abra1711 Napisano 7 Czerwca 2012 Napisano 7 Czerwca 2012 Z tego co się dowiedziałem to jest to okręg Bielski i na połowy w stawach wymagana jest wkładka. Interesuje mnie możliwość opłacenia wkładki na te stawy w Chełmku do których dojeżdża się ul przemysłową. Jest możliwość opłacenia posiadając opłacone składki na okręg katowicki? Ile by kosztowała wkładka w moim przypadku? Kiedy i gdzie można opłacić? Cytuj
pet87 Napisano 7 Czerwca 2012 Napisano 7 Czerwca 2012 230 zł i wedkujesz płacisz w domu wedkarza na stawach. Cytuj
abra1711 Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Napisano 7 Czerwca 2012 To jest opłata za wkładkę na te 4 stawy czy wchodzi w to okręg bielski. Cytuj
pet87 Napisano 10 Czerwca 2012 Napisano 10 Czerwca 2012 230 zł jest za stawy w chełmku,nie wiem na co sie nastawiasz ale teraz sie słabo okala.Zarybione było na jesien i wiosne teraz niewiele z tego zostało.Do tego drapola zawiele nie ma,sandacza/suma sladowe ilosci szczupaka wiecej ale bez szału.Do tego swietny zarząd przesiakniety alkoholem... sam z tego zrezygnowałem. Cytuj
tofi156 Napisano 6 Stycznia 2016 Napisano 6 Stycznia 2016 witam kolegów z forum. Łowicie może na stawach w Chełmku ? Przed świętami byliśmy z kolegą pierwszy raz obejrzeć stawy. Nawet ładnie wyglądają. Jest trochę wody i 4 stawy do wędkowania. Zastanawiamy się nad wykupieniem wkładki w tym roku. Pozdrawiam .Tomek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi