Master1 Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Też miałem astre i małą dziurke obok wlewu paliwa.To przedostatnia zima twojej astry Będę o nią walczył jak widziałem inne roczniki 97 to aż się człowiek za głowę łapał bo to sito było a ta moja jeszcze się trzyma, miałem ją sprzedać albo zezłomować ale mam do niej sentyment i będzie ze mną do swojego "ostatniego tchnienia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 To fajny samochód , przedewszystkim wygodny. Ale walke o nią przegrasz bardzo szybko.Moja była też w bardzo dobrym stanie , zwłaszcza że przejąłem ją od ojca , niestety jak sie już rdza pojawiła to poleciało że hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2013 moim zdaniem kazde auto da sie uratowac kwestia $$$, włozonej pracy i serca w to. tylko wtedy samochod staje sie autkiem na weekend przy odpowiedniej pogodzie mam nadzie ze moja beemka sie doczeka tych czasów ze wiecej bedzie stała w garazu niz jezdziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
areez Napisano 8 Stycznia 2013 Share Napisano 8 Stycznia 2013 moim zdaniem kazde auto da sie uratowac kwestia $$$, włozonej pracy i serca w to. tylko wtedy samochod staje sie autkiem na weekend przy odpowiedniej pogodziemam nadzie ze moja beemka sie doczeka tych czasów ze wiecej bedzie stała w garazu niz jezdziła To prawda każdy samochód da się odrestaurować tylko nie zawsze warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 22 Maja 2015 Share Napisano 22 Maja 2015 Ford Mondeo MK3 tapicerka z wieprzowiny...: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5362115087# opis mistrzostwo świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Maja 2015 Share Napisano 22 Maja 2015 opis mistrzostwo świata Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 23 Maja 2015 Autor Share Napisano 23 Maja 2015 Haha mocny gość Może ktos jest tutaj użytkownikiem hondy accord 2004-2006 lub mercedesa c klasy w takim samym roczniku z silnikami benzynowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Maja 2015 Share Napisano 23 Maja 2015 Może ktos jest tutaj użytkownikiem hondy accord 2004-2006 lub mercedesa c klasy w takim samym roczniku z silnikami benzynowymi? Zastanawiałem się parę lat temu nad kupnem. Odbyłem nawet przejażdżkę benzynowym 2,4 litra. Niezłe miała odejście, ale też pewnie swoje spali. Ostatecznie stanęło na Toyocie Avensis 2,0 m.in. ze względu na dużo większą ilość miejsca w kabinie i bagażniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 23 Maja 2015 Share Napisano 23 Maja 2015 Silniki 1.8 i 2.0 w Avensis zjadają dużo oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 23 Maja 2015 Share Napisano 23 Maja 2015 opis mistrzostwo świata Po dopiskach na dole się popłakałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Maja 2015 Share Napisano 23 Maja 2015 Silniki 1.8 i 2.0 w Avensis zjadają dużo oleju. Nie zauważyłem. Ale to może temu, że żona jeździ tym autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 23 Maja 2015 Share Napisano 23 Maja 2015 Po dopiskach na dole się popłakałem też tak miałem. Czekam na więcej... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 24 Maja 2015 Share Napisano 24 Maja 2015 Silniki 1.8 i 2.0 w Avensis zjadają dużo oleju. Nie zauważyłem. Ale to może temu, że żona jeździ tym autem U siebie w avce też nie zauważyłem żeby żarła olej. Chyba że wali z piesiówki w ukryciu przed właścicielem Tomek co za model avena masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 24 Maja 2015 Share Napisano 24 Maja 2015 Tomek co za model avena masz? T25 2,0 benzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 24 Maja 2015 Share Napisano 24 Maja 2015 A to witam w klubie. U mnie też T25 ale D4D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi