cinek1979 Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Doszły mnie słuchy o powstającym nowym salonie wędkarskim który ma być konkurencja dla Krokodyla, podobno ma mieć 400m kwadratowych... tyle wiem , może ktoś ma więcej info na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1979 Napisano 17 Lutego 2012 Autor Share Napisano 17 Lutego 2012 dowiedzialem sie ze bedzie to duzy salon we Wrocku na legnickiej , Europejskie Centrum Wedkarstwa otwarcie marzec-kwiecien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szerszennn Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 Wlasnie tez to widzialem europejskie centrum 400m kwad. i fisching24 czy to znaczy ze bedzie czynny 24 jak tak to extra ktos w koncu pomyslał :-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gleam Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 macie jakieś dokladniejsze info na temat tego nowego sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 Info dla Wrocka. We Wrocławiu otwiera sie nowy sklep wędkarski - duży. Poza krokodylem nie ma chyba innych tak dużych. Na razie w necie strony nei mają, nic nie znalazłem, otwarcie 28 marzec (reklama w radio). Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekli Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 Nareszcie jakaś alternatywa. Nie znasz może adresu tego nowego sklepu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 Sklep znajduje się na samym początku legnickiej, tuż przy pl. Jana Pawła II, mniej więcej tu: http://g.co/maps/988yt To jest taki nowy budynek na rogu Legnickiej i Rybackiej edit: znalazłem adres, to Legnicka 17, budynek wygląda tak: http://g.co/maps/5zqak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssr.tomasz Napisano 28 Marca 2012 Share Napisano 28 Marca 2012 No i co dziś było otwarcie.. Czekali dokładnie do 10 żeby wpuścić czekające "bydło" Pierwsze wrażenie ? nic specjalnego. Wielkością równy lub mniejszy krokodylowi. Pracuje tam też połowa załogi z tego sklepu. To chyba druga filia krokodyla bo ceny również nie zaskoczyły. Niby taniej ale o te 1zł a czasami cena w innym sklepie to 7zl podpórka a u nich 6.90. Więc tanie chwyty -dobrze wybadali rynek. Karty zniżkowe takie same jak w krokodylu tylko inne logo. Sklep bardziej dla ludzi z kasą- 'wyczynowców' Myśle, że to ten sam właściciel albo silnie powiązany by zmonopolizować rynek. za duże podobieństwo. I nazwa.. oczywiście nad ranem nie kupimy świeżych robaków bo otwarte max do 20 chyba w soboty. Idzcie sami się przekonać, nie zniechęcam. ale żeby zaraz " Europejskie Centrum Wędkarstwa " he, he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bromar Napisano 17 Kwietnia 2012 Share Napisano 17 Kwietnia 2012 Witam Nie jest aż tak źle z tym nowym sklepem, ceny raczej na normalnym poziomie, z Krokodylem to ma wspólne tylko to, że przeszła tam połowa obsługi. Co do ilości oferowanego sprzętu to mają jeszcze trochę mało, ale z dnia na dzień sprzętu przybywa. Wszystko w zasięgu ręki, można spokojnie obejrzeć, pomacać ) Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szatan_666 Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 Jak dla mnie Krokodyl wyrobił sobie na tyle dobrą opinię że nie szukam lepszych sklepów. Jeśli chodzi o ceny... tak wielkie sklepy ceny myślę że mają zbliżone. To tak jak porównywanie kerfura tesko czy oszoł. Jedno taniej drugie drożej, i niekoniecznie to jest tak że na jedno daje się super cenę żeby zedrzeć na drugim, czynników cenotwórczych jest na tyle wiele że sklepy różnie sobie z nimi radzą. Plus karty członkowskie mam 4 procent zawsze coś. No i głównie obsługa na dziale karpiowym mam 100% pewność dobrej rady... jeśli chodzi o dział muchowy, niestety kuleje. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjpol Napisano 10 Marca 2013 Share Napisano 10 Marca 2013 .... osobiście na kolana mnie nie rzucili, sprzedawca był miły, ale sam przyznał, że spinning to nie jego działka ..... a szkoda, bo sklep fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravqq Napisano 12 Marca 2013 Share Napisano 12 Marca 2013 Ja jestem bardzo zadowolony z tego sklepu. Bardzo zaplusowali w moich oczach gdy kupowałem okularki na ryby i sprzedawca mi powiedział wprost, że w pewnym przedziale cenowym niema sensu przepłacać, tylko wybrać kolor szkieł, te które się podobają i tyle, a mógł wciskać droższe. Dodatkowo zawsze jak kupuje gumy to mogę wejść za ladę dostaje tackę i mam okazje pomacać i wybrać sam co chce. Jeżeli o grubszy sprzęt chodzi to kupiłem wędkę, którą musiałem zareklamować w niecały tydz po zakupie. Sprzęt mi wymienili od ręki nawet nie żądając dowodu zakupu. Miłym dodatkiem jest gazetka wysyłana pocztą z promocjami no i z racji, że często robię zakupy w towarzystwie dziewczyny to nawet choinkę zapachową do auta dostała w gratisie za to ze wspiera mnie w tym wspaniałym hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjpol Napisano 12 Marca 2013 Share Napisano 12 Marca 2013 .... na pewno piszemy o tym samym sklepie? Nigdy nic pocztą nie dostałem, a od samego początku mam w tym sklepie kartę zniżkową i czasami nawet sms-a mi przyślą, że zapraszają, ale o promocjach jakoś nie informowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravqq Napisano 12 Marca 2013 Share Napisano 12 Marca 2013 Fishing 24 na Legnickiej, także o tym samym. Jeżeli o gazetkę chodzi to może ma to związek z adresem zamieszkania, studiuje we Wrocalwiu, a mieszkam poza miastem. No i samą gazetkę otrzymałem może 3 razy a kartę również mam od początku. Widać mały nacisk na to, albo był to tylko eksperymentalny strzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi