Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z racji tego że zamierzamy zrobić małą nockę - zastanawiamy się nad wypadem na Słup (dawno nas tam nie było) - może ktoś ostatnio tam był i wie co się dzieje - czy coś się ruszyło czy szkoda czasu - i lepiej jechać gdzie indziej !

• 9 months later...
przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 83
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano

Witam,to ze w/w zbiornik nie należy do łatwych to wiedzą wszyscy wędkarze z Dolnego Sląska.Od pewnego czasu jednak poznaje ten zbiornik i staram sie uzyskać info na temat suma ,czy jest spotykany w tym zbiorniku?Za podpowiedz z gory dziekuje.

• 2 weeks later...
  • 10 months later...
Napisano

W 80 % jestem na Odrze ale te pozostałe 20 % jestem na Słupie - i myśle ze ten zbiornik trzeba co jakiś czas sprawdzać :))

A trzeba powiedzieć ze nie jest to łatwy zbiornik dla wędkarza,Kisux ładuj sprzet i ...Połamania kija!

• 2 weeks later...
Napisano

A może macie jakieś wyniki w tym roku na słupie :?: ??

Zastanawiam sie nad odwiedzeniem ponownym tego zbiorniczka, ostatnio byłem w kwietniu powróciłem do domu o pustym kiju :/ :oops: (siedziałem od 5 do 18:00 i ani tyknięcia) :evil:

Napisano

Nom ja również byłem na tym zbiorniku w czwartek z kolegami i nawed tyknięcia nie było ani biała ani sandacz a jeszcze dwa lata temu wyniki były bo sie nie wracało o przysłowiowym kiju.....

• 2 weeks later...
Napisano

Właśnie wróciłem z słupa

Byłem od 6:00 do 18:00

wynik 3 płotki :/ po około 25 cm,

Ale za to typ obok z 10 okonków takich po 30 - 35cm (garbusków) znajomi jego po 6; 8

mówił że wczoraj był i nic nie złapał, a dzisiaj jest w szoku co najlepsze brało od 13:00 do 17:00

Napisano

Zgadza się kolat66, nie przewidywalny zbiornik

Dodam jeszcze że - tylko co przyjechałem czyli gdzieś około 6:00 to Szczupaczki grasowały takie po 70 do 100cm (ostry kocioł robiły) podpłynęły po drobnice około 1m od brzegu miałem tylko małe kopytko (5cm) spróbowałem lecz bez rezultatu

• 2 weeks later...
Napisano

Chłopaki jak tam woda na Słupie teraz?Rybki biorą? Mam zamiar wyskoczyć wcześnie z rana połowić więc chciałbym się dowiedzieć co nie co :)

• 1 year later...
Napisano

Witam

Prosze o napisanie jesli to nie tajemnica rzadowa, gdzie warto sie wybrac ze spinnem na sandacza i szczupaka na Słupie. Załączam mapke z naniesionymi kreskami żeby komuś bylo łatwiej określic odcinek a mi zrozumiec intencje autora.

Pozdrawiam

post-7966-14544972230662_thumb.jpg

• 5 months later...
Napisano

Witam

Jak sytuacja z braniami na Słupie?

Coś się dzieje? W który rejon wybrać się teraz aby połapać na DS?

Proszę o info, dzięki.

Napisano

Dzisiaj cały dzionek na DS bez efektu , łapałem na polu 2 ; 3 z tego co zaobserwowałem wędkarze zbierają się na polu 5 (ale raczej tez nie mieli nic konkretnego)

Napisano

też ostatnio byłem na słupie i tylko dwa marne brania. nic sie nie działo, przynajmiej pogoda dopisała ale tylko ona. łapałem na miejscu nr 4 a potem pojechałem na miejsce nr 3.

• 2 weeks later...
Napisano

Witam.

Panowie jak sytuacja z braniami na :mrgreen: Słupie?

Czy płotka odchorowała już tarło i żeruje?

Jak wyniki?

Dzięki za info. :mrgreen:

Napisano

Wiec byłem na Słupie jakiś tydzień temu Brań 0.

Może jeszcze nie czas :)

Ale było widać okonia.

Byłem w okolicach nr 3.

Pozdrawiam wjs2