gapcio111 Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Witam, Mam pytanie o jakieś fajne miejscówki we Wrocławiu (oczywiście po zejściu lodu) na paprochowe łowy okoni. Może macie jakieś propozycje? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Okonie najłatwiej połowić na zimowisku barek I i II. Co prawda ciężko tam o okaz ale na brak brań się nie narzeka. Zaczepów też niewiele. Sam czekam na zejście lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gapcio111 Napisano 5 Lutego 2012 Autor Share Napisano 5 Lutego 2012 Mnie jakoś barki nie lubią... Chyba że bywałem "w złym miejscu, w złym czasie". Byłem kiedyś w miejscu (link poniżej) ale bez wędki. Byłeś może tam kiedyś? Wygląda ciekawie, woda raczej płytka, może jakieś pasiaki tam pływają http://g.co/maps/h5wz2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Nigdy tam nie byłem. Pamiętaj! Trening czyni mistrza. Godzina nad wodą jest cenniejsza niż dzień na forum (nawet jak nic nie złowisz ). Zatem jak tylko będziesz miał okazję (zapewne będzie to wiosna) bierz wędkę i próbuj! Co do miejsca to okonie tam pewnie są. Ciekawe tylko jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gapcio111 Napisano 5 Lutego 2012 Autor Share Napisano 5 Lutego 2012 Co do miejsca to okonie tam pewnie są. Ciekawe tylko jakie Mam nadzieję, że wiecznie głodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 zatoka którą pokazałeś jest dobrze znana , okonek jest raczej drobny , szybciej dostaniesz szczupaka , lub byczka na spining , więcej okonia jest na kanale od śluzy do połączenia z płynącą wodą . z pozdrowieniem Wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gapcio111 Napisano 8 Lutego 2012 Autor Share Napisano 8 Lutego 2012 To trzeba cierpliwie czekać na zejście lodu Oprócz okoni to nie mogę się doczekać kleni w Widawie, a mieszkam w okolicach Polanowic - blisko do rzeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi