marcinb26 Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 Witam serdecznie nie znalazłem nic na ten temat więc- co sądzicie o pelecie smrodku Impact Ultrafish w nastawieniu się na leszcza na odrze lub jakimś ciepłym kanale woda jest teraz coraz zimniejsza i ryby potrzebuja więcej jakiegoś materjału na zimę (podobno)czy warto dosypać 2mm-wy pellet do zanety i podsypac dodatkowo jakimś 10mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sensas Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Opisz łowisko, gdzie łowisz jaka głebokość itp. Łowisz feederami na spławik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinb26 Napisano 28 Października 2011 Autor Share Napisano 28 Października 2011 Łapie na feder dzis wlasnie sie szykuje wsumie juz jestem uszykowany i zaraz wychodzę łapie na feder głębokość trudno okreslić nigdy sie nie zastanawiałem się jaka jest głębokosc łapie na górzycy lub na cipłym kanale w gryfinie jeszcze nie wiem gdzie dziś czeka nas nocka ale zakupiłem tego smrodka i zobaczymy zanete podziele sobie na dwie cześći jak by smrodek nawalił .Po powrocie opiszę jakie wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinb26 Napisano 30 Października 2011 Autor Share Napisano 30 Października 2011 Po poqrocie z ciepłego kanału w Gryfinie wynik kilka leszczyków i krapi duzo smrodku nie dodawałem dzien wczesniej zalałem sobie w sloiku pelet do namięknięcia i dodałem nad wodą do zanęty (wiadro ok.15l)chociaz znajomi łapali z jednej i drugiej strony ja siedziałem w środku i mialem lepszy wynik może to ten smrodek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi