Winko Napisano 12 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2011 Ja łowię nimi raczej w mniejszych rzekach i jak na razie na brak efektów nie narzekam A co do trwałości to jeszcze wszystko przede mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kappa00 Napisano 13 Grudnia 2011 Share Napisano 13 Grudnia 2011 Winko widzę że testujesz robaczki Maybug. Kupiłem ostatnio Grabarza i Śliża.Śliź super na klenia, ale Grabarza jeszcze niepróbowałem, ale widzę że klenik bierze.Byle by do lutego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kappa00 Napisano 13 Grudnia 2011 Share Napisano 13 Grudnia 2011 w Niedziele 11.12 wypad na Sieniawę (Podkarpacie) i bolenik 48cm z opadu na seledyn z Dragona. Praktycznie całość zamarznięta, ale w kącie jednej z zatoczek oczko, więc pole manewru nie było za duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 13 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2011 kappa00 napisał/a: Winko widzę że testujesz robaczki Maybug. Kupiłem ostatnio Grabarza i Śliża.Śliź super na klenia, ale Grabarza jeszcze niepróbowałem, ale widzę że klenik bierze.Byle by do lutego... Oj bierze klenik bierze! Co prawda nie zbyt okazały ale za to zabawa pierwsza klasa. Może na jutro uda mi się coś wrzucić z dzisiejszego wypadu? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kappa00 Napisano 13 Grudnia 2011 Share Napisano 13 Grudnia 2011 czekam na fotki.A jaka rzeka??gorlice niedaleko wiec moze i ja sie wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 14 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2011 Przykro mi bardzo ale na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie zamieścić wideo relacji z wczorajszych połowów klenia- z przyczyn technicznych oczywiście! Jak tylko się z tym uporam to na pewno zamieszczę linka. A wierzcie mi że kleni wczoraj było sporo, może wielkością nie zadziwiały ale i w sezonie nie raz o taki wynik trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bootleg Napisano 16 Grudnia 2011 Share Napisano 16 Grudnia 2011 Dziś zakończyłem oficjalnie sezon. Szczupak 40 cm był jeszcze jeden ok.60 cm ale nie trafił w gumę. Wyjazd na plus; warto był wziąść dziś dzień wolnego w pracy. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyniu81 Napisano 16 Grudnia 2011 Share Napisano 16 Grudnia 2011 byłem dzisiaj nad Notecią dwie godziny i nic dwie zerwane gumy : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 16 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2011 Bootleg napisał/a: Dziś zakończyłem oficjalnie sezon Ja zaś zaliczam się do tej grupy wędkarzy którzy sezon kończą w Sylwestra a rozpoczynają w nowy rok A tutaj http://youtube/u57ygAuhQ44 znajduje sie relacja z mojego ostatniego wypadu na klenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 16 Grudnia 2011 Share Napisano 16 Grudnia 2011 nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 16 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2011 Przepraszam bardzo za kłopot Może do jutra cos na to poradzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrozikk134 Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Ja co prawda nie byłem dziś na rybach, za to przedwczoraj wybrałem się na okonie, a efektem był bolek 55cm. Przyłów niespodziewany, ale cieszył, bo było to jedyne branie. Okonie się chyba pochowały przed moimi przynętami. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ce2d4874f085db27.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aabb636c2319453a.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kappa00 Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Dziś miał być wypad na Sieniawe (podkarpackie) no ale niestety pogoda pokrzyżowała plany.Może jutro się uda.Boleń piękny, a z okoniami też ostatnio niemiałem kontaktu po 2 godzinach nad rzeką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Ostatnio wziąłem się za kręcenie własnych much, dzisiaj je wypróbowałem i .... połapałem, podjara jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R23 Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Dziś 2 godziny biczowania Dunajca. Przedzieranie się przez zarośla do mogło by się wydawać bankowych miejsc na Sandacza lub Szczupaka. I zero kontaktu. Dziesięć różnych gum, każda inny kolor i styl prowadzenia i nic kompletna cisza. Dunajec nie jest już taki niski więc nie wiem co zrobić żeby sandała złapać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavlo Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Kolega sobie zakupił muchuwkę i dziś zaprosił mnie na jej mały teścik,przyznam że na początku było nie ciekawie ale po kilku próbach coś wychodziło i obawiam się że mi się spodobało Ryb nie było ale wypadzik fajny . DAWID kręć kręć bo niebawem będę potrzebował małego zestawu na początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 18 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2011 Mam nadzieje że tym razem nie będzie już żadnych problemów z oglądnięciem tego mojego nieszczęsnego filmiku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 filmik fajny, a co to za kijek i jaka linka ze tak latają te wobki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 18 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2011 Kijek? Nic specjalnego- zwykły World Champion Dencer 3-14g (2.70 m) z Kongera. Jak tylko wymienie w nim przelotki to dopiero będzie fajna wędeczka Jak chodzi o żyłkę jest to 0.14 Stroft-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralph_Fridge Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Mam nadzieje że tym razem nie będzie już żadnych problemów z oglądnięciem tego mojego nieszczęsnego filmiku? A ja poproszę te dwa kawałki, które są tam użyte, najlepiej na jakiś bezpłatny serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavlo Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Ładny połów co to za rzeczka??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 18 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2011 Jest to dolny odc. Ropy poniżej Biecza. Kilkanaście kilometrów wyżej mam już prawdziwą, iście urokliwą wodę górską. Generalnie jest gdzie łowić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralph_Fridge Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Jest to dolny odc. Ropy poniżej Biecza. Kilkanaście kilometrów wyżej mam już prawdziwą, iście urokliwą wodę górską. Generalnie jest gdzie łowić Nie doszły do mnie załączniki, na PW masz drugi adres email. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 no ładnie powędkowałeś, mam rodzinę w okolicach Biecza więc kiedyś może będzie okazja.GRATKI...everybody put da hands UPPPP in da air!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobekfooto Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Kolego, ja prosze wiecej takich filmikow! Oglada sie to z przyjemnoscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi