kocur Napisano 20 Maja 2016 Share Napisano 20 Maja 2016 Od jakiegoś czasu często ich oglądam i słucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Maja 2016 Share Napisano 20 Maja 2016 2 godziny temu, kocur napisał: Od jakiegoś czasu często ich oglądam i słucham Nie znałem, ale całkiem fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiimi83 Napisano 15 Lipca 2016 Share Napisano 15 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiimi83 Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 dla zainteresowanych capital of rock koncert Rammstein zaczyna sie o 22.30 fan klub feuerrader organizuje w klubie liverpool przy ul swidnickiej after i befor party z pozdrowieniem Wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 bylem widziałem wrażenie niesamowite ( po raz czwarty) RAMMSTEIN byłem pewien obaw jak nasz stadion da radę z naglosnieniem po przykrych wrażeniach z warszawy i dało rade ,ludzi od groma bardzo dużo Niemców i Ukraińców , organizacja do dupy brakowało wszystko łącznie z wodą powrót masakra jakoś nie widziałem tramwaj co dwie minuty w chałupie wylądowałem o 5 rano ( po wizycie na after party) show ogniowy jaki dali nie do opisania to trzeba zobaczyć!!! polecam wszystkim kto lubi prawie ciężkie granie ( metal tanz 😁) pozdrawiam Wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madelyn Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Podobno świetny koncert był, akurat nie mogłem być... Strasznie żałuję bo jak widzę różne relacje to musiało być mega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 25 Października 2016 Share Napisano 25 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 22 Listopada 2016 Share Napisano 22 Listopada 2016 O 2016-08-29 o 14:52, wasyl1968 napisał: bylem widziałem wrażenie niesamowite ( po raz czwarty) RAMMSTEIN byłem pewien obaw jak nasz stadion da radę z naglosnieniem po przykrych wrażeniach z warszawy i dało rade ,ludzi od groma bardzo dużo Niemców i Ukraińców , organizacja do dupy brakowało wszystko łącznie z wodą powrót masakra jakoś nie widziałem tramwaj co dwie minuty w chałupie wylądowałem o 5 rano ( po wizycie na after party) show ogniowy jaki dali nie do opisania to trzeba zobaczyć!!! polecam wszystkim kto lubi prawie ciężkie granie ( metal tanz 😁) pozdrawiam Wasyl kto nie miał okazji w tym roku zobaczyć Rammstein na żywo we Wrocławiu to 28 maja 2017 w Pradze na festiwalu będą grali , w sumie mam bliżej niż do Warszawy czy Gdańska (tam też bylem na ich koncertach) co prawda lista festiwali jeszcze nie zamknieta , może na Narodowym ? jak by co to dam znać 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 7 Grudnia 2016 Share Napisano 7 Grudnia 2016 Nie jestem fanem Cleo ale polecam obejrzenie teledysku pt na pół , ze względu na to że kawałek był kręcony w Lubniewicach nad jeziorem Lubiąz , klimaty są baśniowe i faktycznie tak tam jest ps jak by się udało w wędkowaniu to poczuł bym się jak Kapitan Achab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiimi83 Napisano 21 Grudnia 2016 Share Napisano 21 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 27 Stycznia 2017 Share Napisano 27 Stycznia 2017 temat dla tych co nie widzieli Rammstein na zywo ( i oczywiscie co widzieli ) 23 marca w sieci kin multikino min arkady wroclaw koncert Rammstein in paris , wydazenie jednorazowe i ogolno swiatowe , strzegoly na forum feuerrader.pl , bilety juz mam 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 28 Stycznia 2017 Share Napisano 28 Stycznia 2017 Powiem szczerze że dziś mi się przypomniał ten akurat kawałek , nie jestem fanem takiej muzyki ale czasami warto czegoś innego posłuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 28 Stycznia 2017 Share Napisano 28 Stycznia 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 28 Stycznia 2017 Share Napisano 28 Stycznia 2017 Angel moj ulubiony kawalek , graja go na koniec koncertu , wrobelki cwierkaja byc moze Rammstein zagra 1 wrzesnia na otwarcie stadionu w Chorzowie , cos konkretnego ma byc wiadomo 15 lutego , dam znac jak bede znal szczegoly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 no i wszystko jasne zamiast hucznego otwarcia z gwiazda typu Metallica lub Rammstein na stadionie Slaskim bedzie wurst i browar czyli taki przasny oktoberfest jak dla mnie zenada , na otarcie lez juz nie dlugo 28 luty we Wroclawiu Sabaton i Accept w hali ludowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Wasyl , masz tu na otarcie łez 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Bog zaplac dobry czlowieku 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Wasyl dopisku nie robię , nie wiem czy o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 17 Lutego 2017 Share Napisano 17 Lutego 2017 dokladnie o to chodzilo dzieki , fajny kawlek o czasach kiedy to my decydowalismy kogo przyjac do NATO 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 17 Lutego 2017 Share Napisano 17 Lutego 2017 Trochę posłuchałem muzyki Sabaton , poczytałem o nich i powiem szczerze że dobre kawałki mają . Jeden z komentarzy najbardziej mi utkwił w pamięci .....SABATON Moim skromnym zdaniem Sabaton zrobił więcej dla krzewienia wiedzy historycznej o polskim orężu niż polskie TV, kino, i scena. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 informacja dla tych co słuchają staroci 3 marca otwarcie nowego klubu we wroclawiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiimi83 Napisano 9 Marca 2017 Share Napisano 9 Marca 2017 Piosenka o naszych Kobitkach LAJKERS - Foch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi