Winko Napisano 13 Grudnia 2012 Share Napisano 13 Grudnia 2012 Jeśli tylko pogoda nie jest hardcorowa to można sobie na takie wabiki na prawdę nieźle połowić. W ostatnich dniach listopada podczas mojego ostatniego wyjścia na rybki połowiłem na smużaczki niczym w letnim sezonie. O ile dobrze pamiętam miałem wtedy 12 miarowych sztuk z czego kilka 30+. Na dzień dzisiejszy rzeka mi zamarza i jestem zmuszony znowu pauzować Ale gdy tylko pogoda i lód odpuszczą to ja kleniom wtedy nie odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 13 Grudnia 2012 Share Napisano 13 Grudnia 2012 można tez przy -16 ;D nie ma złej pogosy na ryby, ani złej przynęty, zawsze sie człowiek czegos nauczy od natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 14 Grudnia 2012 Share Napisano 14 Grudnia 2012 Winko, Ja to Ci współczuję zamarzania rzeki, lecz co prawda u mnie rzeka jest ciut szersza i zapewne głębsza, bo ledwo ledwo brzeg tylko przymroziło. Kolega haczykowiec nawet wczoraj pontonem pływał po rzece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekCLI Napisano 14 Grudnia 2012 Share Napisano 14 Grudnia 2012 Klenik fajny,tylko po co na tle kręcioła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 Klenik fajny,tylko po co na tle kręcioła Jezu co za skomplikowane pytanie Może chciał się pochwalić modelem lub żeby ładnie wyglądało? Od poniedziałku ruszam za kleniami i może czymś innym ze sklepowymi smużakami (wyglądają tak, że ja bym się nie nabrał gdybym był rybą). Cały tydzień poświęcę czas na buszowaniu przy pozwalanych pniach i wysokich nurtach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 prxemekCLI napisał: Klenik fajny,tylko po co na tle kręcioła Otóż ten kręciołek nie znalazł się tam tak całkiem przypadkowo. Zauważ że bez niego w tle ten w sumie klenik (25 cm ) mógłby wyglądać nawet i na 40taka? Kołowrotek jest tylko odnośnikiem dla rzeczywistego porównania i to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekCLI Napisano 16 Grudnia 2012 Share Napisano 16 Grudnia 2012 Klenik fajny,tylko po co na tle kręcioła Jezu co za skomplikowane pytanie Może chciał się pochwalić modelem lub żeby ładnie wyglądało? Od poniedziałku ruszam za kleniami i może czymś innym ze sklepowymi smużakami (wyglądają tak, że ja bym się nie nabrał gdybym był rybą). Cały tydzień poświęcę czas na buszowaniu przy pozwalanych pniach i wysokich nurtach Pytanie akurat nie było do Ciebie Widzę,że w większości postów próbujesz błysnąć jakoś ciekawostką,lecz czasem z marnym skutkiem,ewentualnie wkleić mało intelektualny komentarz.Wiesz ,ze nie ja pierwszy Cię w tym oświecam.Ale co jak co nabijanie ich wychodzi Ci doskonale. Jak widzisz Kolega WINKO,wyjaśnił mi to doskonale,więc Twoja adwokatura była zupełnie zbędna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 16 Grudnia 2012 Share Napisano 16 Grudnia 2012 ja klenie w tym roku juz sobie odpuszczam. A co do fotek kolegi Winko to chciałbym by większość tak sie prezentowała, nie dość ze sa robione z innej niż tylko na tle dumnej klaty perspektywy to i z poszanowaniem dla ryby ;) rozmiar ryby tutaj ma drugorzędne znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi