Skocz do zawartości
tokarex pontony

jaką metodą łowicie?

Dra

jaką metodą łowicie?  

55 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaką metodą łowicie?

• spining
      25
    • grunt
      20
    • spławik
      18
    • mucha
      1

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Gość Bartosz
Napisano

Przede wszystkim spinning, czasem spławik, rzadziej grunt, a mucha nigdy...

Napisano

Wreszcie poznacie metodę łowienia jednej z niewielu[glow=blue] KOBIET[/glow] na tym forum :) tak więc drodzy Panowie, ja od 3 lat łowię tylko metodą spławikową (zajmuję się wyczynem) :) Ale parę latek do tyłu to zaczynałam od grunciku i spławiku :D teraz czasem jak jestem gdzieś nad jakąś wodą na treningu to zabieram ze sobą spining i mój cały asortyment mało używanych sztucznych przynęt ;):lol: bawię się nim gdy albo mi nic nie bierze na tyczusi albo gdy dookoła kręcą się jakieś zębacze :)

Pozdrawiam :)

• 2 weeks later...
Napisano
Oczywiście na spławiczek, ale mam zamiar tez sprobowac na spining :), ale to jeszcze troche czasu poniewaz musze sobie zrobic karte. :)

Nie ma co czekać. Śmigaj do swojego PZW i zdawaj egzamin. To nie jest takie trudne jak by sie wydawało. W przeciągu tygodnia będziesz miał kartę.

A tak wogóle to na spławik można łowić bez karty :?:

Napisano
W przeciągu tygodnia będziesz miał kartę.

Ile teraz kosztuje wyrobienie samej karty wędkarskiej (tzw. biała karta)? Kolega zaczął łowić w tym roku i chce zdobyć kartę, ale bez płacenia składek na PZW (będzie łowił gdzie indziej ale wymagana jest wszędzie karta wędkarska). Przerabiał ktoś temat?

Napisano

Właśnie musze się w tyg udac do PZW... tylko ciekawe ile kosztuje wyrobienie karty + opłaty zeby na rzece łowić ... jak ktos cos wie to pisać :)

Camel na spławik tez potrzebna jest karta, tylko Ja nie boje sie łowic bez karty ponieważ łowie na takim akwenie co nawet zywej duszy nie ma... ;) a spining to na rzeke wiec tam juz gorzej i dlatego wole miec wszystko uregulowane:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.