DamianG Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 Witam i jak tam sytuacja oplaca sie jechac na Karpia a jak tgak to gdzie bo jeszcze ta nigdy nie bylem a mam zamiar sie wybrac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olafx99 Napisano 22 Lipca 2011 Share Napisano 22 Lipca 2011 Jezioro to jest specyficzne na karpia Bierze tam gdzie wieje fala w danym tygodniu Jednak w tym roku najlepsze efekty na 'kamieniach'...czyli od strony wioski Pławniowice, za kanałem cały czas w prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacky24 Napisano 22 Maja 2012 Share Napisano 22 Maja 2012 widze, ze nic sie nie dzieje w tym temacie a chcialbym pierwszy raz wybrac sie na ten zbiornik, przed wczoraj byłem tylko zobaczyc co i jak i bardzo mi sie spodobal ktos pomoze gdzie i na co sie nastawiac?z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnteoZamboni Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 Panowie, jak wyglada spraw biwakowania na Plawniowicach duzych ? jest gdzie rozbic namiot jakies pola namiotowe ? cos polecacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 jest gdzie rozbic namiot jakies pola namiotowe ? Chcesz tam jechać na ryby czy się pobawić . Na początek denny regulamin : http://www.biuletyn.net/nt-bin/_private/rudziniec/4212.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnteoZamboni Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 Własnie szukam miejsca gdzie mozna bezpiecznie spedzic czas pod namiotem ;p wedkowanie to rzecz drugorzędna ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 Własnie szukam miejsca gdzie mozna bezpiecznie spedzic czas pod namiotem ;p wedkowanie to rzecz drugorzędna ;p Tak mi się wydawało Generalnie jest tam sporo miejsc - namioty, domki. Wszystkie zlokalizowane miedzy małymi a dużymi pławkami. Co do cen i wolnych miejsc to się nie orientuje ;(. Na Dużych Pławniowicach jest przystań żeglarska - mają tam "pokoje" a czy Ci wynajmą? musiałbyś zapytać jakieś 10 lat temu spędziłem tam troszkę czasu (pamiętam tylko, że było dość tanio Jest tam również rybaczówka - 20zł od osoby/doba dla członków PZW i musisz mieć swoją pościel heheh. Łódź 15zł od świtu do zmierzchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATAR Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 A tak ogólnie można coś tam jeszcze złapać kope lat tam nie byłem a zbiornik wspominam z sentymentem, chętnie bym go odwiedził. Kiedyś ładnie sandacz tam brał w okolicach trafoka jest jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olafx99 Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 sandacz na Pławkach jest ale coraz cieżej złapać, choć wtym roku już ładne sztuki weszły A jak tam teraz aktualnie drapieżnik? dzieje się coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 dzisiaj chcemy na plawki jechac ale nie wiemy gdzie dokladnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodok Napisano 5 Sierpnia 2012 Share Napisano 5 Sierpnia 2012 bierze leszcz na Pławniowicach ten wielki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 był ktoś na pławkach w ostatnim czasie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacky24 Napisano 27 Sierpnia 2012 Share Napisano 27 Sierpnia 2012 siedzialem od piatku popoludnia do niedzieli rano pierwsza nocka za biala ryba - bez ani jednego brania druga nocka , wywozka na sandacza - bez brania pozostali wedkarze to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodok Napisano 17 Września 2012 Share Napisano 17 Września 2012 dzieje sie cos na pławniowicach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacky24 Napisano 17 Września 2012 Share Napisano 17 Września 2012 znajmomy siedzial tydzien czasu, wywozka z gruntu za drapieznikiem - efekt to dwa nie miarowe szczupaczki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercikz Napisano 17 Września 2012 Share Napisano 17 Września 2012 Koledzy szukam pomocy. Pytanie zadaję dla tego, że nie będę miał czasu na wcześniejsze pływanie po tym zbiorniku. W nadchodzącą niedzielę na Pławniowicach organizowane będą zawody spinningowe z łodzi. Z racji tego, że nigdy tam nie spinningowałem, potrzebuję kilku cennych rad. Jaki drapieżnik tam dominuje Jakie przynęty mam stosować, w jakich kolorach i gramatórach. Za każdą cenną radę z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodok Napisano 25 Września 2012 Share Napisano 25 Września 2012 dzieje sie cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodok Napisano 26 Września 2012 Share Napisano 26 Września 2012 w pt jada z bratem i ojcem na zywca 5 wendek 1 na amura to dom znac co sie dzieje - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercikz Napisano 27 Września 2012 Share Napisano 27 Września 2012 dzieje sie cos ? Jestem tego zdania, że nie warto pytać... lepiej samemu jechać i się przekonać . Dam ci przykład odry, na której do niedawna brał piękny leszcz w necie nic nikt nie pisał a wszyscy wiedzieli dookoła . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosza26 Napisano 28 Września 2012 Share Napisano 28 Września 2012 dzieje sie cos ? Jestem tego zdania, że nie warto pytać... lepiej samemu jechać i się przekonać . Dam ci przykład odry, na której do niedawna brał piękny leszcz w necie nic nikt nie pisał a wszyscy wiedzieli dookoła . Pozdrawiam Witam. Nie warto,nie warto brak słów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosza26 Napisano 28 Września 2012 Share Napisano 28 Września 2012 Może warto coś zmienić... najlepiej by było żeby każdy kto już chce coś napisać na forum to podzielił by się informacjami znad wody,a często tu zaglądam i najczęściej jest to tak: wybieram sie w weekend na ... bierze coś? a jak zaglądam w poniedziałek to już informacje na temat tego weekendowego wędkowania ni ma(czasami coś jest ale rzadko). Może czas zmienić coś na tym forum? Jak by to było pięknie poczytać w poniedziałek relacje kolegów po kiju. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodok Napisano 28 Września 2012 Share Napisano 28 Września 2012 1 szczupak na zywca spławik 55 cm i okon 25 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosza26 Napisano 29 Września 2012 Share Napisano 29 Września 2012 dzisiaj 3 godz na pomoście(rybaczówka) płoć 25cm potem 1h spinning na słupsku 1 szczupak 40cm i dwa mikrokonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosza26 Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 sobota 2 h na płytach biczowania i nic... potem słupsko to padł jeden szczupak 48cm i jeden okoń warty odnotownia 28cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosza26 Napisano 19 Października 2012 Share Napisano 19 Października 2012 Dowiedziałem się od miejscowych że na pławkach jakiś czas temu brał duży leszcz na płytach i k... nikt nic nie wiedział ani słowa na forum(bo oczywiście nikt nie był). 17.10 byłem po spiningować 1h płyty zero kontaktu z rybką potem trochę od plaży i zachaczyłem o małe ale tez 0,potem słupsko i 8 okoni największy 25 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi