Pacior Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 Mimo, że jestem chory, a wyjazd został zaplanowany w początkach grudnia z kumplami to i tak jutro jadę odwiedzić jedną z pomorskich rzek. Mowa jest o Redze odcinek od Nowielic do Trzebiatowa i do morza, ale słyszałem, że jest tam otwarty teren a wiatr 8-10 m/s Więc, nie wiem czy nie zmienimy planu i nie wyruszymy nad Inę, w okolicach Goleniowskich lasów. Zdam relacje jak tylko przyjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 byłem dzisiaj od 8.15 do 12 i zero.łowiłem na wobki czerwono białe,imitacje pstrąga,kopyto imitacja ukleji,wahadłówke miedzianą.zaczepów dużo ale mialem plecionkę zmokłem 3 razy wiało jak cholera,podobno wedkarz z passata o rejestracji dgl wyjął 5o-taka na wobka czerwonego ,ale ja tego nie widziałem,poweidział mi to gosc który latał z kijkami nordic,było to kolo 8ej.... cóz ja mimo tego jeszcze spróbuję ale chyba na redze.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 Dzisiaj dzionek spędziłem nad Iną powyżej Goleniowa. Widziałem jedną złowioną rybę około 70 cm. Sam miałem piękną rybę na haku, niestety nie zdołałem zatrzymać jej w silnym nurcie, poszedłem za nią ze 20 metrów, ale na drodze pojawił się krzak. Próbowałem ją jeszcze zatrzymać, jednak wyszła do powierzchni przewaliła się i tyle ją widziałem. Oceniam ją na minimum 80 cm. Takiego parowozu jeszcze na kiju nie miałem. Ryba uderzyła w wahadło A. Kaczmarka prowadzone z prądem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 a reszta panów jak? nikt nigdzie nie był. ja na zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 6 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2012 pieć godzin na Stargardzie i na zero ... ludzi mnóstwo ale nikt nie słyszał o rybie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 6 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2012 artech, i kijek poradził sobie nawet w podwyszonym stanie wody nie sprawdził sie na rybce ... ale to chyba dzis było to ze w stargardzie dzis straszny syf płynał .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 A ja czytałem właśnie, że padły 3 trocie na 30 osób O.o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 6 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2012 kasko43, no ja byłem do 13.30 ... moze cos tam pózniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 w trzebiatowie na milion osób nikt nic nie złapał, w gryficach tez nie i w poczerninie tez brak kontaktu a byly tam zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacior Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 w nowielicach bylem jak mowilem z ekpia, ktos zlapal trotke 46 centymetrow gdzie wujek godzine wczesniej mial ja na haku ale wieksza bo widzialem ale spiela sie przy podbieraniu. ; /. Wracając spotkał naszą 1 grupę wypadek http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120106/GRYFICE/790954788 . Jechało 5 osob, ja z 2 kuzynami 10 metrow za nimi ponad . Wszystko widzielism, kazdy ulamek sekundy. Jechal tam moj tata , wiecej nie moge powiedziec dowiecie sie w czasie. Jestem bardzo mlody, a nie wyobrazam sobie co tam sie stalo... Mam traume, i raczej czeka mnie psycholog. Do tej pory nie moge sobie wyobrazic bolu najmlodszego, ktory ma zlapany kregoslop. Przepraszam ze odbieglem od tematu ale poprostu musialem. Wracalismy z nad Regi ... Jestesmy szczesliwi, ze nikt nie zginal, ale ksiadz, ktory spododowal wypadek chyba byl na haju czy cos bo nie mozliwe ze takie cos sie wydarzylo akurat w tym momencie, a przynal sie zaraz, ze zasnal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boltimor Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 Przyłów na pstrągach 68cm 2,6kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 7 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2012 Boltimor, gratki a gdzie złowiona i na co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boltimor Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 Niedaleko Ciebie:D Minnow 6 kolor pstrążek Fajna zabawa była na nowo zmodyfikowanym kijku. Ostatni odcinek wklejki złamałem na jakims krzaku. Akcja kijka poprawiła sie i łowi się bardzo fajnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 7 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2012 Boltimor, krapiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boltimor Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 Nie wiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 Ja dzisiaj na trociach tradycyjnie na zero Poczernin i szedłem w dół w stronę Sowna. Woda coraz to wyższa, zimno, deszcz, na szczęście wiatr słaby. Ja na zero i troje wędkarzy też na zero do godz. 11:30. Jadąc z zakupów z Lidla w Stargardzie spotkałem wędkarza, złapano 2 trocie - jedną właśnie tam za Lidlem, a druga wyżej koło przepompowni. Ktoś tam złapał jeszcze szczupaka. Jutro wybiorę się może w końcu na pstrągi a jak nie to odcinek miejski bo na dziko mi nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 pstrągi tzn. krąpiel? a byłeś na Gowienicy? może wiesz gdzie tam sa te odcinki No Kill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 Na Gowienicy nie byłem, ale tam nie ma odcinków "złów i wypuść" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 to gdzie one są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 rafaZST, według waszego spisu wód na Gowienicy nie występuje odcinek "no kill" znalazłem jeden na Redze i na rzece Krąpiel, zresztą cały wykaz wód masz na początku zezwolenia które dostałeś na ten rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 dzisiaj miałem zawody na inie ,na około 20 chłopa,tylko jeden złapał... samica troci 2,7 kg 68 cm dł. blacha wahadłowa biała dł 5 cm,kolo wiaduktu kolejowego ,idąc w strone goleniowa,przy tzw "basenie". dokładniej przy betonowych schodach .... cóż,moja druga wyprawa na ine w tym roku i zero.Rozmawiałem z doświadczonymi trociarzami i oni powiedzieli mi ze to normalnee. przykład: jeden złapał lososia 7 kg a potem przez 3 sezony nic nie złapał..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 dzisiaj pojechałem z dwoma kolegami w poszukiwaniu troci, wynik byl taki ze ja jedna 60cm a kolega niestety nie zdążył podebrac swojej. wypad super, jak mi sie uda zrzucic fotki to zapodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 Ina, Rega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 ani jedno ani drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi