tomik Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 wracając do tematu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G!zmo Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 byłem dziś cały dzień, łowłem na sprzęt za 500 zł i aż mnie coś chciało trafić jak kumpel wyjął 2 sandacze po 60 cm na sprzęt za 100 zł i łowiłem w tym samym miejscu. Pogratuluj koledze zanderków hehehehehehe zaczyna robić się jak na stokach w zimę rewia mody i sprzętu a umiejętności brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozii Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 Dziś powtórka z rozrywki, tyle że znajomy z....ł sandacza przy pobieraniu na oko 60 cm. Ja natomiast miałem taką torpedę na haku, że to się w głowie nie mieści, niestety rozgiął hak przy główce. Za chwilę jadę kupić jakieś porządne główki bo ile można ryb tracić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 Kozii, zachęciłeś mnie do wypadu nad rzekę, jutro skoro świt uderzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 Kozii, proponuje poszperać przy ustawieniu hamulca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozii Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 Warto pojechać, tylko z rana trochę zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 wietrznie i zimno bez efektów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukaszss Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 Cały dziń biczowania w pogoni za szczupakiem i zero nawet nie drapnoł :evil:Czas wyciągnąć starą dobrą życówke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neyson Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 A ja wczoraj w 2 godziny 2 szczupaczki piędziesiątaczki + I co raz częściej efekt moich wypadów nad wodę znacznie różni się od wędkarskiego kalendarza brań ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Wczoraj wieczorem wreszcie udało mi się wybrać nad wodę. Łowienie nad ostatnim kawałkiem wolnej od lodu wody. Mimo -3 i marznącej w oczach tafli jeden sandaczyk się skusił. I jeszcze kilka zdjęć z poprzednich tygodni i przy lepszej pogodzie. I pierwsze samodzielnie wyholowane większe ryby mojej 4,5 letniej córy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaca Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Gratulacje Tomek bardzo ładnie połowiliście . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Dzisiejsza szczupaczyna Prócz tego kumpel łowi niewymiarka i ładny szczupak wchodzi mu w zielsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Dzisiaj wybrałem się z muchówką na okoliczną rzeczke złowić namierzonego wcześniej grubego lipienia sporo ponad 40+ niestety woda była trącona i nie mogłem znaleźć miejscówki, skończyło się na kilku tęczaczkach, pogoda super cieplutko, słoneczko, ogólnie gicior. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G!zmo Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 DAWID, gratki piękna sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 G!zmo, piękny to on będzie za dwa, trzy lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 =ht[urltp] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyrtap Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Dziara, gdzie łowiłeś? Warta czy jezioro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Jeziorko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G!zmo Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 dziara, gratulacje no piękne strzelce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Obiecany Menots 55cm http://img856.imageshack.us/img856/2627/12312asdas.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 dziara, od razu widać ze sa z jakiegoś "kaczego dołka" bo są ślicznie ubarwione na ciemno ... i pewnie zaciekle walecne ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozii Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Dzisiejszy Warciany Sandałek. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d1400529adaf34e4.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Z malego leśnego jeziorka które jest bardzo zarosniete. Waleczne to one są ale mnie to wogóle nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DevilDog Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 A ile cm miały jeżeli można wiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Nawet ich nie mierzyłem ale podchodziły pod 60 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi