wantuła Napisano 13 Listopada 2011 Napisano 13 Listopada 2011 Witam. Czy łowił już ktoś na stawie Cyranka w miejscowości Łąka koło Pszczyny? Chciałem się dowiedzieć czy jest to staw prywatny czy może po prostu nie jest objęty żadnym zasięgiem administracyjnym....? Cytuj
pet87 Napisano 18 Listopada 2011 Napisano 18 Listopada 2011 Jesli sie nie myle to temat był juz poruszony: http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=3149 Cytuj
wantuła Napisano 19 Listopada 2011 Autor Napisano 19 Listopada 2011 Jednak się mylisz to nie ten temat. Cytuj
Robek Napisano 8 Lipca 2012 Napisano 8 Lipca 2012 Przez osiem miesięcy nie chciało Ci się użyć googli by to sprawdzić ? Właściciel to koło łowieckie Cyranka, kiedyś hodowali tam ryby, teraz jest ostoja ptaków. Łowić ryb nie wolno. Cytuj
wantuła Napisano 1 Października 2012 Autor Napisano 1 Października 2012 Jak się tym interesowałem to jakoś nie było za wiele informacji w sieci o tym stawie. Ale i tak dawno już sobie poradziłem, po prostu wziąłem rower i kilka razy pojechałem nad ten staw. Wszystko sobie odczytałem z tabliczki informacyjnej. A swoją drogą to są tam piękne ptaki i roślinność. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi