jaceen Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 W kolażu ująłem tylko część sezonu 2011. Sam się dziwię, że tak było. Moja piękna mi mówi: - kiedy ty to złowiłeś jak zawsze mówisz, że słabo, albo wcale nie brało?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekk890 Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 jaceen, widzę udany sezon był Ja pobiłem swój życiowy rekord największej ryby jak i największego suma bo miał on 96 cm Niestety zdjęcia gdzieś zapodziałem. Wrócił do wody On dał mi wielką radość, a ja jemu wolność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pawcio_bra Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Już się nie mogę doczekać wiosny aby połowić z gruntu klenie na wiśnie. Z niedoczekaniem czekam również aż stopnieje pokrywa lodowa z zalewu wiślanego by móc się wyrwać na wiosenne okonie oraz przesiedzieć ciepłe nocki w oczekiwaniu na majowe węgorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Basia Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Ja sezon 2011 uwazam za bardzo udany , dla mnie 4 rekordowe pstragi potokowe ( 54,56,56,59cm) brat podobnie , przeważnie trafiają się pstragi w okolicy od ( 30-45 cm).Ja wędkuje jak mam czas od pracy i studiów , czasem bywa że nad woda jestem co dziennie a czasem tak że raz w tygodniu.Podobnie brat , gdyż mieszkamy koło sibie 1 dom.Od 1.02 sezon już otwarty więc czekam tylko na cieplejsze dni i wyruszam z woblerkiem nad rzeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi