Szitu Napisano 6 Sierpnia 2013 Share Napisano 6 Sierpnia 2013 Ja natomiast lubię Dub'Step i techno, polecam takie kawałki jak Skrillex-First of the year (Dub'Step) TJR-Ode To Oi (Original Mix-Techno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andertaker Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 Wie ktoś co to za nuta od 0:16 ? www.youtube.com/watch?v=i6Zd9bymE0Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 FATBOY SLIM right here , right now Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 Ja wychowałem się na klasyce rocku i tak mi pozostało Nie powtarzalny Robert Plant - Led Zeppelin Jeszcze za Ritchie Blackmore,oczywiście Dep Purple No i mój idol Ozzi Osbourne i Bleck Sabath A tak że,a może przede wszystkim Jimi Hendrix klasic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 Miro a nie wybierasz się w czerwcu do łodzi na kamande blejka sabata z ozzim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 Cholewcia,trochę daleko i koszta a mam w planach zlot forum karpiowe na Nekielce i zawody.Ale przypomnij mi z 2 tyg przed koncertem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robnowak Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 Moją ulubioną muzyką jest muzyka rockowa i nie ma tutaj miejsca na żadną innną, bo w tym gatubku odnajduje siebie, ale też odnajduje raz po raz jakiś fajny świeży powiew, dzieki czemu nie ma takiej opcji by kiedykolwiek mogła mi sie ta muzyka znudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Kilo Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 Moją ulubioną muzyką jest muzyka rockowa i nie ma tutaj miejsca na żadną innną, bo w tym gatubku odnajduje siebie, ale też odnajduje raz po raz jakiś fajny świeży powiew, dzieki czemu nie ma takiej opcji by kiedykolwiek mogła mi sie ta muzyka znudzić. Zamiast "muzyka rockowa' wstaw cokolwiek innego i będzie można tak powiedzieć o każdym rodzaju muzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziutek Napisano 18 Maja 2014 Share Napisano 18 Maja 2014 Ja wychowałem się na klasyce rocku i tak mi pozostało Nie powtarzalny Robert Plant - Led Zeppelin Jeszcze za Ritchie Blackmore,oczywiście Dep Purple No i mój idol Ozzi Osbourne i Bleck Sabath A tak że,a może przede wszystkim Jimi Hendrix klasic Mogę przybić piatkę. Stary rock ma duszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Kilo Napisano 20 Maja 2014 Share Napisano 20 Maja 2014 Dokładnie, bez porównania do obecnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 23 Maja 2014 Share Napisano 23 Maja 2014 Nie wiem jak wam ale dla mnie fanatyka Peppersów i Eaglesów genialne http://www.youtube.com/watch?v=MEpI7t22DVo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spławik91 Napisano 27 Czerwca 2014 Share Napisano 27 Czerwca 2014 Ja wychowałem się na klasyce rocku i tak mi pozostało Nie powtarzalny Robert Plant - Led Zeppelin Jeszcze za Ritchie Blackmore,oczywiście Dep Purple No i mój idol Ozzi Osbourne i Bleck Sabath A tak że,a może przede wszystkim Jimi Hendrix klasic Super gust Lepszej muzyki chyba nie da się słuchać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 9 Lipca 2014 Share Napisano 9 Lipca 2014 Da się słuchać lepszej, wiesz dlaczego ? bo każdy ma inny gust dla jednego Twoje najlepsze to "g" i odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 6 Grudnia 2014 Share Napisano 6 Grudnia 2014 Coś dla ucha i oka dla miłośników rockowego grania, których jak wiadomo nie brakuje na haczyku. I coś z zupełnie innej bajki, ale piosenka jakoś wyjątkowo przypadła mi do gustu- szczególnie w wykonaniu instrumentalistów z Youtube, których chętnie oglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 3 Stycznia 2015 Share Napisano 3 Stycznia 2015 I znowu perełka dla miłośników mocnego grania. Mnie powaliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 12 Stycznia 2015 Share Napisano 12 Stycznia 2015 W ogóle nie podobają mi się covery lub bardzo mało widziałem, na poziomie oryginału...wolę stary dobry oryginalny klasyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 22 Stycznia 2015 Share Napisano 22 Stycznia 2015 Ja wychowałem się na klasyce rocku i tak mi pozostało Jeszcze za Ritchie Blackmore,oczywiście Dep Purple Nie mogę edytować swojego posta, więc przepraszam za doubla. Na tyle spodobała mi się twórczość Deep Purple, że zakupiłem ich płytę Uwielbiam taki klimat rocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 23 Stycznia 2015 Share Napisano 23 Stycznia 2015 Pawciobra będziesz miał okazję zobaczyć parpli na żywo w łodzi 25 października a teraz z innej beczki ktoś pamięta taką kapele jak Mech ? W przyszłą sobotę idę na ich koncert niestety na Sabaton nie idę bo nikomu ze znajomych nie chce się iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 12 Maja 2015 Share Napisano 12 Maja 2015 wasyl1968, Nie jestem typem człowieka, który chodzi na koncerty. Wolę wybrać sięna rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 to jest to i tego się trzymajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 8 Września 2015 Share Napisano 8 Września 2015 ja slucham glownie popu, bardzo lubie Marine and the diamonds oraz Florence and the Machnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasjonat Napisano 24 Września 2015 Share Napisano 24 Września 2015 Jestem fanem muzyki klasycznej. Uwielbiam radiowej dwójki i rmf classic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiimi83 Napisano 15 Lutego 2016 Share Napisano 15 Lutego 2016 Ja polecam najnowszy klip holenderskiego Dj Heimlicha https://www.youtube.com/watch?v=LQ1GSEwX76k&feature=youtu.be 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Lutego 2016 Share Napisano 15 Lutego 2016 5 godzin temu, tiimi83 napisał: Ja polecam najnowszy klip holenderskiego Dj Heimlicha https://www.youtube.com/watch?v=LQ1GSEwX76k&feature=youtu.be Ale bardziej przekonuje Cię DJ, czy Pani Luna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiimi83 Napisano 15 Lutego 2016 Share Napisano 15 Lutego 2016 Myślę, że Luna i ten zmysłowy głos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi