Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeszcze w lutym w Poznaniu. W marcu w Warszawie, Zabrzu... ktoś się na któreś wybiera?

Relacje mile widziane :cool:

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 51
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

pet87, też sie mono wybiore, tyle że z Gliwic prawdopodobnie. Można sie skumać, pogadać w końcu face to face no i na rybensy sie wybrać kiedy :)

Napisano

Witam,

Wybiera się ktoś do Poznania? Bo może bym pojechał jeśli ktoś z forumowiczów będzie. Z tego co na szybko znalazłem bdą głownie stoiska karpiowe co sprawia, że średnio ciekawie dla mnie :/

Napisano

Ja mam pytanie czy w Zabrzu Trgi "Połowy i łowy" Są tam tylko targi karpiowe? czy stoiska z innymi dziedzinami wędkowania też można znaleźć?

Napisano

W tym roku znów będę tylko w Zabrzu.

Dopóki nie przekonam się, że gdzieś w Polsce znowu odbywają się jakieś targi wędkarskie (a nie 5 stoisk na krzyż jak w ostatnich latach) to nie mam zamiaru się tłuc pół dnia aby się rozczarować. :roll:

Napisano

Ja ze znajomy na pewno odwiedzimy targi w Warszawie, a jak już tracić dzień to pewnie jeszcze jakieś sklepy wędkarskie w okolicy się zahaczy.

Napisano
Daleko masz :mrgreen:

Daleko, daleko całe 2km ;)

a ja 300m :razz:

Zdrapek pod kątem wędkarstwa morskiego w zeszłym roku były jakieś konkretne stoiska ?

Napisano
Zdrapek pod kątem wędkarstwa morskiego w zeszłym roku były jakieś konkretne stoiska ?

Nie widziałem nic ciekawego

Lista długa. Brakuje dużych wystawców sprzętu, ale w porównaniu do innych targów "wędkarskich" to przepaść.

Napisano
Dopóki nie przekonam się, że gdzieś w Polsce znowu odbywają się jakieś targi wędkarskie (a nie 5 stoisk na krzyż jak w ostatnich latach) to nie mam zamiaru się tłuc pół dnia aby się rozczarować. :roll:

Dobrze napisane Tomek :!:

Napisano

Wystawcy sądzą, że Śląsk nie ma dostępu do morza więc po co się wygłupiać ;)

Może ew tym roku będzie coś interesującego pod tym kątem - lista wystawców zostało już podana; zerknij.

Dobrze napisane Tomek :!:

Może i tak, jednak po długiej zimie to całkiem fajna odskocznia mimo, że co roku podobne schematy ale można troszkę się zachłysnąć ;) Na pewno 200km bym nie pokonał na targi ;)

Napisano
pod kątem wędkarstwa morskiego w zeszłym roku były jakieś konkretne stoiska ?
mój kolega na jednym stoisku, dość długo oglądał patyki dorszowe pamiętam że Sportex przypadł mu do gustu, ale polska cena już nie :wink:
Napisano
Może ew tym roku będzie coś interesującego pod tym kątem - lista wystawców zostało już podana; zerknij.

Gdzie jest ta "lista" :?: . Nic takiego nie mogę znaleźć, bo lista na stronie Targów, nie podaje kto, jaka firma będzie się w tym roku wystawiała, chyba ,że ja mam problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego

"Ostatnia aktualizacja: 21.02.2012r.

Lista obejmuje firmy, które potwierdziły swój udział w Targach, bądź obecnie oczekujemy na potwierdzenie ich obecności" :oops: . Pozdrawiam

Napisano
Dzisiaj dostałem maila że WMH bojkotuje targi i ich nie będzie a napewno będzie Mikado i Lemigo

:lol: Wybacz ale w temacie nie jestem, a jaki jest powód bojkotu?
Napisano
Wystawcy sądzą, że Śląsk nie ma dostępu do morza więc po co się wygłupiać

Lista jest całkiem spora, w sumie wędka na nowy sezon się robi, multiplikatory kupione tak jak i placionki ale, że mieszkam 300m obok to pewnie się przejdę...kalosze Lemigo sobie chociaż kupię :razz:

Napisano

w szczecinie sa targi zeglarskie od dzisiaj do niedzieli,wedkarstwo tez tam jest,jutro chce podjechac....

dam zbnac jak było....