kasko43 Napisano 1 Kwietnia 2011 Napisano 1 Kwietnia 2011 taa... c&r... na przynętę pójdą, jutro jadę. Cytuj
erwinnf Napisano 2 Lipca 2011 Napisano 2 Lipca 2011 jak podnieść pęczek lub pojedynczą rosówkę z dna przy łowieniu na grunt?? Cytuj
djpablox Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 Dziś po deszczyku postanowiłem przetrenować temat zbierania rosówek. Jest ich bez liku długie i grube jak palec teraz jeszcze tylko przeczytam jeszcze raz o ich przechowywaniu i myślę że wszystkie duże rybki moje Cytuj
bumtarara Napisano 13 Kwietnia 2012 Napisano 13 Kwietnia 2012 jak podnieść pęczek lub pojedynczą rosówkę z dna przy łowieniu na grunt?? Mozna tez wstrzyknac powietrze w rosówke, pieknie unosi sie nad dnem trzeba tylko uwazac, zeby zamiast rosówce nie wstrzyknac sobie powietrza w palca, bo wtedy pozamiatane Cytuj
bobiczh Napisano 18 Czerwca 2015 Napisano 18 Czerwca 2015 Witam Ma ktoś sprawdzone miejsca w szczecinie na zbieranie rosówek jakieś parki coś tego typu . Cytuj
gwozdziu114 Napisano 28 Czerwca 2015 Napisano 28 Czerwca 2015 skoś trawę bo lubią strasznie niską i tak koło 23/24 idź jest ich multum Cytuj
pawciobra Napisano 17 Lipca 2015 Napisano 17 Lipca 2015 skoś trawę bo lubią strasznie niską i tak koło 23/24 idź jest ich multum Nie ma czegoś takiego jak rosówki lubią strasznie niską trawę. Wszystko opiera się na wilgotności ściółki. Równie dobrze mogę zlać wodą suchą ubitą glebę przed zmrokiem, a efekt będzie taki sam jak przy rosie na trawie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi