marcinb26 Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Witam wszystkich ciekawi mnie łowisko na odrze w okolicy górzycy czy o tej porze roku coś tam jeszcze idzie złowić jakiegoś dużego leszcza na przykład na federa jak tak to czym nęcicie i co zakładacie na hak.Jak możecie podzielić się informacjami z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goryl25 Napisano 28 Grudnia 2011 Share Napisano 28 Grudnia 2011 Też w czerwcu naczytałem się pięknych opisów tego odcinka odry i również zdjęć z pięknymi leszczami , aż wkońcu pojechałem 24 czerwca 2011 roku wstaje rano piękna pogoda , słońce ładnie świeci , no to wyruszamy !! jedziemy i aż klime musimy włączać tak grzeje . zajeżdżam pięknie . zarzucam wędki i ..... pech .... burza cały weekend lało tak że nic nie brało ani jednego brania nawet krąpia ....... być może to przez tą pogode ale przeszłem się brzegiem po główkach i nikt niemiał tak samo jak ja ani jednego brania myśle że jakby była ładna pogoda to by lepiej brało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomik Napisano 7 Grudnia 2014 Share Napisano 7 Grudnia 2014 Ja jako spinningista mogę tylko powiedzieć że ryba jest w Odrze i to na większości jej odcinków. Jeśli chodzi o Górzycę to kolega jeździł od sierpnia do listopada i łapał wieczorem i w nocy leszcze na napływach nawet do 30 szt na wypad a brały średnio takie od 1-3 kg. Pod koniec listopada jak byłem ostatnio jakiś gość wyjmował dużego leszcza. Na echosondzie jest aż czarno od dużej ryby ale czasem jak to bywa nic nie bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi