Erin Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 Jak uważacie Drodzy Dolnoślązacy? Czy powinien powstać we Wrocławiu klub zrzeszający łowców salmonidów ? Jest li sens ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewniak Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 sens jest zawsze. Problem w tym, że w okolicach wrocławia jest co raz mniej rzek, w których można skutecznie łowić łososiowate... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tench Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Skoro są kluby morskie to czemu nie łowców salmonidów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 sens jest zawsze. Problem w tym, że w okolicach wrocławia jest co raz mniej rzek, w których można skutecznie łowić łososiowate... Właśnie dlatego taki klub powinien powstać i pracować nad tym aby ta sytuacja się poprawiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 z tego co kojarzę parę lat temu była taka inicjatywa na portalu Rybie Oko , i coś z tego wynikło ale potem przestałem się tym interesować, była tam mocna ekipa muszkarzy z dolnego śląska którzy wędkowali na kwisie i bobrze , byłem na jednym spotkaniu w realu w Karczmie Tumskiej gdzie chłopaki kręcili muchy , chyba jeszcze nie dorosłem do muszkarstwa z pozdrowieniem Wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 17 Lutego 2012 Share Napisano 17 Lutego 2012 PAnowie jakies efekty w tym sezonie na rzekach dolnego slaska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi