Goliat Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 22 godziny temu, tomek1 napisał: @zajac222 klasyka. Ostatnio przesłuchałem przez kilka godzin stare dobre numery. W kwietniu Metallica ma być w Polsce. Zastanawiam się nad wyjazdem na koncert. Cena biletu pewnie zabija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 16 minut temu, Goliat napisał: Cena biletu pewnie zabija. Nie jest chyba tak tragicznie. Miejsce na trybunach bodajże 260 zł. Vip od 900- 10000 ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goliat Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 6 minut temu, tomek1 napisał: Nie jest chyba tak tragicznie. Miejsce na trybunach bodajże 260 zł. Vip od 900- 10000 ☺ Jako admin domyślam się ze vip za 10k to można samochód kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 a ja się czaje na czerwiec Kraków i Impack festival zapowiedziana gwiazda to OZZY OSBOURNE na razie żadnych szczegółów nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiimi83 Napisano 10 Listopada 2017 Share Napisano 10 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
APOKALIPTIUS Napisano 21 Listopada 2017 Share Napisano 21 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 18 Grudnia 2017 Share Napisano 18 Grudnia 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goliat Napisano 18 Grudnia 2017 Share Napisano 18 Grudnia 2017 nie ma złych piosenek, są tylko źle wykonane <lol> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 18 Grudnia 2017 Share Napisano 18 Grudnia 2017 Dobry , dobry gościu , tu jeszcze mam fajnie wykonany kawałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 18 Grudnia 2017 Share Napisano 18 Grudnia 2017 w sobotę żona zaprosiła ( zaciągnęła 😠) mnie na koncert swingujące święta , jak kto lubi klimaty blues brothers , ( będzie bardzo zadowolony ) sekcja dęta na żywo i jeszcze jedno , film pt Gremliny i wykonanie standartu chyba Sinatry " New York New York" mimo tego że lubię ciężkie brzmienie to jak bym miał marynarkę to bym nią machał 😁 cała impreza nazywała się Sławek Uniatowski i uniwersytet Chopina big band naprawdę polecam świąteczne klimaty bardzo rozrywkowe i luźne spędzenie wieczoru z MUZYKĄ na żywo p.s. Jeżdżą po całej Polsce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 7 Stycznia 2018 Share Napisano 7 Stycznia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 7 Stycznia 2018 Share Napisano 7 Stycznia 2018 miałem okazję widzieć ich na żywo na koncercie w małym klubie , potem była integracja 😁, tylko teraz jest jeden problem Obershlesien się sklonowali i za cholerę nie wiem które jest które? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wedkusia Napisano 10 Stycznia 2018 Share Napisano 10 Stycznia 2018 W dniu 15.12.2006 o 22:01, Kleniu napisał: ...jak widać pod nickiem mam zdjęcie Dave'a Gahana. A jak Dave Gahan to nic innego jak DEPECHE MODE !! ...poza tym lubię Queen, Metallica, a z Polskich to Kombii i Lady Pank Swietne zespoly dodane ale ja bym dodala jeszcze cos nowego - skirllexa i bass astral x igo. Swietne zespoly z ogromnym potencjalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 9 Kwietnia 2018 Share Napisano 9 Kwietnia 2018 Ostatnio słucham w kółko tych piosenek. Niesamowita Małgorzata i "młode wilki" z piosenką "Wataha". Porcja energii! Nie mogę odżałować, że przegapiłem ten koncert w Żywcu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 2 Listopada 2018 Share Napisano 2 Listopada 2018 A ja dalej swoje 😉!!!! , 24 lipca 2019 stadion Śląski Chorzów RAMMSTEIN !!!!!! bilety od 198 zł. ( będę po raz piąty na ich koncercie 🙃 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 19 Grudnia 2018 Share Napisano 19 Grudnia 2018 Po miesiącu czasu wreszcie przyszedł 😀 ps. Koncert w lipcu a biletów już nie ma ( może jeszcze coś rzucą ? ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 25 Kwietnia 2019 Share Napisano 25 Kwietnia 2019 A ja dalej swoje 😜 - zespół ostatnio trochę namieszał teledyskiem promującym nową płytę , w teraz rock jest ciekawy artykuł o Rammstein , jutro o 11 stej premiera kolejnego teledysku p.t. Radio , ponoć klimaty Krawdwerk , ps ponoć zostały jeszcze pojedyncze bilety na lipcowy koncert w Chorzowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 4 Lipca 2019 Share Napisano 4 Lipca 2019 a ja dalej swoje , co prawda 24 lipca stadion śląski RAMMSTEIN bilety wyprzedane , ale 17 lipca 2020 stadion narodowy Warszawa bilety w sprzedaży od jutra od 220 zł też będę 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 24 Lipca 2019 Share Napisano 24 Lipca 2019 Półtora godziny do koncertu 😈 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 24 Lipca 2019 Share Napisano 24 Lipca 2019 Pomyślałem dziś o Tobie jak usłyszałem w Radio Katowice, że dziś koncert. Dobrej zabawy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 25 Lipca 2019 Share Napisano 25 Lipca 2019 No dobra właśnie wracamy , na gorąco krótki komentarz , byłem po raz piąty na Rammstein ale to co się działo w Chorzowie to normalnie Dupę urywało , zmieniła się scena i oprawa , większy wykop mimo tego że siedziałem na trybunach , początek mało spektakularny ( mało ognia 👿) grali kawałki z nowej płyty na przemian że starymi , no i te stare kawałki dawały rade , " du hast" " ich will " apogeum było na "pussy " gdzie wszyscy na płycie byli oblani pianą z konfetti , mega wydarzenie , pełna profeska polecam bo na przyszło roczny koncert w Warszawie niewiele biletów zostało , p.s. ludzi od groma dużo Niemców Rosjan Ukraińców , wszyscy mili i uśmiechnięci , drugie p.s. pozdrawiam obsługę MOP wysoka Orlen , takich tłumów jeszcze tam nie widziałem chyba wszyscy z koncertu się tam zatrzymali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 24 Stycznia 2020 Share Napisano 24 Stycznia 2020 Od żony na gwiazdkę dostałem bilet na Clan od Xymox , stara nowo falowa kapela , jak ktoś lubi New Order, Sisters od Mercy , to te klimaty , dwie godziny energetycznych dźwięków , dużo ostrej elektroniki i ponury głos wokalisty , po fabryczna hala A2 też dała klimat . ps po raz pierwszy nie zawyżałem średniej wieku 😜 polecam , a w lipcu znowu RAMMSTEIN 👿👿👿 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriksos Napisano 18 Marca 2020 Share Napisano 18 Marca 2020 W ostatnim czasie słucham dość sporo jazzu. Szczególnie, ze mam pracę umysłową tak wiec jeśli jest to jakaś mocna muzyka to nie jestem w stanie się skupić. W przypadku jazzu moge bardziej się zorganizować i robota jakoś lepiej mi idzie. Ogólnie zastanawiałem sie nad grą na perkusji. Zawsze chciałem sie nauczyć grać ale nigdy jakoś nie miałem możliwości, obecnie już te możliwości mam tylko czy w wieku 30 lat jest sens sie w to bawić? Czy ktoś uczył się gry w takim wieku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 18 Marca 2020 Share Napisano 18 Marca 2020 2 godziny temu, Kriksos napisał: Ogólnie zastanawiałem sie nad grą na perkusji. Zawsze chciałem sie nauczyć grać ale nigdy jakoś nie miałem możliwości, obecnie już te możliwości mam tylko czy w wieku 30 lat jest sens sie w to bawić? Czy ktoś uczył się gry w takim wieku? Mój brat ma 35 lat i zaczął się uczyć gry na perkusji chyba dwa lata temu. Pewnie nie jest wirtuozem, ale ma frajdę on i jego synek, który też młóci po bębnach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 18 Marca 2020 Share Napisano 18 Marca 2020 Coś na poprawę humoru 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi