wasyl1968 Napisano 27 Kwietnia 2023 Napisano 27 Kwietnia 2023 A ja dalej swoje 😜 26 listopada Katowicki spodek , solowy projekt wokalisty Rammstein, p.t. LINDEMANN , będzie się działo, klimaty Rammstainowe , bilety w sprzedaży od 2-05 ceny zaczynają się od 230 zł, jak zdążę kupić to na pewno jadę 💪🤪🥃 2
tomek1 Napisano 13 Czerwca 2023 Napisano 13 Czerwca 2023 Była moc! Starsi Panowie w formie. Bruce ma głos jakby miał przed sobą czwarty a nie siódmy krzyżyk. Muzycznie i wizualnie ekstraklasa. Lekki niedosyt pozostał, bo zabrakło kilku moich ulubionych utworów. 3
artech Napisano 22 Czerwca 2023 Napisano 22 Czerwca 2023 Gitarzysta Adrian Smith, to wyśmienity i zapalony wędkarz. Znajomy (również fan Iron Maiden) miał okazję gościć go na swojej łódce. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0RNF3Sqp5ZsWoekF3vRjCWrc64V5656Kd3Lr9prspy2Y7CUy1LnhEpc8AywJ44t9Yl&id=100000703336129
wasyl1968 Napisano 31 Lipca 2023 Napisano 31 Lipca 2023 Oj działo się w Chorzowie po raz 7 , set lista zajebista , dużo " starych " kawałków, z nowej płyty dwa , miłe zaskoczenie pod koniec koncertu " du hast " który dawno nie był , małe rozczarowanie " angel " wykonany można powiedzieć un plag , 2,5 h totalnej młucki , wychodziliśmy ogłuszeni ale zadowoleni , niestety zaparkowaliśmy na Carrefour i jak większość parkujących za wycieraczką był bilet parkingowy za 150 zł 🤬🤬🤬 , browar na stadionie 17 zł. to dużo czy mało? 😜 warto było jak zawsze!!! 6
olek87 Napisano 9 Grudnia 2023 Napisano 9 Grudnia 2023 slucham roznych gatunkow, ale najbardziej lubie rocka. 🤘 czasami wchodzi mi tez troche popu, szczegolnie jak jest nastroj na cos lzejszego. 😜 co ciekawe, ostatnio zaczalem eksplorowac jazz – totalnie nie spodziewalem sie, ze mi sie spodoba! 🎷 a Ty co lubisz sluchac? czasem tez wracam do klasykow, typu the Beatles czy Led Zeppelin. 🎸 stara dobra muzyka ma cos w sobie, prawda? 😌 ale nie gardze tez nowszymi brzmieniami. czasami znajomi puszczaja mi cos z elektroniki i calkiem mi sie to podoba. 💃 a wiesz co jest najlepsze? odkrywanie nowej muzyki! 🌟 ostatnio ktos polecil mi indie rocka i juz mam kilka fajnych kawalkow na playliscie. 👍 a Ty masz jakies muzyczne odkrycia? milego dnia i duzo dobrej muzyki! 😁👋
zajac222 Napisano 9 Grudnia 2023 Napisano 9 Grudnia 2023 Może komuś wpadnie w ucho https://vm.tiktok.com/ZIJnhkeK9/
wasyl1968 Napisano 9 Listopada 2024 Napisano 9 Listopada 2024 a Ja dalej swoje 😜 tym razem nie RAMMSTEIN 😍 , miłość mojego nastolactwa gdzie pokój był oblepiony cały plakatami ( bardziej wycinkami z gazet typu " razem " 21 luty 2025 Atlas arena Łódź , Panie i Panowie - zagości do nas CYNDi LAUPER !!!!!!! 1
wasyl1968 Napisano 2 Marca 2025 Napisano 2 Marca 2025 Nie mogłem odpuścić tego koncertu 23 sierpnia klub A2 Wrocław , grupa PIL , dla nie zorientowanych wokalistą tej kapeli jest Johnny Roten czyli były wokal Sex Pistols!!!! , a po temu jeszcze ogólnopolskie spotkanie fanów RAMMSTEIN w klubie Liverpool , oj będzie się działo 😜🍺💪 1 1
Rekomendowane odpowiedzi