tomek1 Napisano 15 Lutego 2016 Share Napisano 15 Lutego 2016 2 minuty temu, tiimi83 napisał: Myślę, że Luna i ten zmysłowy głos. Tak myślałem, że z tym didżejem to raczej trochę ściema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiimi83 Napisano 17 Lutego 2016 Share Napisano 17 Lutego 2016 Kolejny odświeżony hicior z anielskim głosem:) Szkoda że nie ma teledysku. https://www.youtube.com/watch?v=sP36jjUf3Kk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 17 Lutego 2016 Share Napisano 17 Lutego 2016 Tak trochę z innej beczki. Prawie nowe, bo płyta dwa lata ma, a dobre jakby pochodziło z lat 60 ubiegłego stulecia. Cała płyta zresztą ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiimi83 Napisano 23 Lutego 2016 Share Napisano 23 Lutego 2016 Kolejny fajny damski wokal:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goliat Napisano 23 Lutego 2016 Share Napisano 23 Lutego 2016 spodobała mi się w jednym filmie o flyfishingu, była w nim podkładem. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wafik Napisano 23 Lutego 2016 Share Napisano 23 Lutego 2016 ostatnio znalazłem coś takiego świetny teledysk do tego zrobili XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiimi83 Napisano 25 Lutego 2016 Share Napisano 25 Lutego 2016 TASTE - Jak Ty Kręcisz Mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zosiaa01 Napisano 8 Marca 2016 Share Napisano 8 Marca 2016 witam, ja bardzo lubię rock, czasem jakieś melancholijne kawałki, czasem jak mnie najdzie to coś mocniejszego jak np. metal. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taluno Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 metal metalowi nie równy... co dokłanie lubisz jeszcze napisz ja wolę power metal albo bardziej nordyckie rytmy ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiimi83 Napisano 24 Marca 2016 Share Napisano 24 Marca 2016 Przypominają się stare dobre klubowe klimaty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 26 Marca 2016 Share Napisano 26 Marca 2016 http://<iframe width="859" height="483" src="https://www.youtube.com/embed/TB04IEGP-PM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 26 Marca 2016 Share Napisano 26 Marca 2016 Kurka coś tu namieszałem (już poprawione- tomek1) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 26 Marca 2016 Share Napisano 26 Marca 2016 Sprawa techniczna- jeśli chcecie dodać odtwarzacz Youtube, to po prostu wklejacie link do posta. Po sekundzie zmieni się w odtwarzacz. Podobnie działa to np. dla linków z FB itp. Od kilku dni po aktualizacji skrytpu, po dodaniu linka można również zrezygnować z dodania graficznej formy linku i pozostać przy tekstowej formie. Pod odtwarzaczem pojawia się w tym celu opcja "Twój link został automatycznie zagnieżdżony. Wyświetl jako link tekstowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 @zajac222 wklejamy po prostu link do strony Youtube skopiowany z przeglądarki. Odtwarzacz sam się pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 Najnowszy nius jak kto lubi metal tanz to w sierpniu na stadionie we wroclawiu zagra RAMMSTEIM bylem trzy razy ich koncertach teraz tez ide . Co do terminu i cen biletow jeszcze nic nie wiem ale ma byc to festiwal kolejna kapela to limp blizkit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 2 minuty temu, wasyl1968 napisał: Najnowszy nius jak kto lubi metal tanz to w sierpniu na stadionie we wroclawiu zagra RAMMSTEIM bylem trzy razy ich koncertach teraz tez ide . Co do terminu i cen biletow jeszcze nic nie wiem ale ma byc to festiwal kolejna kapela to limp blizkit Pierwsza klasa prośba jak to monitorujesz daj mi znać kiedy i gdzie kupić bilety wyślę teścia to się posika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 5 Kwietnia 2016 Share Napisano 5 Kwietnia 2016 O 29.03.2016 o 22:54, Booryss napisał: Pierwsza klasa prośba jak to monitorujesz daj mi znać kiedy i gdzie kupić bilety wyślę teścia to się posika:) dla zainteresowanych bilety na RAMMSTEIN w sprzedaży od dziś , kupić można w empiku , media markt lub na stronie eventim , ceny od 179zł do 660zł , ja już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 O 2016-04-05 o 12:48, wasyl1968 napisał: dla zainteresowanych bilety na RAMMSTEIN w sprzedaży od dziś , kupić można w empiku , media markt lub na stronie eventim , ceny od 179zł do 660zł , ja już mam Mam i ja Niestety tylko 2 dal teścia akurat wypada koncert w okolicach jego urodzin to prezencik pierwsza klasa a ja .... niestety odpuszczę na 4 bilety już mnie nie stać Dziki wasyl za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 Kurde, musze poleciec do empiku, bo na lodzie zostane lub z biletami za milion od koników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiimi83 Napisano 8 Kwietnia 2016 Share Napisano 8 Kwietnia 2016 Polska Nowość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiimi83 Napisano 22 Kwietnia 2016 Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Lato zbliża się wielkimi krokami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciechbednarz Napisano 22 Kwietnia 2016 Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Też lubie takie klimaty ale polskie. O.N.A na przyklad, te starsze kawalki. Dżem też jest na mojej liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiimi83 Napisano 5 Maja 2016 Share Napisano 5 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiimi83 Napisano 20 Maja 2016 Share Napisano 20 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi