pawciobra Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Nowy miesiąc, kolejne wyzwania i rekordy. Umieszczajcie zdjęcia i dzielcie się wrażeniami z kwietniowych wypraw nad wodę właśnie w tym temacie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellson Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 no dziś mieliśmy zawody w kole. cienko u mnie jeden jazgarz i wzdręga... ale potem na chwile zostałem na na innym stawie i karpik siadł 42cm na feederka... niestety zdjęcia nie mam bo pogada paskudna była... śnieg!!! w tygodniu następna zasiadka... połamania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek r Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 U mnie rewelacja . Cztery karpie po 40 - 50 cm i rekord sumowy - 220 cm . I tego Neptuna w Gdańsku to też ja ..........z gruntu na białego . Wszystko już się smaży na patelni . Neptun trochę " trąci " starością - ale też się strawi . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Wszystko już się smaży na patelni . wszystkie cztery karpie i sum sie smazy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 U mnie rewelacja . Cztery karpie po 40 - 50 cm i rekord sumowy - 220 cm . I tego Neptuna w Gdańsku to też ja ..........z gruntu na białego . Wszystko już się smaży na patelni . Neptun trochę " trąci " starością - ale też się strawi . Pozdrawiam.a tak ogolnie w domu wszyscy zdrowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek r Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Przeważnie drugiego kwietnia , choroba mija z uśmiechem . Szkoda , że Ty nie potrafisz jej złapać . Takie życie . Pozdrawiam już drugiego kwietnia i szkoda , że wczorajsza już pogoda , nie dopisała aby się wybrać na rybki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 hehe,no to gratuluje,wkręciłeś mnie,nikomu z kumpli i rodziny sie nie udało a tu na forum mnie złapali:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 2 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2012 Początek kwietnia a z połowów nici przez pogodę a nie widać póki co żeby miało się coś poprawić. Jutro niby wszystko by było ok. tylko żeby było cieplej... Jutro (wschód Słońca - 06:06, zachód Słońca - 19:20):Temperatura: od -3 °C do 5 °C Ciśnienie: 1009.1 hPa Wiatr: 11 km/h Śnieg: 0 mm Deszcz: 0.0 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Dla odmniany ruszyłem dziś na jazie, lekki spin i nad wodę, nie uchroniłem się od brań pstrągów i to całkiem sporych ale udało się wydłubać i cel wyprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loolekk Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Dla odmniany ruszyłem dziś na jazie, lekki spin i nad wodę, nie uchroniłem się od brań pstrągów i to całkiem sporych ale udało się wydłubać i cel wyprawy Obrazek Śliczny Jaziorek jak z obrazka Ja wybieram się za kleniem, jaziem w czwartek nad Wisełkę zobaczymy co przyniesie dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R23 Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Piękna rybka na co złapana ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Woblerek Lubelski hand-made około 20 milimetrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon-zawodowiec Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Fajny Jaziek , gratki!! (ps. co za krecioł na zdjęciu??) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Mikado SWT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej 18 Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 graty Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 DAWID, kręcioł to SHT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 4 Kwietnia 2012 Share Napisano 4 Kwietnia 2012 Dokładnie dzięki za poprawe a tymczasem ruszam na jazie )))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 4 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2012 DAWID Nie wiem jak pogoda u Ciebie, ale na wm deszcz,śnieg, wiatr. Nawet z domu się nie chce ruszać ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mikado90 Napisano 4 Kwietnia 2012 Share Napisano 4 Kwietnia 2012 na lubel. dzisiaj pogoda ładna słoneczko trochę wiatr dokucza, ale popołudniu wybieram się na krótki wypad z paproszkiem;p opowiem jak wrócę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 4 Kwietnia 2012 Share Napisano 4 Kwietnia 2012 mikado90, a gdzie lecisz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deejaybialy Napisano 4 Kwietnia 2012 Share Napisano 4 Kwietnia 2012 Dla odmniany ruszyłem dziś na jazie, lekki spin i nad wodę, nie uchroniłem się od brań pstrągów i to całkiem sporych ale udało się wydłubać i cel wyprawy Obrazek Dawid, graty. Ja chodziłem od polowy lutego (jak lód zszedł) do końca marca ze spinem i nawet brania, teraz gdzie mieszkam jest okres ochronny i spin stoi w kacie na caale 2 miesiące no prawie do ostatniej soboty maja. teraz wybieram się z feederkiem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellson Napisano 4 Kwietnia 2012 Share Napisano 4 Kwietnia 2012 wczoraj od 15 do 20 i nic... lekkie skubnięcia na kuku i jedno szarpniecie na kulke. dupa... jeszcze jutro do roboty i długi weekend więc może akurat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mikado90 Napisano 4 Kwietnia 2012 Share Napisano 4 Kwietnia 2012 Długi na glinianki ;p udało się wyciągnąć jednego szczupłego ok. 42 cm(oczywiście dalej pływa), a okonia nie widać no i wypróbowałem przez chwile "nowy" młynek Dragona i normalnie miodzio pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 4 Kwietnia 2012 Share Napisano 4 Kwietnia 2012 Noo ja też byłem za okoniem na gliniankach tydzień temu i zero... Czekam na maj i wtedy wkroczę na pompkę, białe itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mikado90 Napisano 4 Kwietnia 2012 Share Napisano 4 Kwietnia 2012 Ja w piątek chyba podjadę na buchtę tam też może się trafić coś fajnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi