andi64 Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Salix alba tez całkiem okej wizualnie są pikne mam taki choć muszę tu powiedzieć ze są za miękkie, jakbym miał znów kupić sobie nowy pokrowiec to szukałbym takiego który ma wszyty usztywniacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 No takie z usztywnieniem są droższe z tego co mi utkwiło w głowie Może mi sie coś dziś przyśnie nie wiem ;D Ktoś jeszcze używa pokrowców czy tylko 5 osób na całe forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Salix alba tez całkiem okej ale pod względem wyglądu bardziej cormorany mi pasują O tak... mnie się kolorystyka nie za bardzo podoba... Chociaż taki też posiadam... Trzykomorowy to trochę duży. Mimo że to Jaxon ale jego proponuje... te szare - wiesz które. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Krzyś a ile ty chcesz stacić na pokrowiec ,moze zacz nijmy od tego jaki przedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 No JMK ja wiem ja wiem ale chciałem pare opini usłyszeć Jak będzie pokrowiec naprawde extra wyglądał to 100 moge wydać Z tym ze robie zakupki większe tak z 250 wydam to jakiś tam malutki rabat w nowym sklepie i nowy klient ;D rozumiesz wiesz Maniek W ten sposób kombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 W ten sposób kombinujeDobrze kombinujesz ,a najważniejsze to się dobrz targuj.Z tym ze robie zakupki większe tak z 250 wydamTo już nie malutkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Dobrze kombinujesz ,a najważniejsze to się dobrz targuj. Skąd to znam w sklepach wędkarskich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 o takie z usztywnieniem są droższe z tego co mi utkwiło w głowie to co chcesz w końcu piszesz że chcesz dobry, lepszy , najlepszy zastanów się, bo mi się wydaje że ten temat będzie sie ciągnął jak flaki z olejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Jak będzie pokrowiec naprawde extra wyglądał to 100 moge wydać To po pierwsze Gdyby nie to ze sobie stanołem na wyświetlacz (w dniu moich urodzin) to bym miał kolejne 100 do wydania A po 2-gie juz jestem przekonany do jaxona fakt faktem nie widziałem tego shakespeara, jeszcze mi moncą w głowie cormoran i salix alba z tym ze ten ostatni kolorystyke ma troszke zwaloną jak dla mnie Pomacam i sie okaże O ile ojciec mi da samochód, żebym sobie pojeździł po sklepach ~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoName* Napisano 2 Września 2007 Share Napisano 2 Września 2007 Witam, jestem nowy na forum i początkującym wędkarzem zarazem mam na początek dwie wędki (robinsona 3,6 i jaxona 2,7) zamierzam na następny sezon zakupić 2 kolejne - 3,6 i jakiegoś tele 4,0-4,2 dlatego pytanie dla bardziej doświadczonych 1. 2 czy 3 komory ???? 2. salix-alba czy cormoran classic (rozważam zakup miedzy tymi dwoma, podobne cenowo ale nie wiem jak z jakością - szczerze mówiąc "nie macałem") 3. dodatkowo chciałbym zakupić plecak do kompletu 9ale chyba nie to forum) Będę bardzo wdzięczny za pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turbo Napisano 4 Września 2007 Share Napisano 4 Września 2007 Panowie a ja odradzam pokrowiec exori czy jakoś tak ! Zdecydowanie badziew ma usztywniane dno i niby fajnie mozna go postawić ale co z tego skoro wędka lata w nim na wszystkie strony nie ma żadnych mocowań na kije jak wsadziłem dwie wędki z kołowrotkami kije sie fajnie splątały .... Pokrowiec ma mnóstwo kieszeni ale jest strasznie ciężki , kieszenie są nie wymiarowe i nic w nie nie pasuje nawet podbierak . Mam pytanie szukam pokrowca 2 komorowego wykończonego pianką żeby ładnie trzymał kije wraz z kołowrotkami ma ktoś jakieś typy ? cena gra rolę drugo planową aczkolwiek bez przesady !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 4 Września 2007 Share Napisano 4 Września 2007 tu masz wszystko ażeby nabyć dobre pokrowce tzn "fon, itp" http://www.carp-fish-sport.com/start.html babka szyje je w Niemczech na wymiar sam u nich zamawiałem i takie posiadam posiadają wszystkie cechy które Cię interesują, ja za dwa na 13 calowe kije płaciłem z tego co pamiętam 110pln, tak więc cena nie jest zbytnio wygórowana, poza tym myślę ze Ci którzy byli w tym, roku na "TARGACH KARPIOWYCH" we Wrocku to wiedzą o kogo chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 4 Września 2007 Share Napisano 4 Września 2007 13 calowe kije 13 cali to 33 cm.. jakoś do niczego mi ten wymiar nie pasuje? Chodziło chyba o stopy. 13 stóp to 3.96m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 4 Września 2007 Share Napisano 4 Września 2007 jakoś do niczego mi ten wymiar nie pasuje? Chodziło chyba o stopy. 13 stóp to 3.96m Ojjjj, sorrki, cal to 2cm. z hakiem Tomaszek, masz rację , kurna tak sie przejęzyczeć, ale gańba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dkielas Napisano 7 Stycznia 2008 Share Napisano 7 Stycznia 2008 Witam, Ostatnio oglądałem pokrowiec firmy Tandem Baits - model Invader Holdall 3+3. Jest on dobrze usztywniony i ładnie się prezentuje. Ma miejsce na 3 uzbrojone i 3 nieuzbrojone wędki. Niestety nie jest tani. http://tandembaits.com.pl/2007/?section=shop&productid=336 Pozdrawiam, Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manix-13 Napisano 6 Lutego 2008 Share Napisano 6 Lutego 2008 Witam Serdecznie Mam zamiar nabyć ten pokrowiecale ( Jaxon multi 150), przed zakupem chciałem szanowne grono spytać czy ktoś przypadkiem nie posiada takiego, jeśli tak to był bym wdzięczny krótkim opisem funkcjonalności, jakości i czy posiada długą kieszeń na podpórki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manix-13 Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 Taka dobra szacowna i znana firma i nikt nie używa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 Taka dobra szacowna i znana firma i nikt nie używa? Jaka firma Większość uważa tą firmę za totalne badziewie - są nieliczni co uważają inaczej Sinus teraz powiem - po prostu DREWNO A co do pokrowca to mam Jaxona - wygrałem na zawodach. Nic nie mogę o nim powiedzieć, pokrowiec jak pokrowiec - działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manix-13 Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Taka dobra szacowna i znana firma i nikt nie używa? Jaka firma Większość uważa tą firmę za totalne badziewie - są nieliczni co uważają inaczej Sinus teraz powiem - po prostu DREWNO A co do pokrowca to mam Jaxona - wygrałem na zawodach. Nic nie mogę o nim powiedzieć, pokrowiec jak pokrowiec - działa Wobler oczywiście masz rację nie wyczułeś ironii? Ale ten model ma bardzo ciekawe rozmieszczenie kieszeni - wada; jedokomorowy tak poinformował mnie sprzedawca w FishingMart, tz dla mnie wada ponieważ szukam minimum dwukomorowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Mam jednokomorowy - jest tam tylko przedziałka z płótna. Mieszczą się w nim 2 uzbrojone feederki. Oczywiście wolałbym coś lepszego, ale taki akurat wygrałem. A nie lepiej wejść w Allegro? Tu masz tanie, od 1-3komorowych i wiele rozmiarów: POKROWIEC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manix-13 Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Wobler od dwóch tygodni siedze w internecie znam wszystkie pokrowce wszystkich firm? włącznie z cenami i rozmiarami. Te z allegro też i w sumie mam już upatrzony model. W sklepach wędkarskich tez tego pomacałem. Nie widziałeś zdjęcia Jaxona multi 150 jest bardzo pomysłowy no ale jak wcześniej pisałem jednokomorowy. Link http://www.fishing-mart.com.pl/pl/popenphoto.php?file=../p/s3/1137505446.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 W najnowszym katalogu tej firmy nie ma takiego modelu ,więc mogą to być modele z poprzednich lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Wygląda ciekawie - ma dużo przydatnych kieszeni. Niedługo też będę musiał sobie załatwić nowy - większy, bo zawsze jak jadę, to mam na plecach pokrowiec, 2 krzesła i plecak Ale ja chyba wybiorę ten z Allegro - 3-komorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 2 krzesła A po co ci dwa krzesła? jeśli nie tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 2 krzesła A po co ci dwa krzesła? jeśli nie tajemnica Dla mnie i dla koleżanki A tak na serio to dla mnie i kumpla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi