D@wido Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Czwartkowa wieczorowa rapa 67cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 6 Czerwca 2012 Share Napisano 6 Czerwca 2012 Zanim Szczecin będzie tu rządził, to u mnie dzisiaj siadł taki z mniejszego worka. Pierwsze branie musiałem oczywiście zepsuć. Odrzańskie bolenie i klenie, ostatnio najbardziej reagują na wobler "Kamatsu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_are_Ks Napisano 13 Czerwca 2012 Share Napisano 13 Czerwca 2012 Boleń z maja 2012, łowisko: Odra we Wrocławiu, ryba pływa nadal Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2012 Z ostatnich podbojów: 74cm 71cm Ryby silne i waleczne. Złowione późnym wieczorem, z dna, na wobler w bardzo powolnym prowadzeniu. Oczywiście pływają dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D@wido Napisano 28 Czerwca 2012 Share Napisano 28 Czerwca 2012 68cm 61cm 52cm Z wczorajszej wyprawy wszystkie na thrilla. Wstrzeliłem się w żerowanie i wystarczyło mi dosłownie pół godznki na złowienie trzech sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_are_Ks Napisano 28 Czerwca 2012 Share Napisano 28 Czerwca 2012 Ostatni boleń ma krwista plamę na boku, ostatnio łowiłem w Warcie leszcze z takimi plamami, miały ich więcej niż jedną. Ciekawe co to za choróbsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D@wido Napisano 28 Czerwca 2012 Share Napisano 28 Czerwca 2012 Dziś też nie było najgorzej oto 60-tak i godzinkę później udeżył ok 45-50 , którego już nie fotografowałem dzięki czemu rybka szybko wróciła do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D@wido Napisano 28 Czerwca 2012 Share Napisano 28 Czerwca 2012 Tak zgadza się miał plamę i to nie od uderzenia czy ataku jakiegoś drapieżnika to pewnie jakaś choroba. Ale waleczny był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 29 Czerwca 2012 Share Napisano 29 Czerwca 2012 Plamki wyglądają troche jak przy posocznicy, ale nie ma innych objawów tej choroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 29 Czerwca 2012 Share Napisano 29 Czerwca 2012 No Dawid nieźle tam czeszesz walowicko-basońskie bolasy, graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D@wido Napisano 29 Czerwca 2012 Share Napisano 29 Czerwca 2012 I jeszcze jeden i jeszcze raz 61 cm tym razem. Tylko fotki słabej jakości bo robione tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 30 Czerwca 2012 Share Napisano 30 Czerwca 2012 Chyba ktoś tu ma patent na jeden rocznik Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D@wido Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 61 cm z przykosy rybka oczywiście wróciła do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D@wido Napisano 15 Lipca 2012 Share Napisano 15 Lipca 2012 Niedzielne 60 cm złowiony na opasce na gusmana podrasowanego przeze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D@wido Napisano 17 Lipca 2012 Share Napisano 17 Lipca 2012 50cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 17 Lipca 2012 Share Napisano 17 Lipca 2012 D@wido, głęboka przykosa, dzieje sie coś w tam w nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D@wido Napisano 17 Lipca 2012 Share Napisano 17 Lipca 2012 58cm oczywiście wrócił w świetnej kondycji do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D@wido Napisano 17 Lipca 2012 Share Napisano 17 Lipca 2012 DAWID tej przykosy na której złowiłem tego bolka już nie ma rozmyło . głęboka ona nie była ale bolki ładne szalały i w tym miejscu było 3 mini przykoski. Teraz jest przykosa po drugiej stronie wisły a dokładnie to w tym miejscu gdzie się opaska kończy niestety nie znam jej głębokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
te0 Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 Wisła. 57cm. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D@wido Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 te0 gratuluję bolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
te0 Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 Może Cię dogonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 Mało ganiam w tym roku coś za bolkami, pstrągi mnie pochłonęły Ale coś tam się łapie, narazie największy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D@wido Napisano 26 Lipca 2012 Share Napisano 26 Lipca 2012 Nowa życiówka, oczywiście wróciła do wody 72 cm Wędka dragon millenium super fast 270 maszynka team daiwa 2508D żyła dragon HM69 0.20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 26 Lipca 2012 Autor Share Napisano 26 Lipca 2012 D@wido, gratulacje.. pięknie podtrzymujesz wątek boleniowy.. tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
te0 Napisano 27 Lipca 2012 Share Napisano 27 Lipca 2012 D@wido Gratulacje ! Extra Bolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi