a jak złapała mnie ulewa, to wyprała poszycie i wygląda jak nowy." w temacie: http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=12929&postdays=0&postorder=asc&start=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byczek Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 Na wiosnę sprawiłem sobie nowy pokrowiec feederowy Balzera na 4 uzbrojone wędziska. Posiada specjalną kieszeń na szczytówki sygnalizacyjne. Na feedery i odległościówki super sprawa. Moja wersja jest na 4 kije i ma 1,60m, ale są też na 2 i w dł. 1,80m. Wprawdzie mam go dopiero 3 miesiąc ale śmiało mogę polecić. http://images45.fotosik.pl/917/552ddef76198a26am.jpg' alt='552ddef76198a26am.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shivan Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 hmm kupilem...troche w ciemno bo maja tam wejsc 2 karpiowki (o ktore sie nie boje) + powiedzmy big pity (o ktore boje sie juz bardziej) ale co tam...dalem 190 zł z wysylka, nie zmieszcze sie w nim to dam go bratu na urodziny;D btw: zdam relacje jak go tylko zostawie;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
essewissa Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 Shivan dlatego ja kupiłem podwójną tubę.Zmieniłem sprzęt na lepszy (droższy) i nie chciałbym go uszkodzić w w transporcie. Kołowrotki i wędki mam oddzielnie, wożenie złożonych zestawów to chyba nie jest dobry pomysł. Teraz szukam jakiegoś dobrego podwójnego pokrowca na kołowrotki i zapasowe szpule, wielkość 5500 Shimano Tribal, ale wybór ograniczony, udało mi się znaleźć tylko takie coś : Anaconda Twin Reel Container : http://cgi.ebay.de/Anaconda-Twin-Reel-Container-7141530-Rollen-Tasche-Case-/380339494268?pt=DE_Sport_Angelsport_Angelrollen&hash=item588e001d7c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 Na wiosnę sprawiłem sobie nowy pokrowiec feederowy Balzera na 4 uzbrojone wędziska.Posiada specjalną kieszeń na szczytówki sygnalizacyjne. Na feedery i odległościówki super sprawa. Moja wersja jest na 4 kije i ma 1,60m, ale są też na 2 i w dł. 1,80m. Wprawdzie mam go dopiero 3 miesiąc ale śmiało mogę polecić. Kolego gdzie kupiłeś ten pokrowiec i za ile?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 I jaki byście panowie polecili pokrowiec naFeedery?Chodzi mi o pokrowiec bym mógł uzbrojone wędki mieścić..Dodam ze mam Dragon Team Silver Edition feeder 3,9m a on ma dość długi dolnik korkowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi