tomik Napisano 17 Lutego 2012 Share Napisano 17 Lutego 2012 Jeszcze w lutym w Poznaniu. W marcu w Warszawie, Zabrzu... ktoś się na któreś wybiera? Relacje mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 17 Lutego 2012 Share Napisano 17 Lutego 2012 Wybieram sie na targi do Zabrza odbeda sie 9.03-12.03 informacje w linku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Gucak Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 pet87, też sie mono wybiore, tyle że z Gliwic prawdopodobnie. Można sie skumać, pogadać w końcu face to face no i na rybensy sie wybrać kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Witam, Wybiera się ktoś do Poznania? Bo może bym pojechał jeśli ktoś z forumowiczów będzie. Z tego co na szybko znalazłem bdą głownie stoiska karpiowe co sprawia, że średnio ciekawie dla mnie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Ja mam pytanie czy w Zabrzu Trgi "Połowy i łowy" Są tam tylko targi karpiowe? czy stoiska z innymi dziedzinami wędkowania też można znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Można znaleźć ale tego nie ma dużo, za to są to ciekawe rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik poznan Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 kiedy w poznaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 W tym roku znów będę tylko w Zabrzu. Dopóki nie przekonam się, że gdzieś w Polsce znowu odbywają się jakieś targi wędkarskie (a nie 5 stoisk na krzyż jak w ostatnich latach) to nie mam zamiaru się tłuc pół dnia aby się rozczarować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Panowie a czy w Krakowie były kiedys targi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 W związku że jestem Poznaniakiem nie ma opcji żebym sie nie pojawił na targach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmax Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 Ja ze znajomy na pewno odwiedzimy targi w Warszawie, a jak już tracić dzień to pewnie jeszcze jakieś sklepy wędkarskie w okolicy się zahaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misi3k Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 Ja odwiedze targi Slaskie:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Jak co roku (nie licząc jednego wrocławskiego ) będę w Zabrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Jak co roku (nie licząc jednego wrocławskiego ) będę w Zabrzu Daleko masz http://markoz.pl/pillista.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Daleko masz Daleko, daleko całe 2km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darboch Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Daleko masz Daleko, daleko całe 2km a ja 300m Zdrapek pod kątem wędkarstwa morskiego w zeszłym roku były jakieś konkretne stoiska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Zdrapek pod kątem wędkarstwa morskiego w zeszłym roku były jakieś konkretne stoiska ? Nie widziałem nic ciekawego http://markoz.pl/pillista.html Lista długa. Brakuje dużych wystawców sprzętu, ale w porównaniu do innych targów "wędkarskich" to przepaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Dopóki nie przekonam się, że gdzieś w Polsce znowu odbywają się jakieś targi wędkarskie (a nie 5 stoisk na krzyż jak w ostatnich latach) to nie mam zamiaru się tłuc pół dnia aby się rozczarować. Dobrze napisane Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Zdrapek pod kątem wędkarstwa morskiego w zeszłym roku były jakieś konkretne stoiska ? Wystawcy sądzą, że Śląsk nie ma dostępu do morza więc po co się wygłupiać Może ew tym roku będzie coś interesującego pod tym kątem - lista wystawców zostało już podana; zerknij. Dopóki nie przekonam się, że gdzieś w Polsce znowu odbywają się jakieś targi wędkarskie (a nie 5 stoisk na krzyż jak w ostatnich latach) to nie mam zamiaru się tłuc pół dnia aby się rozczarować. Dobrze napisane Tomek Może i tak, jednak po długiej zimie to całkiem fajna odskocznia mimo, że co roku podobne schematy ale można troszkę się zachłysnąć Na pewno 200km bym nie pokonał na targi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 pod kątem wędkarstwa morskiego w zeszłym roku były jakieś konkretne stoiska ? mój kolega na jednym stoisku, dość długo oglądał patyki dorszowe pamiętam że Sportex przypadł mu do gustu, ale polska cena już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Może ew tym roku będzie coś interesującego pod tym kątem - lista wystawców zostało już podana; zerknij. Gdzie jest ta "lista" . Nic takiego nie mogę znaleźć, bo lista na stronie Targów, nie podaje kto, jaka firma będzie się w tym roku wystawiała, chyba ,że ja mam problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego "Ostatnia aktualizacja: 21.02.2012r. Lista obejmuje firmy, które potwierdziły swój udział w Targach, bądź obecnie oczekujemy na potwierdzenie ich obecności" . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHELEK Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Dzisiaj dostałem maila że WMH bojkotuje targi i ich nie będzie a napewno będzie Mikado i Lemigo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Dzisiaj dostałem maila że WMH bojkotuje targi i ich nie będzie a napewno będzie Mikado i Lemigo Wybacz ale w temacie nie jestem, a jaki jest powód bojkotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darboch Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Wystawcy sądzą, że Śląsk nie ma dostępu do morza więc po co się wygłupiać Lista jest całkiem spora, w sumie wędka na nowy sezon się robi, multiplikatory kupione tak jak i placionki ale, że mieszkam 300m obok to pewnie się przejdę...kalosze Lemigo sobie chociaż kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 w szczecinie sa targi zeglarskie od dzisiaj do niedzieli,wedkarstwo tez tam jest,jutro chce podjechac.... dam zbnac jak było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi