andi64 Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 ten post tak napisałes choćby byś był 'narcyzem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dra Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 Nie no sorry,ze sie tak uparlem ,ale juz tak mam,ze jak sobie cos wymysle to bede sie spieral tak dlugo ile sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 Przestań sie spierać a jutro przedstawisz wyniki i jako dowód fotki ryb albo ... trawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dra Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 he spoko,a wiec zyczcie mi powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dra Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 nie dziekuje :DNa wszelki wypadek gdyby nie chcialy brac na k.p bez zanety wezme czerwone robaki i ziemniaka No i zanete tarta bulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 jako dowód fotki ryb albo ... trawy Dobre oczywiście z tą trawą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Sierpnia 2006 Share Napisano 2 Sierpnia 2006 Wnosząc po zestawie zanętowym napewno trawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dra Napisano 2 Sierpnia 2006 Share Napisano 2 Sierpnia 2006 trawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 2 Sierpnia 2006 Share Napisano 2 Sierpnia 2006 A widzisz Dra, jeśli nęcił byś przynajmniej dobrą zanętą. I ryby w danym akwenie przyzwyczajone były do kulek - to masz szanse złowienia Karpia. Ale z bułką tartą zawsze bedzie ... trawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dra Napisano 2 Sierpnia 2006 Share Napisano 2 Sierpnia 2006 Nie necilem bulka tylko kulkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 2 Sierpnia 2006 Share Napisano 2 Sierpnia 2006 A gdzie fotka trawy ... obiecałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dra Napisano 2 Sierpnia 2006 Share Napisano 2 Sierpnia 2006 Nie ,nie ...Obiecalem zdjecie ryby,a z ryb to tylko byly 3 male okonie ,ktore wypuscilem,ale te zlowilem na czerwonego robaka.No,a zdjec malym okoniom nie bede przeciez robil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 2 Sierpnia 2006 Share Napisano 2 Sierpnia 2006 zdjec malym okoniom nie bede przeciez robil Małe okonki są bardzo fotogeniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 2 Sierpnia 2006 Share Napisano 2 Sierpnia 2006 A trawa?! Ta dopiero ładnie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dra Napisano 2 Sierpnia 2006 Share Napisano 2 Sierpnia 2006 Wyjrzyj prze okno,masz trawy od... ogladaj i podziwiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 2 Sierpnia 2006 Share Napisano 2 Sierpnia 2006 Dra - jeszcze jedna sprawa... jak będziesz przygotowywać zanętę... to błagam, nie kranówką i dopiero nad wodą i wodą z łowiska, i nie wolno przygotowywać zanęty dzień wcześniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 2 Sierpnia 2006 Share Napisano 2 Sierpnia 2006 Pomyśl ... mieliśmy zyczyć Ci powodzenia: - życzyliśmy, miały być fotki: - nie ma i na dodatek karzesz mi za okno wygladać i trawę ogladać. Hmmm, ładnie tak odwracać kota ogonem? Ile warte sa Twoje słowa, heee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 2 Sierpnia 2006 Share Napisano 2 Sierpnia 2006 nie kranówką i dopiero nad wodą i wodą z łowiska, Czytałem jakiś czas temu wywiad z Gutkiem i on stwierdził że z ekipą SENSASA robili testy nawilrzania zanęty kranówką i wodą z łowiska. Wyniki były jednakowe. Ja zawsze zanętę przygotowuję w domu z kranówką a na łowisku tylko dowilrzam jeśli jest taka potrzeba. Tylko tak se pomyślałem ze kranówka kranówce nie równa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dra Napisano 2 Sierpnia 2006 Share Napisano 2 Sierpnia 2006 Dra - jeszcze jedna sprawa...jak będziesz przygotowywać zanętę... to błagam, nie kranówką i dopiero nad wodą i wodą z łowiska, i nie wolno przygotowywać zanęty dzień wcześniej! Pewnie dla Ciebie te bledy ,ktore popelniam sa smieszne,ale ja dopiero zaczynam i dzieki za rady :)Spoko juz teraz bede wiedzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 2 Sierpnia 2006 Share Napisano 2 Sierpnia 2006 Shogun spokojnie... uczę Dra na privie co z czym, zupełnie nie ma pojęcia o co chodzi... Trochu trza oko przymknąć, pomóc - chłopak nie chce wyjsć na totalnego ignoranta i troszkę koguci młody jest jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dra Napisano 2 Sierpnia 2006 Share Napisano 2 Sierpnia 2006 nie kranówką i dopiero nad wodą i wodą z łowiska, Czytałem jakiś czas temu wywiad z Gutkiem i on stwierdził że z ekipą SENSASA robili testy nawilrzania zanęty kranówką i wodą z łowiska. Wyniki były jednakowe. Ja zawsze zanętę przygotowuję w domu z kranówką a na łowisku tylko dowilrzam jeśli jest taka potrzeba. Tylko tak se pomyślałem ze kranówka kranówce nie równa. Tak,ale trini jest z WWA ,a tam kranowa to prawdziwy syf :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 2 Sierpnia 2006 Share Napisano 2 Sierpnia 2006 Dra - jeszcze jedna sprawa...jak będziesz przygotowywać zanętę... to błagam, nie kranówką i dopiero nad wodą i wodą z łowiska, i nie wolno przygotowywać zanęty dzień wcześniej! Pewnie dla Ciebie te bledy ,ktore popelniam sa smieszne,ale ja dopiero zaczynam i dzieki za rady :)Spoko juz teraz bede wiedzial przecież wiesz, że nie są śmieszne - cierpliwie tłumaczę co i jak więc prosze mi tu bez takich Keri - ja tak z przyzwyczajenia - u mnie jest syf Wiec ryb się tym nie karmi - szkoda mi ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dra Napisano 2 Sierpnia 2006 Share Napisano 2 Sierpnia 2006 Shogun spokojnie...uczę Dra na privie co z czym, zupełnie nie ma pojęcia o co chodzi... Trochu trza oko przymknąć, pomóc - chłopak nie chce wyjsć na totalnego ignoranta i troszkę koguci młody jest jeszcze Mlody kogut mowisz,hehe niech bedzie.Shogun wlasnie jestem mlody i dopiero zaczynam,Ty na poczatku tez wszystiego nie umiales odrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 2 Sierpnia 2006 Share Napisano 2 Sierpnia 2006 Mam na imie Dorian.Mam 16 lat młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi