andi64 Napisano 1 Sierpnia 2006 Napisano 1 Sierpnia 2006 ten post tak napisałes choćby byś był 'narcyzem" Cytuj
Dra Napisano 1 Sierpnia 2006 Napisano 1 Sierpnia 2006 Nie no sorry,ze sie tak uparlem ,ale juz tak mam,ze jak sobie cos wymysle to bede sie spieral tak dlugo ile sie da Cytuj
shogun_zag Napisano 1 Sierpnia 2006 Napisano 1 Sierpnia 2006 Przestań sie spierać a jutro przedstawisz wyniki i jako dowód fotki ryb albo ... trawy Cytuj
Dra Napisano 1 Sierpnia 2006 Napisano 1 Sierpnia 2006 nie dziekuje :DNa wszelki wypadek gdyby nie chcialy brac na k.p bez zanety wezme czerwone robaki i ziemniaka No i zanete tarta bulka Cytuj
maniek Napisano 1 Sierpnia 2006 Napisano 1 Sierpnia 2006 jako dowód fotki ryb albo ... trawy Dobre oczywiście z tą trawą . Cytuj
tomek1 Napisano 2 Sierpnia 2006 Napisano 2 Sierpnia 2006 Wnosząc po zestawie zanętowym napewno trawa Cytuj
dudi Napisano 2 Sierpnia 2006 Napisano 2 Sierpnia 2006 A widzisz Dra, jeśli nęcił byś przynajmniej dobrą zanętą. I ryby w danym akwenie przyzwyczajone były do kulek - to masz szanse złowienia Karpia. Ale z bułką tartą zawsze bedzie ... trawa Cytuj
Dra Napisano 2 Sierpnia 2006 Napisano 2 Sierpnia 2006 Nie ,nie ...Obiecalem zdjecie ryby,a z ryb to tylko byly 3 male okonie ,ktore wypuscilem,ale te zlowilem na czerwonego robaka.No,a zdjec malym okoniom nie bede przeciez robil Cytuj
keri Napisano 2 Sierpnia 2006 Napisano 2 Sierpnia 2006 zdjec malym okoniom nie bede przeciez robil Małe okonki są bardzo fotogeniczne. Cytuj
shogun_zag Napisano 2 Sierpnia 2006 Napisano 2 Sierpnia 2006 A trawa?! Ta dopiero ładnie wychodzi Cytuj
Dra Napisano 2 Sierpnia 2006 Napisano 2 Sierpnia 2006 Wyjrzyj prze okno,masz trawy od... ogladaj i podziwiaj Cytuj
trini Napisano 2 Sierpnia 2006 Napisano 2 Sierpnia 2006 Dra - jeszcze jedna sprawa... jak będziesz przygotowywać zanętę... to błagam, nie kranówką i dopiero nad wodą i wodą z łowiska, i nie wolno przygotowywać zanęty dzień wcześniej! Cytuj
shogun_zag Napisano 2 Sierpnia 2006 Napisano 2 Sierpnia 2006 Pomyśl ... mieliśmy zyczyć Ci powodzenia: - życzyliśmy, miały być fotki: - nie ma i na dodatek karzesz mi za okno wygladać i trawę ogladać. Hmmm, ładnie tak odwracać kota ogonem? Ile warte sa Twoje słowa, heee? Cytuj
keri Napisano 2 Sierpnia 2006 Napisano 2 Sierpnia 2006 nie kranówką i dopiero nad wodą i wodą z łowiska, Czytałem jakiś czas temu wywiad z Gutkiem i on stwierdził że z ekipą SENSASA robili testy nawilrzania zanęty kranówką i wodą z łowiska. Wyniki były jednakowe. Ja zawsze zanętę przygotowuję w domu z kranówką a na łowisku tylko dowilrzam jeśli jest taka potrzeba. Tylko tak se pomyślałem ze kranówka kranówce nie równa. Cytuj
Dra Napisano 2 Sierpnia 2006 Napisano 2 Sierpnia 2006 Dra - jeszcze jedna sprawa...jak będziesz przygotowywać zanętę... to błagam, nie kranówką i dopiero nad wodą i wodą z łowiska, i nie wolno przygotowywać zanęty dzień wcześniej! Pewnie dla Ciebie te bledy ,ktore popelniam sa smieszne,ale ja dopiero zaczynam i dzieki za rady :)Spoko juz teraz bede wiedzial Cytuj
trini Napisano 2 Sierpnia 2006 Napisano 2 Sierpnia 2006 Shogun spokojnie... uczę Dra na privie co z czym, zupełnie nie ma pojęcia o co chodzi... Trochu trza oko przymknąć, pomóc - chłopak nie chce wyjsć na totalnego ignoranta i troszkę koguci młody jest jeszcze Cytuj
Dra Napisano 2 Sierpnia 2006 Napisano 2 Sierpnia 2006 nie kranówką i dopiero nad wodą i wodą z łowiska, Czytałem jakiś czas temu wywiad z Gutkiem i on stwierdził że z ekipą SENSASA robili testy nawilrzania zanęty kranówką i wodą z łowiska. Wyniki były jednakowe. Ja zawsze zanętę przygotowuję w domu z kranówką a na łowisku tylko dowilrzam jeśli jest taka potrzeba. Tylko tak se pomyślałem ze kranówka kranówce nie równa. Tak,ale trini jest z WWA ,a tam kranowa to prawdziwy syf :/ Cytuj
trini Napisano 2 Sierpnia 2006 Napisano 2 Sierpnia 2006 Dra - jeszcze jedna sprawa...jak będziesz przygotowywać zanętę... to błagam, nie kranówką i dopiero nad wodą i wodą z łowiska, i nie wolno przygotowywać zanęty dzień wcześniej! Pewnie dla Ciebie te bledy ,ktore popelniam sa smieszne,ale ja dopiero zaczynam i dzieki za rady :)Spoko juz teraz bede wiedzial przecież wiesz, że nie są śmieszne - cierpliwie tłumaczę co i jak więc prosze mi tu bez takich Keri - ja tak z przyzwyczajenia - u mnie jest syf Wiec ryb się tym nie karmi - szkoda mi ich Cytuj
Dra Napisano 2 Sierpnia 2006 Napisano 2 Sierpnia 2006 Shogun spokojnie...uczę Dra na privie co z czym, zupełnie nie ma pojęcia o co chodzi... Trochu trza oko przymknąć, pomóc - chłopak nie chce wyjsć na totalnego ignoranta i troszkę koguci młody jest jeszcze Mlody kogut mowisz,hehe niech bedzie.Shogun wlasnie jestem mlody i dopiero zaczynam,Ty na poczatku tez wszystiego nie umiales odrazu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi