mozambikanin Napisano 26 Lutego 2012 Share Napisano 26 Lutego 2012 Witam wszystkich, co robimy w tym roku? Może już czas na jakiś "brain storm" w związku ze zlotem... I tym razem już nie w Mazowieckiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 26 Lutego 2012 Share Napisano 26 Lutego 2012 ale dlaczego, haczykowcy tak kochają Mazowieckie kałuże ale w tym roku będą ryby, podobno miejscowy samorząd obiecał że dziury w drogach nie będą łatane tylko zarybiane (bardziej niby ma się opłacać / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 26 Lutego 2012 Share Napisano 26 Lutego 2012 Witam wszystkich, co robimy w tym roku? Może już czas na jakiś "brain storm" w związku ze zlotem... I tym razem już nie w Mazowieckiem... W tym roku po dwóch latach przerwy muszę wreszcie dotrzeć na Zlot. Myślę, że czas na niewielkie, kameralne łowisko (być może komercyjne) z dobrą bazą (dzieciaki). W tym roku dwa dni urlopu= pięć dni zlotu, więc czas na naprawdę konkretne spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 26 Lutego 2012 Share Napisano 26 Lutego 2012 nie uwierzę dopóki nie zobaczę - a już w obiecanki Kocura to w ogóle nie uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mozambikanin Napisano 26 Lutego 2012 Autor Share Napisano 26 Lutego 2012 "Sierście" tak mają... Tylko obiecują, a potem i tak własnymi drogami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 26 Lutego 2012 Share Napisano 26 Lutego 2012 ale dlaczego, haczykowcy tak kochają Mazowieckie kałuże To w tym roku gdzie nas koleżanka zaprasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 26 Lutego 2012 Share Napisano 26 Lutego 2012 Mariusz no już nie ma raczej dokąd Kombinuj z Radomiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mozambikanin Napisano 26 Lutego 2012 Autor Share Napisano 26 Lutego 2012 Oj tam, oj tam. Koleżanka zaprasza Zobaczcie na ten przykład taką miejscówkę: WYSPA albo taką: Jabłończ ta też wygląda obiecująco (looknijcie galerie): Agro Patrząc na dotychczasowe efekty połowowe na zlotach chyba nie musimy pojawić się na akwenie wcześniej "rozpoznanym bojem"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Wyspa W całości dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Mariusz no już nie ma raczej dokąd Kombinuj z Radomiem W Radomiu to ja jestem okazyjnie i za wiele nie wiem na temat tamtejszej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 A może w tym roku z Krzyżakowie http://www.mosir.torun.pl/turystyczne/camping-tramp.html Dojazd nawet pociągiem wygodny. Są domki jest miejsce na namiot. Jak ktoś przyjedzie z rodziną to zawsze będą mieli co robić i zwiedzać. W okolicy łąpie dość mało ludzi. Na Wiśle popływać posondować dno i być może nawet ewentualnie posypać czymś pewnie też by miał kto Poza Wisłą można zorganizować wypad na trotki i łosośki (raptem 10-15 km do Drwęcy). Kto da więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 (Uwaga ćwiczę asertywność ) Oj nie. Ja jestem upierdliwa i żadnej rzeki Nic co się łączy z Warszawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek72 Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 A może interesuje Was graniczny (ukraiński) Bug i jego starorzecza?? Mógłbym coś takiego zorganizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 trini, Kombinuj z Radomiem Proszę się z pustyni nie nabijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 maniek72, mój ukochany Bug w Woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek72 Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 mój ukochany Bug w Woli Mój też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 A może Odra? Kiedyś coś Maniek z Romanem proponowali. Z tego co pamiętam to chodziło o Odrę w Wałach Śląskich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 A może interesuje Was graniczny (ukraiński) Bug i jego starorzecza?? Pewnie że interesuje.Tak jak pisał Tomek1 musiało by być 5 dni (tłuc się przez całą Polskę na weekend mi się nie chce), jeszcze kwestia ceny noclegów, ponieważ w tym roku są duże szanse że będę z całą familią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 (Uwaga ćwiczę asertywność ) Oj nie. Ja jestem upierdliwa i żadnej rzeki Nic co się łączy z Warszawą Zawsz możemy Ci znaleźć jakieś starorzecze Poza tym warto zmienić typ łowiska No i Toruń jest fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek72 Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 jeszcze kwestia ceny noclegów, ponieważ w tym roku są duże szanse że będę z całą familią. Nocleg w agro około 20 zł, ale jest opcja rozbicia namiotów w fajnym miejscu (między starorzeczami a Bugiem), a zaplecze jestem w stanie zorganizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Jeżeli będę z rodziną to namiot odpada. Ustalmy może w pierwszej kolejności termin. A może Tomik wyciągnie temat na stronę główną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 No i nastała cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 3 Marca 2012 Share Napisano 3 Marca 2012 Czy za każdym razem musimy czekać do ostatniej chwili z wyborem miejsca? W maju lub czerwcu rozgorzeje dyskusja "zróbmy zlot tu " " nie lepiej tu " czy naprawdę nikomu nie zależy aby miejsce i termin były znane dużo wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mozambikanin Napisano 4 Marca 2012 Autor Share Napisano 4 Marca 2012 Czy za każdym razem musimy czekać do ostatniej chwili z wyborem miejsca?(...) Dokładnie, dojdźmy do jakiegoś konsensusu. Proponuję wybrać region odpowiadający logistycznie* jak największej liczbie Haczykowców, a potem zdecydujemy się na jakiś akwen (nawet komercyjny). -------------------------- *dojazd, baza noclegowa, sklep, itp. P.S. Znalazłem coś jeszcze: Wodna Dolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 Skoro P jest skłonny pokazać nam Toruń to może czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi