Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 168
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Proponowałbym jednak wybrać środkową część Polski jeśli by warmia nie pasowała. Wtedy większa część ludzi mogła by się zlecieć. Chciałbym wybrać się z wami na taki zlot ale jaki mi sens jest ciągnąć się na drugi koniec polski?:|

Napisano
Widzę macie swoje grono z którym chętnie się spotkacie nie licząc się z sugestiami innymi userami? ;|

Bo dużo osób chce niby przyjechać a na koniec się rozmyśla. Wystarczy prześledzić tematy z poprzednich lat.

Skoro nadal nie ma miejsca wybranego to nieco jak zdarta płyta. Może Toruń (lub okolice)? Duża rzeka - sumy, sandacze a i białorybu sporo. Mniejsza rzeka - trocie łosośki :)

Napisano
A wiecie co...

Mam ochotę na zlot na Śląsku :mrgreen: Blisko Czeskiej granicy, to wtedy i Wrocławiaki może by się do nas ruszyli? ;):twisted:

:mrgreen: jest w czym przebierać, z tym, że z łowiskami specjalnymi nieco gorzej, a z PZW najlepsze zaplecze turystyczne mają Pogorie - cztery zbiorniki obok siebie, domki, pola namiotowe, hotele. W pobliży jest odcinek specjalny Czarnej Przemszy dla zainteresowanych pstrągowaniem, a i Pogorii specjalnie nikomu nie trzeba przedstawiać, wystarczy poczytać nieco w pod-forum "Łowiska"

Napisano

Przemek - ale serio chcesz żebyśmy na zlot jechali w sam środek miasta? Mi się to średnio uśmiecha... Miasta mamy po dziurki w nosie przez cały rok...

Ustalmy, że terminu zlotu nie zmieniamy - bo naprawdę, jeśli zaczniemy kombinować i z tym, to nigdy do niczego nie dojdziemy...

W sumie mnie to ryba gdzie - zobaczcie jakie cudo w samym centrum Polski - okolice Łodzi, Wrześni, Konina:

http://www.jawita.pl/wedkarstwo_pl.html

Napisano
Tylko w ubiegłym roku z rybami było kiepsko.Byłem tam 3 może 4 razy po 4h.

To szukamy dalej, nie ma co się upierać - natomiast upieram się na wygodę dużo dzieci będzie w tym roku muszą być warunki.

Takie coś fajne, całkiem niedaleko od Gregorka - http://www.agrogawlik.pl/page1.php

35 złotych za nocleg od osoby bez wyżywienia.

Mają 40 miejsc noclegowych, więc... :)

No i własne stawy z własną hodowlą, czyli ryba w teorii jest - ktoś coś wie? Słyszał coś o tym?

Wygląda fajnie, a w górach jeszcze nie byliśmy :mrgreen:

Pamiętajcie że w takiej opcji nie opłacamy żadnych pozwoleń a tu jest wędkowanie wliczone w cenę pobytu. :cool:

Napisano

To szukamy dalej, nie ma co się upierać - natomiast upieram się na wygodę dużo dzieci będzie w tym roku muszą być warunki.

Takie coś fajne, całkiem niedaleko od Gregorka - http://www.agrogawlik.pl/page1.php

Dla mnie bomba :wink: Spanie blisko wody. Łowienie i wypoczynek dla rodzin. :wink:

Moim zdaniem popytać o ryby i zamawiać :cool:

Napisano

Jeśli nikt nie zgłosi do końca długiego weekendu sensownego "przeciw" to będziemy zbierać zapisy.

Uprzedzam, że zaliczki trzeba będzie wpłacić do końca czerwca (jak już porozmawiam z właścicielami, to postaram się o ichni numer konta i każdy zarezerwuje na własne nazwisko, do mnie tylko potwierdzenie że poszło prześlecie) - niczego w tym roku nie zostawiamy na ostatnią chwilę.

Ze swojej strony na pewno będę brać pokój 3 osobowy więc przydałoby się jeszcze jakieś dziecięce towarzystwo Tomkowej Agatce i mojej Paulinie moi drodzy :mrgreen:

Jeśli nie będzie powyższego sprzeciwu, dzwonię i pytam o szczegóły.

Napiszcie privy do osób które chcą jechać a dawno nie zaglądały do tego tematu.

Fenkju for jor atenszyn.

Napisano

trini, moim zdaniem nie ma na co czekać. Jak Tomik nie ma nic przeciwko to załatwiamy :cool:

Miejsce super, zadzwoń ewentualnie czy mają miejsca w tym terminie.

Jak mi się nic nie pokomplikuje to chciałbym tam spędzić kilka dni (może już od 15?).

Lista Zlotowa:

1. Tomek1 + Ola +Agatka + Krzyś - od 15-19.08 (?)

Napisano
Nie mogę tak w ciemno powiedziec facetowi że a może 10 a może 30...

Z facetem trzeba gadać wstępnie o około 20- 30 osobach. Doświadczenia poprzednich zlotów na to wskazują. Umówić się żeby np. do końca maja trzymał nam taką ilość miejsc a po tym terminie jeśli nie wykorzystamy niech wynajmuje te które pozostaną wolne.

Napisano

Ja jak pisałem wcześniej w tym temacie, będę miał spory problem z pojawieniem się w tym terminie. Być może będę dopiero późnym popołudniem w sobotę. Także nie musicie czekać z decyzją wyboru tylko ze względu na mnie. Niemniej będę się starał być i w sumie i tak się piszę.