kan Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Witam wszystkich,chciałem się wybrać na zalew wolbromski powędkować tylko nie wiem na jaką rybę się nastawić .Czy ktoś może mi pomóc jakiej ryby jest tam najwięcej na co łowić najlepiej,interesuje mnie metoda gruntowa,spławik.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slazak Napisano 19 Lipca 2012 Share Napisano 19 Lipca 2012 Witam! Czy zbiornik Wolbromski jest zbiornikiem Śląskim czy Małopolskim? I czy z kartą na województwo śląskie moge tam wędkować? Chyba tak by w wykazie łowisk jest ten zbiornik ujęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 31 Sierpnia 2012 Share Napisano 31 Sierpnia 2012 To zbiornik PZW Katowice.Tego zbiornika nikt nie pilnuje więc kazdy tam łowi. Ładne ryby tam są tylko trzeba znać miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal-prezes Napisano 23 Września 2015 Share Napisano 23 Września 2015 Byłem dzisiaj na zbiorniku, ale tragedia. Zero brań, niby włodarze odławiali ryby siatką z łódek - taką informację przekazali mi wędkarze, którzy siedzieli od rana. Z gruntu trafił się mały węgorz 52 cm i to wszystko. Pamiętam jak parę lat wstecz złapanie 10kg leszczy z karasiami nie było problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi