kocur Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Nowy rok, nowy miesiąc i nowe wyzwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Dla mnie dzisiejszy wypad nad wodę zaczął się prawdę mówiąc już wczoraj. A mianowicie na moje łowisko mam około 30 km, i bądź tu mądry i znajdź trzeźwego kierowcę 1go stycznia Tak więc na poczet dzisiejszego spaceru całą noc byłem zmuszony robić za kierowcę! Ale czego to człowiek nie zrobi dla tej jedynej pierwszej noworocznej wyprawy??? Po takim twórczym wstępie od razu przejdę do rzeczy- w sumie tylko jedno branie i tylko jedna ryba którą nie bardzo jest się w sumie jak pochwalić?. NIE WAŻNE!!! Sezon rozpoczęty pomyślnie i tylko to się w tym wszystkim dla mnie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Dzisiaj rozpocząłem sezon na Inie. Początek sezonu bardzo udany, na brzegu wylądowała 54 cm samiczka. Niewielka ale cieszy bardzo, szczególnie po poprzednim sezonie bez trotki. przynętą był wobler Siek-M, okonek w kolorze pomarańczowo-zielonym fluo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Rozpoczałem dziś sezon kropkowy, o 5 pobudka, około 5.30 dojechali do mnie chłopaki i ruszyliśmy nad rzekę. Połowiliśmy troszeczkę Zdjęcia tylko dwa bo nie miałem kabla do drugiego aparatu. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavlo Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 No proszę widzę że koledzy nie próżnują,ja jutro opłacam kartę i także zaczynam sezon tym razem muszkarsko-spininngowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Winko, artech, DAWID, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Panowie osłabiacie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Oj!!! DAWID jak ja Ci Gościu zazdroszczę i serdecznie gratuluję pierwszych w tym sezonie kropek!!!! Ja muszę jeszcze cały miesiąc na to czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 a ja w ogole nie mam mozliwoscie lapania tych rybek,bo i do pstraga jak i do trotki dziela mnie okolo 150 km:( czekam na wiosne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Tylko 150??? Ja ma jeszcze dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Dzisiaj znowu fajny dzień na kropkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 jakby sie dobrze rozpedzil to by przeskoczyl ta rzeczke hehe,fajne rybki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Ja sezon rozpocząłem 01.01 na Inie - niestety bez wyników, ale za to klimat noworocznych połowów bezcenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawido Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Ja zacząłem przyzwoicie sezon od dwóch okonków i odnotowałem chmarę chybionych ataków - zabawnie jest mieć wyjście spowolnionego zimą pasiaka, który za Chiny nie może trafić w wobka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Dawid, Artech ! Panowie gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Dzisiaj dwie godziny nad pstrągową rzeczką, lipa straszna - nawet puknięcia nie było. Styczeń trzeba chyba poświęcić trociom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Witam niezapomnianych chwil nad wodą w 2012 i gratulacje dla łowców w minionym i aktualnym sezonie. Czytam to forum dość regularnie choć z braku czasy nie piszę zbyt wiele.Wybieramy się w połowie stycznia spędzić kilka dni nad którąś z pomorskich rzek ,jako że nikt z nas nigdy nie był w tych rejonach prośba do kolegów o jakieś informacje na pw na temat w miarę tanich gospodarstw agroturystycznych położonych w niedalekiej odległośći od rzek(Słupia, Parsęta,Ina,Rega) że było nie było offtop liczyłem na noworocznego jazika ale nie chciały współpracować za to inne rybki były bardziej chętne zestaw kijek 240 żyłeczka 0,14 przynętki małe twisterki i wobki kilka fotek Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.usz góry dzięki za wszelkie info pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Dzisiaj 4h chodziłem za trocią na Inie i niestety znowu bez brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Dzisiaj super dzień! Pierwszy raz w życiu łowiłem w styczniu i złapało się 10 kleni, z czego 4 ( na fotkach) było od 32 do 35cm. Nie wielkie, ale radość spora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekCLI Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Panowie gracje No ja dziś wybrałem się na małe co nieco,obskoczyłem dwa jeziorka,jakieś bagno he,ale niestety nawet pobicia,co mnie zdziwiło na rzeczce odchodzącej z jednego jeziorka zaobserwowałem 3 szczupaki i to dobre 30m od ujscia,wcale niekwapiły się do ucieczki....wczesniej niewidzałem by coś tam pływało itp.Panowie ja wiem ,że pogoda wiosenna ale do tarła to jeszcze dobry miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Gratki Panowie!!! Piękne rybki Ja dziś jedynie policzyłem kaczki na rzece bo woda była zbyt brudna żeby co kolwiek połapać Całkiem zgrabne te Twoje kluseczki Michcio! Co to za wobek na tym pierwszym zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Michcio, gdzie takie klenie gryza pod krakowem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 na pierwszej fotce Jugolek 5cm co do miejsca - powiedzmy że za Krakowem. Sorry, ale nie ujawnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 gratki , niezłe jajca będą w tym roku coś czuję, klenie gryzą w styczniu toż to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Gratulacje tym co połowili:) Michcio, że kleń skubie w styczniu to mnie nie dziwi,ale zastanawai dosc duzy (5cm) kaliber jak na te pore roku.... Znane,kleniowe miejscówy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi